כ בן יהודה 38 - סקס אדיר

בן יהודה 38

1

ישנן שם איזה 20 בנות שעובדות במשמרות

התמונות באתר לא הכי מעודכנות

מעוניין לדעת מי שם נחשבת טובה שעושה GFE +אוראלי עד הסוף+ 2 אקטים

מי שם צעירה ויפה אבל לא נותנת שרותים הנ"ל

הספורטאי הגדול

בן יהודה 38

4
הייתי עם אורטל תכלס לא ממש נהנתי היא טקטקנית ואין לה כל כך סבלנות.. נכנסתי גמרתי תוך 2 דק ביקשתי פעם שניה היא אמרה לא יעמוד לך.. עשתה טובה שעשתה מסאג ופה זה נגמר.. (לגבי היחס יש לה יחס יפה היא נותנת הרגשה טובה אך לא מספקת את הסחורה..)סקאיי2009-8-30 5:45:43

בן יהודה 38

5
רוג'ר יקירי,

בסקס כמו בטניס, יש דרג ויש זרג!
התיקתוקיות זה כמו טורניר פיוצ'ר נידח עם פרסים בסך 500 דולר. התמונות שבאתר הן אמנם אמיתיות, אבל לא בהכרח של הבחורות שעובדות שם היום.

תיקתוקיית בן יהודה 38 מתמחה בזה. אם יש מישהי שהייתה אטרקטיבית ללקוחות או שהתמונה שלה נראית טוב, הם ישאירו את הפרסום שלה גם שנה אחרי שהנערה כבר הלכה.

התיקתוקיה בנויה על זה שהלקוח בא חרמן וממילא ימצא לעצמו מישהי מתוך השלוש או ארבע בחורות שבמשמרת. הפרסום רק נועד למשוך אותך למקום עצמו ולכן הוא איננו חייב (מבחינתם) להיות מדויק.

זאת ועוד, אפילו מצאת מישהי שמוצאת חן בעיניך ואפילו מצאת חן בעיניה (לא לפתח ציפיות מוגזמות, מצאת חן בעיניה פרושו שאתה אסטתי ונקי ואין לך דרישות מוגזמות או זין בגודל של מוטומבו אגבבה והיא לא מרגישה סובלת איתך), הרי אפילו אז - תקבל שירות סטנדרטי ביותר שכן חוקי המקום מחייבים את זה. אם באת בשעות הלחץ, אזי אחרי 10 דקות או רבע שעה גג תמצא את עצמך בחוץ.

מי שמוצלחת בתיקתוקיה עוברת מהר מאד לעבוד כפרטית. מי שמוצלחת פחות נשארת שם. כך או כך, התחלופה גבוהה מאד וחוקי המשחק הם כאלה שבעל(ת) הבית יודע(ת) שאחרי שבועות או חודשים ספורים הבחורה תלך.

המקומות האלה גם לא הגיינים במיוחד (לשון המעטה) וגם בתחום זה בעל(ת) הבית לא משקיע(ה).

מטבע הדברים גם הלקוחות הם לא משהו. מכיוון שהבית עושה כסף מכל כניסה, הלחץ על הבנות לקבל את מי שנכנס בשערי התיקתוקיה הוא לא מבוטל.

עשה לעצמך טובה והמנע מללכת לתיקתוקיות בכלל.

בן יהודה 38

6

ומה צריך לעשות אדם פשוט מן הישוב שלא יכול להרשות לעצמו הוצאה של 400 עד 600 ש"ח לסקס אצל אחת הפרטיות. אתה יודע, יש גם בתיקתוקיות הצלחות מדי פעם.

250 ש"ח לנניח תקתוק של 25 דק' (אין מצב שאני גומר לפני) זה 10 ש"ח לדקה והיו לי גם הצלחות של 35 דק' או זמן מלא אבל מי סופר את הדקות כשיוצאים לזיין רוצים להתפרק ולהנות בלי שאיזה בת זונה תתחיל להלחיץ אותך אחרי דקותיים - נו מאמי אתה גומר כבר ? זה כבר באמת עולה על הנרווים. אם תיקח 400 ל 40 דק או 600 לשעה זה יוצא אותו התעריף אבל יש גם הבדלים בבחורות. בשביל זה צריך להסתובב ולמצוא את מה שמתאים לך.

