כ מי יודע פרטים על מעיין ? - סקס אדיר

מי יודע פרטים על מעיין ?

1

מישהו יכול לתת פרטים על מעיין איך באמת נראית ואיך השירות שלה?

למה דופקים לנו את כל הבנות החדשות והצעירות לבקרים כשאנחנו בעבודה , למה ?

עוד אחת שאומרים עליה בטלפון שהיא חדשה בתחום והתחילה רק היום בוולפסון 48

035252424

מי יודע פרטים על מעיין ?

2
תימניה או לפחות נראית ככה. צעירה מאד, נראה לי עד 20.
לא גבוהה ולא שמנה טיפה מלאה וחזה שעם הבגדים נראה גדול.
היא מחייכת אבל לא מהממת בכלל. עושה רושם של ילדה טובה.
היחידה שהייתה לבושה בג'ינס וחולצה ארוכה ולא חצי ערומה.

על השירות לא יודע לספר כי בחרתי להיכנס עם נופר הכוסית.קצר וקולע2009-3-3 10:52:35
קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !

מי יודע פרטים על מעיין ?

4

טוב. אחרי שביקרתי את מישל הסקסית והמהממת, התיישבתי לטרוף איזו פיצה בקרבת מקום, וחשבתי שאם אני כבר בדיזנגוף - אולי נבדוק אם אינגה עובדת היום בקליניקה בדיזנגוף 184. זכרתי אותה לטובה מביקורי הקודם במקום, וחשבתי לעשות אצלה עוד סיבוב. התקשרתי ואמרו שהיא איננה היום. אגב, למי שרוצה לקרוא את הדיווח על מישל הוא מופיע בשרשור הזה:

נושא חם ללא תגובות חדשות דיווח: מישל מיורדי הסירה - פשוט מעולה !

עברתי הלאה, והחלטתי להתקשר ללה-גרדיה ולשאול אם קלאודיה - שיושבת אצלי מזמן על הכוונת כמטרה ששווה בדיקה - נמצאת. ענתה לי הפקידה ואמרה שקלאודיה איננה, אך יש שתיים חדשות - נופר ומעיין.

בקשתי פרטים לגבי השתיים, ולמשמע תיאורן החיצוני הבנתי מייד שמדובר בנופר הכוסית וחברתה מעיין שעברו ל'סניף המשודרג' בלה-גרדיה. את נופר כבר ביקרתי מזמן עוד בקדנציה הראשונה שלה בוולפסון 48. יש כאן שרשור ארוך שמדבר עליה כולל דיווח ישן שלי. אגב, תמונותיה בשרשור אמיתיות:

נושא חם ללא תגובות חדשות כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר

את מעיין חברתה זכרתי מאחד מביקוריי בוולפסון. הייתה אז חדשה בתחום, והובאה על ידי נופר. סימנתי אותה עוד אז כמישהי שאולי שווה בדיקה, אך תוך זמן קצר היא עזבה את וולפסון יחד עם נופר. כעת מסתבר ששתיהן חזרו ושידרגו את עצמן למקום קצת יותר 'ברמה' כמו לה- גרדיה. אלה תמונותיה האמיתיות של מעיין, כפי שמופיעות באתר של וולפסון 48/בן יהודה 38:

http://www.03sex.co.il/page53.html

יש לציין שלמרות שהתמונות אמיתיות הן עברו פוטושופ די רציני. מעיין יותר מלאה, ובעלת אגן ירכיים רחב יותר ממה שנראה בהן.

לאחר תיאום טלפוני עם הפקידה החלטתי ללכת על זה. הגעתי ללה-גרדיה ומעיין פותחת לי את הדלת.

בחורה תימניה שחרחורת, בת 20, בערך 162-3 ס"מ, פנים סבירות+(לא יפיפייה הורסת בפנים, אבל בסדר), חזה בינוני+ טבעי, ישבן עגול ועסיסי, ומבנה גוף קצת עסיסי... אפשר לומר מלאונת קומפקטית כזאת.

דיברנו לע הפרטים וסגרנו על שני אקטים("אם תספיק" היא אומרת לי) תמורת 350 ש"ח ל-40 ד', ונכנסתי להתקלח. כבר בהתחלה עשתה רושם נחמד של בחורה סבבה בעלת אופי קצת ילדותי, אבל זורמת בדיבור וצוחקת הרבה.

יצאתי, התנגבתי ומעיין כבר חיכתה לי עירומה בחדר. התחלנו להתמזמז קלות, אבל סירבה בכל תוקף לצרפתיות. ניסיתי לגרום לה לזרום לזה, אבל עדיין לא הסכימה... יש לציין שהכל הלך איתה בצחוקים והייתה הרבה כימיה בינינו בדיבור. רק חבל שלא זרמה יותר באקטים עצמם...

