קארינה מדרך עכו - הפתעה לטובה.
נתקלתי במודעה של קארינה שמפרסמת במדור עיסויים 054- 3
עונה לי בחורה שנשמעת בטלפון בסביבות גילאי ה- 30 , מאד אדיבה ונעימה אפילו חייכנית. מוסרת פרטים: 150 ₪ לחצי שעה של פינוק מושלם.
מיקום: דרך עכו – אני לא מת על המיקום הזה אבל הפיתוי בקולה היה חזק יותר ואמרתי ננסה. מגיע לדירה ונכנס פנימה. קארינה מקבלת אותי בחיוך. מדובר באישה בסביבות גילאי 40-45 לדעתי. אמנם בטלפון נשמעת צעירה יותר אך זה יכול להטעות.
גובה: כ- 160-
חזה גדול טבעי ויפה,בטן עגלגלה קטנה. לבושה בחזיית תחרה שחורה ותחתון חוטיני תואם שחור. גוף נאה, לא דוגמנית אבל סביר ביותר. ברגע שהסתובבה והצלחתי להעיף מבט על ישבנה שנחצה ע"י קו החוטיני הופתעתי באמת.
טוסיק ברזילאי חברים. אמנם לא של נערה צעירה אבל באמת שלא ציפיתי לטוסיק חטוב כזה אצל אישה בגילה. שאפו!
"תשכב על המיטה מותק תן לי לפנק אותך" היא אומרת לי ואני נשמע בקולה. היא נשכבת לידי ומתחילה לנשק את צווארי בעדינות תוך החלקות מתמידות לכיוון האוזניים. אני לא מת על ליקוקי אוזניים ולכן כיוונתי אותה לאזורים אחרים.
לאט לאט הגיעה למציצה חשופה. הגברת מוצצת מציצה עדינה ונעימה אבל בהחלט קשובה לצרכים שלך. ככל שהתחממתי יותר והנעתי את האגן קדימה ופנימה עמוק ככל שיכולתי אני רואה שהיא משתפת פעולה בשקט תוך השתנקויות מפעם לפעם שמסמנות לי להוציא קצת החוצה. סך הכול מציצה לא רעה בתנאי שאתה מכתיב את הקצב והעוצמה.
אחרי כ- 10 דקות ביקשתי לעבור ל-דוגי. זכר הישבן הברזילאי שלה ריחף בראשי לאורך כל המציצה שלה ורציתי כבר לבחון אותו מקרוב. הסתובבה והרימה את הישבן שלה מול עיני.בכוונה השארתי אותה עדיין לבושה בחוטיני השחור והתמונה הייתה מגרה ביותר.הסטתי הצידה את פס החוטיני ומערת החשק שלה נגלית לעיני ורודה ומושכת. התחלתי בליטופים קלים והחלקת אצבע בעדינות פנימה על מנת להרטיב אותה מעט. היא נאנחת מיד (אולי מזייפת –היא מקצוענית בל נשכח), אבל הרטיבות שאני חש בה היא אמיתית בזה אין ספק. "כן מותק זה נעים לי, עוד תמשיך" היא אומרת לי ואני זורם איתה. החלטתי להעביר גם ליקוק על הכוס הורוד שלה. היא נאנחת חזק יותר וזה מדליק אותי יותר.בשלב זה אני מחדיר לה פנימה 2 אצבעות מרגיש את החלל הרטוב על אצבעותיי.
זה בדיוק הזמן הנכון מבחינתי ללבוש חליפה. אני מסמן לה. היא מיד שולפת קונדום מלבישה אותי במהירות וחוזרת לתנוחת הדוגי. "תיכנס" היא מבקשת מחזיקה את הזין בידה ומכוונת אותו פנימה. הכוס שלה הדוק במידה טובה ואני מרגיש את החיכוך מצוין. מיד היא פותחת בסדרת גניחות ואנחות הנאה. עוד כמה דקות של זיון דוגי נעים ואז הגמירה הגדולה.
לסיכום:
הבחורה שירותית ונעימה: 10
מציצה: 8 מצריכה הכוונה ושליטה בקצב.
זיון: 9 לא ניסיתי מגוון תנוחות אבל דוגי מצוין.
טוסיק ברזילאי – 9 בהתחשב בגילה.