כ מי שרוצה פנוק מושלם שיכנס [אסור להציף את הפורומים] - סקס אדיר

מי שרוצה פנוק מושלם שיכנס [אסור להציף את הפורומים]

1
אחרי שנת חברות בפורום סקס אדיר - כמה טיפים מחבר
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11835

היי גם אני חדשש פה לי דווקה יש משהיא מענינת תלוי למי היא מקבלת בבית הפרטי שלה אז זה מאוד דסקרטי ושווה בת 24 רוסיה מקוקעת בקיצור גם אלופה בירידות וכאלה
19LOLx82011-02-22 11:37:26
מאי

2

אני טיילתי בכל הארץ בהרבה מאוד מקומות יש אחת מכולם .והיא מעניינת בעיקר נשואים שחשוב להם הדיסקרטיות הפינוק איתה הוא תענוג אמיתי מטריף היא יודעת מזה למצוץ מזה תנוחות ויש גם טיפול בודי הכל באווירה רומנטית ביתית והיא מפתח תקווה אני חוזר אלאה בקביעות והייתי מעוניין שחברי החרמנים יקבלו טיפול הוגן ואיכותי אגב..היא מקועקעת מי שירצה פרטים נוספים אוו פון שידבר הייתי בכייף אחלה לילה אוהב אותם.. מאייקריצהTongue
19LOLx82011-02-22 11:35:00
מאי

3
דירה דיסקרטית ברעננה

היי אם אתה רוצה אני יכול לשלוח אותך לדירה דסקרטית מאוד בפתח תקווה מקבלת לבד לפינוק סוף חצי בוכרית חצי רוסיה אחת שיודעת תעבודה בת 24 25 בגול מאוד נחמדה מפנקת זורמת לבושה סקסית מי שרוצה ידבר איתי אני יפנה אותו בכייף
19LOLx82011-02-22 11:36:14
מאי

4
[אני מכיר בחורה רוסיה בת 24 מפתח תקווה שמה טל היא פצצה מקבלת בבית שלה לפינוק בודי ומסאג עדין בסוף ב300 ויש אפשרות ליותר אין אצלה אנאלי אבל היא מאוד זורמת וסקסית אני לא מוותר על התענוג לפחות פעם בשבוע חובהה
מאי

5

אחת מפתח תקווה

היא כזאת אלופה היא חצי בוכרית חצי רוסיה בת 24 אחת שיודעת מזה פינוק לגבר מתנת רוסיה יש בודי ומסאג עדין בסוף ב300 יש אפשרות ליותר הדירה שלה פרטית ודסקרטית מאוד מי שרוצה מספר בכייף
19LOLx82011-02-22 13:27:42
מאי

7

טל מפתח תקווה

היי לכולם אני טל אני חדשה ובהמשך יהיה תמונות כמו שמי גם כך עבודתי...קריצה

פינוקך זהו כל עולמי והנאתך היא הגשמת לבי לאירוח דיסקרטי ואקסקלוסיבי בדירתי הפרטית בפתח תקווה

אני בת 24 חצי רוסיה חצי בוכרית גופי חלק וחטוב. רזה. שדיים בינוני שער עד לכתף. מקועקעת..מתיחסת לפגישה כאל מפגש יזיזותי בכייף חשוב שהכל יזרום כחלום יודעת תעבודה מחפשת לפנק איכותיים אסטטיים וחשוב בכימיה כך הזרימה תיהיה מענגת יותר אני לא עושה אנאלי וחייב קונדום .הכל באווירה רומנטית ביתית איכותית ודיסקרטית אני לא משאירה מספר בגלל הדיסקרטיות מי שרוצה שיפנה אליי אני ישלח לו לאחר כמה הודעות אז צאו בינתיים ניפגש....?
19LOLx82011-02-22 17:21:56
מאי

8

טל מפתח תקווה

היי לכולם אני טל אני חדשה ובהמשך יהיה תמונות כמו שמי גם כך עבודתי...קריצה

פינוקך זהו כל עולמי והנאתך היא הגשמת לבי לאירוח דיסקרטי ואקסקלוסיבי בדירתי הפרטית בפתח תקווה

אני בת 24 חצי רוסיה חצי בוכרית גופי חלק וחטוב. רזה. שדיים בינוני שער עד לכתף. מקועקעת..מתיחסת לפגישה כאל מפגש יזיזותי בכייף חשוב שהכל יזרום כחלום יודעת תעבודה מחפשת לפנק איכותיים אסטטיים וחשוב בכימיה כך הזרימה תיהיה מענגת יותר אני לא עושה אנאלי וחייב קונדום .הכל באווירה רומנטית ביתית איכותית ודיסקרטית אני לא משאירה מספר בגלל הדיסקרטיות מי שרוצה שיפנה אליי אני ישלח לו לאחר כמה הודעות אז צאו בינתיים ניפגש....?האירוח יכול לכלול גם בודי ומאסג עדין בסוף 300 עד 40 דקות 500 כולל
19LOLx82011-02-22 17:22:43
מאי

9

מפנקת בפתח תקווה

היי אני טל האירוח הוא בדירתי הפרטית ודיסקרטית בפתח תקווה מדובר במסג בבודי מסג בעירום חיכוך גוף אל גוף ארוטי + תוספות
19LOLx82011-02-23 19:04:08
מאי

10

איש עסקים מחפש בחורה ישראלית לקשר תמיכה
xex >
מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד

הייי היי אני טל האירוח הוא בדירתי הפרטית ודיסקרטית בפתח תקווה מדובר במסג בבודי מסג בעירום חיכוך גוף אל גוף ארוטי + תוספות
19LOLx82011-02-24 18:34:20
מאי
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”