כ התמונות_של_מילי—פרגית_סקסית_חדשה_בת_19_אש - סקס אדיר

התמונות_של_מילי—פרגית_סקסית_חדשה_בת_19_אש

1

קודם כל תמונה מהגלריה החדשה שמצאתי

דף הבית של מילי עם כל התמונות: http://www.03sex.co.il/page67.html

ועכשיו לריכוז חוות הדעת עליה כולל תיקוני דקדוק שהרשיתי לעצמי לערוך בפוסט המקורי של 5בן26

[QUOTE=5בן26]

מצטער חברים אבל אין לה תמונות שאלתי אותה (כבר יש תמונות).
אבל בכל זה אני אנסה להסביר איך הילדה נראית:
היא לא גבוה פחות מ-1.7 מ' משהו כמו חבר שלי 1.65 מ'.
הלכתי לשם עם עוד 2 חברים שאחד מהם כבר הרבה זמן חופר לי ללכת לתקתוקיה בבן יהודה 38 כי קראנו פה הרבה על ירדן ושלושתנו תימנים חרמנים רצח מר.העין.

פתחה לנו מילי ולא יכלתי להוריד את העינים שלי ממנה, לא בגלל שהיא יפה או דוגמנית שאקלית דווקא נראית פשוטה פנים פשוטות ומשורטטות.
גוף סקסי עם חזה בינוני או יותר משהו יפה אפילו קצת בטן אבל עם טעם.

האמת לא הפסקתי להיסתכל עליה בגלל העיניים שלה וחברים שלי דפקו בי מרפק אז היא צחקה, הכניסה אותנו לחדר ושאלה מי רוצה להיכנס? זה עולה 200 אמרנו שבאנו לירדן אז היא אמרה לנו לחכות. אני רציתי להיכנס איתה אבל רק אחרי שחבר שלי ייכנס עם ירדן וחיכינו חצי שעה.

כשירדן לקחה את החבר שלי, מילי לא היתה פנוייה.
חבר שלי בא לו על אחת פצצה שקוראים לה אלמוג אני חושב ואני חכיתי קצת למילי ונכנסתי איתה.

מילי התפשטה אחרי שאני התקלחתי והתחילה לחרמן אותי הגעתי לשם חם אש ואמרתי לה שאני לא רוצה לגמור מהר אז היא שיחקה איתי מלאן זמן ופינקה אותי טוב.

הבחורה אני חושב כמו מדורה של ל"ג בעומר או שאני הייתי רותח.
מציצה סבבה ועלתה עליי, החזקתי חזק וחשבתי על כל מיני דברים מגעילים שאני לא אגמור מהר מדי והחלפתי למצב אחורי קצת ובסוף בשכיבה עליה גמרתי.

יצאתי מבסוט אבל לא היה לי כסף לעוד חצי שעה לפחות פירקתי והתפרקתי

גם חברים שלי יצאו מרוצים. חזרנו לבית שלו ושתינו קצת, אז עכשיו אנחנו כותבים פה ומחזירים טובה עם הסיפור שלנו.

לקחתי כרטיס ביקור שכתוב עליו נורית עם הטלפון של המקום בבן יהודה 38 שכולם מלכלכים עליו וטלפון שלה שם זה 03*5252424 ובדקנו באתר שרשמו שמה שאין תמונות שלה (עכשיו כבר יש).

היא גם אמרה שהיא לא יודעת מתי היא עובדת כי היום היא פעם ראשונה במקום.

אני ממליץ עליה שהיא שווה זיון בכִיף-כֵיף.

חושב שסיפרתי לכם כבר הכל אין לנן כח לכתוב גם על ירדן ואלמוג.

* תוקנו מרבית שגיאות הכתיב

[/QUOTE]

[QUOTE=רומנטיקן]

טוב אז הנה התרומה הקטנה שלי לפורום, אבל קודם דיווח על משהו מטריד:

הגעתי למקום ב 6 בערב ומילי הייתה שם, שלחו אותי לסלון שלהם והיה שם איתה מישהו עם מצלמת וידאו ביד אמר לה משהו ויצא.
אז קודם כל הדיסקרטיות ומה לכל הרוחות מישהו מסתובב במקום כזה עם מצלמת וידאו ?
קצת מטריד הייתי אומר !