לי מתוקף דלפוניותי (מקווה שזמנית) אין הרבה ברירות ורק לעיתים רחוקות אני נופל במלכודת דבש של בת זונה מצויה שלא הצלחתי לקלוט אותה.

אוקצור, איש הישר בעיניו יעשה

וזה כל כך - פשוט !

מחפש סקס בזול בתל אביב

בן יהודה 38

8

מצטער זיינפלד אבל אני מחפש יותר צעירות ויותר רזות, שמנות בנות 40 - 50 זה לא מכבודי בכלל. וכל המקומות בדרום הם פשוט מג'וייפים, והסתובבתי לראות אז אני יודע. יש מינימום שדעתי מסוגלת לסבול. התקתוקיות של הדרום זה פשוט לא בשבילי אישית. תקתוקיות של 200 תלוי בבחורה (אני חושב שככל שהמחיר עולה יורדת כמות העוברים על הבחורה ביום)

מחפש סקס בזול בתל אביב

בן יהודה 38

9

מסכים עם פשוט...

היום הייתי חרמן היסטרי ניסיתי 2 תקתוקיות ויצאתי בלי לזיין... מעשה שהיה כך היה.

הלכתי לי ברחובות ת"א כשאני מוכן לזיין עץ עם חור העיקר שמישהו יספר לי שזו אישה.

התקשרתי ל בן יהודה 38 ושאלתי מי עושה אנאלי+GFE אמרו אורלי, שאלתי אם אורלי נמצאת (חובב עכוזים אני ואתן הכול תמורת זיון של תחת יפה...) אמרו שהיא שם ומתפנה תוך 10 דקות. כולי עזוז ומלא חשק הגעתי למקום. באה מאיה (נראית לא רע אבל אפילו לפי הדיבור וקבלת הפנים הרגשתי שאני אתוקתק החוצה תוך 15 דקות. אמרתי תודה אבל אני הגעתי לאורלי. דקה אמרה הגברת ושלחה לי את אילנית... גם היא נראית טוב מאוד אבל שוב נתנה לי להבין לא אנאלי (הציעה גמירה בפה...נחמד אבל לא שווה 100 ש"ח תוספת בעיניי) אמרתי מה עם נשיקות? צחקה ואמרה לא... שאלתי מה עם אורלי אמרו היום לא תגיע, הגיעה הפקידה אמרה לי היא תהיה ביום אחר כנס עם אחת הבנות, אמרתי תודה ויצאתי.

מתוסכל נסעתי לאיזו דירה שמצאתי במודעה ליד דיזינגוף סנטר (סובבו אותי בין 3 כתובות עד שנכנסתי כבר לא זוכר את המיקום המדויק) בטלפון הבחורה הבטיחה עושה הכל... בחדר הסיפור השתנה לא נשיקות (לא נשיקות לא שווה !!) אנאלי רק אם יש לך קטן במיוחד (למזלי לא המקרה) שאלתי למה בטלפון אמרה שהכול אפשרי? ענתה שהפקידה אומרת מה שבא לה אבל היא צריכה לבצע. הפקידה מרמזת כי יש GFE אם אתה אסטטי. אובכן רבותי אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני בחור נקי אסטטי ואפילו נאה (בכל המקרים בהם הבחורה עצמה התנתה את הנושא באסטטיקה לא נדחיתי אפילו פעם אחת!!) ושוב יצאתי מתוסכל!!!

מסכנה: עדיף לזיין פעם אחת אבל טוב מאשר פעמיים באותו כסף בתקתוקיה!!!!!

דרך אגב אם יש למי מכם המלצה על בחורה כוסית ולא שמנה (רמז, שמנה זו בטן בולטת... לא רוצה!!) שעושה אנאלי ו GFE משחקי תפקידים גרון עמוק יתרון גדול...

אנא כוונו אותי אני מוכן לשלם בשביל איכות!!

פידרוס...

הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”