נשכבתי על הגב, ומעיין הלבישה קונדום עם פיה ומצצה חזק ועמוק. יש לציין שלאור המציצה החזקה והפראית שלה לא ממש מרגישים את הקונדום שמוריד מהאפקט, אבל עדיין זה מבאס ככה.. למציצה חשופה סירבה ואמרה שלא עושה את זה עם אף אחד. גם לא בתוספת תשלום. ניסיתי שוב ושוב לשכנע אותה למצוץ בלי ולהתנשק צרפתית אך כל ניסיונותיי עלו בתוהו... נו... לא הלך...

המשיכה במציצה המקונדמת כשגבה מופנה אליי ואני מצידי שלחתי ידיים לתחת השחום שלה והחדרתי לה אצבעות לשני החורים. יש לציין שלזה היא לא התנגדה ודי זרמה עם הקטע. ביקשתי שנעבור ל-69 ושוב סירבה. "לא אוהבת שיורדים לי, גם לא בחיי האישיים" היא אומרת בחיוך... נו, בחורה שלא אוהבת לשכב בכיף ולקבל פינוק מגבר... לא זוכר שנתקלתי בהרבה כאלה. מילא עם לקוח - את זה אני יכול להבין, אבל גם עם החבר/יזיזים?! מוזר... נראה לי סתם חירטטה כדי להתחמק ממני באלגנטיות...חחחחחח... יאללה, שיהיה...

האמת שמיששתי את הכוס שלה והוא לא היה ממש מגולח, מה שהוריד לי גם ככה מהחשק לרדת לה קצת. ביקשתי שנעבור ל-69 בלי שארד לה וגם לזה סירבה... ניסיתי שוב ושוב להפעיל קצת קסם אישי ולשכנע אותה בזרימה ובצחוקים לזרום איתי קצת יותר(צרפתיות, מציצה חשופה וכודמה) - ולמרות שצחקה איתי גם וזרמה טוב בדיבור - סירבה שוב ושוב לזרום באקטים עצמם... נו, לא הלך...

אוקיי. הזין כבר נעמד במלואו, ומעיין נשכבה על הגב. שוב סירבה לניסיון ירידה שלי, אבל גם ככה די ירד לי החשק למראה הכוס הלא מגולח שלה. ביקשתי ממנה להתחליל ברכיבה. עלתה מעליי והחלה לרכב די טוב, אך מהר מאוד תפסתי פיקוד, אחזתי בתחת שלה, וזיינתי אותה בעוצמה מלמטה, מה שגרם לקומפקטית השחומה הזאת ממש 'לקפוץ' עליי. תוך כדי כופפתי אותה אליי וליקקתי את שדיה+ניסיון לא מוצלח נוסף לצרפתית... מיצינו והפכתי אותה למיסיונרית.

עליתי מעליה, ליקקתי ומצצתי את שדיה, וחדרתי אליה במיסיונרית. התחלתי לזיין אותה בפראותובאנרגטיות כמו שאני אוהב, ומעיין הניחה את ידיה על ישבני והורידה כאפות עידוד עליו. במקביל הצמידה את רגליה בחוזקה אליי. ניסיתי תוך כדי להדביק לה איזה צרפתית קטנה, אך סובבה את הראש באלגנטיות והתחמקה ממני. ניסיתי עוד כמה פעמים לנשקה בלהט הזיון האנרגטי - ועדיין לא הלך... נו, מה לעשות... מצינו, והפכתי אותה לדוגי.

התחלתי לזיין אותה בדוגי, כשאני אוחז בחוזקה במותניה ומוריד מדי פעם כאפות עידוד בישבנה המזמין. מראה התחת השחום והעסיסי שלה רק חירמן אותי יותר, והחלתי לזיין יותר במרץ מה שגרם לכל המיטה לרעוד ולזוז ממקומה, עד שהחלטתי שאני גומר כשמעיין שרועה על ביטנה. השכבתי אותה על הבטן והתחלתי לזיין באינטנסיביות בתנוחה זו, עד שהשפרצתי במהרה לתוך הקונדום.

קמנו, הורדתי את הקונדום מעליי, ונכנסתי לשטוף את עצמי. יש לציין שהיא הייתה צריכה להצמיד את המיטה בחזרה לקיר מאחר שהיא זזה איזה 30 ס"מ אחורה מחמת עוצמת הפמפום. שאלתי אם אפשר עוד אחד, אמרה שכן אבל לא נראה לה שאספיק כי נותרו כ- 10 ד'. אמרתי לה שלא תדאג. אחרי המקלחת חזרתי לחדר ושאלתי אותה אם אפשר לגמור בדרך האהובה עליי - 'גמירת פלחי ישבן מלוקסרת'(כל הזכויות שמורות לטלי המלכה על המצאת המונח הזה). סירבה ואמרה שלא אוהבת שגומרים עליה. גם בתוספת תשלום סירבה ואמרה שפוחדת שאחדור. לאחר אינסוף שיכנועים שבהם הסברתי שאין לי שום כוונה שבעולם לחדור אליה בצורה כזאת - הסכימה אך שמה מגבת בין רגליה 'ליתר ביטחון'... נו, שיהיה.