ולדיווח

הילד עם שגיאות הכתיב תיאר אותה בסדר.
מבנה גוף לא רחב ישבן קטן וחמוד הבטן מעט כרסתנית וחלקה (אולי הייתה אחרי ארוחה)
אבל בהחלט נראית סקסית.
שפתיים קטנות ופנים תמימות שרק היית רוצה שירדו לכיוון הזין שלך.

אני יודע שאני לא יכול לגמור פעמיים בחצי שעה ולכן אני מסכם מראש את הזמן מינימום.

סוכם על 200 לחצי שעה לפחות, על הדרך שאלתי על נשיקות והיא אמרה שבדרך כלל היא לא מסכימה, הצעתי לה עוד 50 שקל בדיפלומטיות והיא הסכימה.

שירות טוב, לא חגיגת זיקוקים אבל כוס צר ובחורה בת 19

30 דקות כולל עיסוי שביקשתי.

שווה לחזור לפחות בתקופה הקרובה כל עוד עידן התמימות קיים.

נ.ב
אמרה שתהיה שוב ביום חמישי

[/QUOTE]

אם להסתמך על הדיווח הנ"ל של "רומנטיקן" יכול להיות שאנו צפויים לראות סרטון של מילי בקרוב באתר !?

[QUOTE=מכבי חיפה]

אבגדה, לחברים שלך תקרא ילדי כאפות

בא לי לצאת לטייל ואין לי רכב, אז מה לעשות לשבת בבית ?

מי אתה שתשפוט אותי בכלל ?

הגעתי ברכבת עד להגנה ומשם לקחתי מונית שירות בקו 4

הגעתי לבן יהודה 38 (המזכירה אמרה לי להגיע לבית אל על ומשם זה דקה ברגל)

מילי הייתה פנויה כשהגעתי ולא התאכזבתי מהמראה שלה, לפי מה שלמדתי פה בפורום, סיכמתי מראש על פעמיים וגם נתתי מראש 50 שקל טיפ (הבנתי שזה משפר את היחס) אפילו שאני חושב שהייתי מקבל את אותו טיפול גם בלי הטיפ כי היא נחמדה ועדינה בדיבור.

אין מה לפרט הרבה 35 דקות מדוד בחדר 2 גמירות, מציצה ראשונה עם קנדום והשניה בלי כדי להעמיד לי יותר בקלות והיא הסכימה.

בחורה נחמדה ולא מזרזת נפלתי טוב עם הנסיעה ספיישל שלי לת"א.

וכל המאוננים שיורדים עליי שאין לי אוטו, אתם יכולים להמשיך לעשות ביד ולא צריכים לקרוא את הפוסט שלי.

חשבתי כמה פעמים אם לדווח כאן בגלל כל השמוקים, ובכל זאת החלטתי לחלוק את ההתרשמות שלי, כי זה מגיע לאחרים שלמדתי מהם כאן.

[/QUOTE]

ריכוז הדיווחים לקוח מהשרשור המקורי:

מילי-9רגית 0ק0ית רק בת- 19-ח3שה 1חמה אש
עמודים 1 2

SexTracker39472.4794097222
תגובות רק מאנשים שחרשו כמוני

ולא טומנים ידם בצלחת.

5

לא נעים לי להרוס את החגיגה אבל התיקתוקיה בבן יהודה 38 מנסים להריץ בחורה חדשה במסווה של דיווחים אובייקטיביים.

אני לפחות הייתי ממתין לדיווח של מישהו אמין לפני שאני הייתי מנסה את שירותיה.

כמו כן הצלם הפעם לא עשה עבודה מוצלחת במיוחד ואם התמונות משקפות את המציאות אז לא נראה לי ששווה לסכן 250 ש"ח .

אח שלו גבר גבר

6

[QUOTE=בולבול]הלכתי לראות את מילי ולטעמי היא ממש לא יפה אפילו היו יותר נורמליות ממנה שם וגם לא נראית בת 91 ראיתי את כל הבנות שהיו לא היה שם אף אחד חוץ ממני ובסוף קמתי והלכתי[/QUOTE]

בולבול קבולבול, אף אחד לא מחפש בנות 91 מי היו יותר נורמליות ?

או לחילופין דיווחים נוספים

הוקפץ מעמוד 10

MIXER
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”