התחילה לעשות לי קצת ביד+משחקי ביצים כשגבה מופנה אליי. אני מצידי שוב חדרתי עם אצבעותיי לשני חוריה ושחקתי בהם - ללא התנגדות מצידה. נשכבה על הבטן(עם המגבת בין הרגליים) ואני מרחתי שמן על ישבנה השחום והתחלתי לשפשף את הכלי עליו. לאחר כ-5 דקות השפרצתי בפעם החמישית לאותו ערב על גבה וישבנה מטען די מכובד. קמתי, ניקיתי אותה, ונכנסנו להתקלח.

בין לבין - הרבה צחוקים איתה. כמו שאמרתי - זורמת בדיבור, ובהחלט הייתה כימיה איתה בקטע הזה, אבל באקטים לא. הביטה בי במקלחת, החמיאה לגופי ולאסתטיות ושאלה אותי:"לא אכפת לך שאני אראה אותך עירום במקלחת נכון?" חחחחחחחחח ועניתי לה:"עזבי, אני מתבייש","טוב", היא עונה, "אז אני אהיה בחוץ" חחחחחח...נו, לפחות צחוקים לא היה חסר במפגש. לבסוף , לאחר הרבה צחוקים כן זרמה איתי לאיזה נשיקה על השפתיים אבל לא יותר מזה. נו... לא ליברלית הבחורה... מה לעשות...

סיימתי להתקלח, התלבשתי, ונפרדתי ממנה בעוד ניסיון שלא צלח לאיזו נשיקת פרידה צרפתית.

סה"כ הייתי שם כ-45 דקות. מעיין קצת הייתה קצת לחוצה מבחינת הזמנים - בעיקר בגלל הפקידה הקרציה - אך אני הרגעתי אותה.

לסיכום: מבחינת דיבור היא די זורמת, חמודה כזאת, לא אפאטית ושתקנית, ודי נחמדה בסה"כ. אבל עם זאת - ממש לא ליברלית, צריכה המון שיכנועים לדברים מסויימים ולרוב מסרבת. למעט הגמירה על הישבן(וגם פה הייתי צריך לחפור עד שהסכימה), היא סירבה לכל שאר הדברים - צרפתיות, 69, מציצה בלי קונדום וכ'ו. יש לה גבולות מאוד ברורים שלא מוכנה להתפשר עליהם - גם לא בתוספת תשלום. לדעתי לא ממש שווה את המחיר. גם המראה הקומפקטי שלה הוא לא ממש לטעמי. די התקשתה עם הפיזיות שלי אך הסתדרה... איכשהו... אני כבר לא אחזור אליה.

אח"כ הלכתי לסטלה משונצינו 17. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות שונצינו 17

לקסר2009-10-13 6:33:24
zooz

מי יודע פרטים על מעיין ?

5
היי, הייתי אצל מעיין בשבוע שעבר, ודווקא מאוד נהניתי. התיאור
לעיל מאוד נכון, אבל המראה התימני השחום הורס אותי וגורם לי
לכאלו אקסטזות, שכל השאר לא חשוב. אליו יכולתי הייתי עושה
אותה עשר פעמים ביום...

אבל - כשהתקשרתי אתמול ללה-גרדיה 5 - אמרו לי שהיא נפצעה
בתאונת דרכים ולא עובדת (לא ברור האם זמנית או קבוע).
למישהו יש את הפרטי שלה שאפשר לברר מה קורה איתה??? או אולי
פרטים אחרים??? 

מי יודע פרטים על מעיין ?

6
הייתי בשבוע שעבר אצל מעיין מלה-גרדיה 5 - תימניה אסלי צעירה
ובעיניי מהממת (לא מבחינת הפעילות אלא יותר מבחינת המראה שלה
שעושה לי את זה בגדול - תרתי משמע ).

בקיצור - רציתי שידור חוזר אתמול, אבל הפקידה אמרה לי שמעיין
נפצעה בתאונת דרכים ולא עובדת.

יש למישהו את הפרטי שלה??? אולי פרטים אחרים???

אני יודע שהיא חברה של נופר - אם מישהו פוגש את נופר אשמח אם
תבררו פרטים לגבי מעיין. 
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”