כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 2 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

16
[QUOTE=qd5000]

טלי - כמה הערות למה שכתבת.

כתבת – "אני מארחת בדיסקרטיות מוחלטת בדירה פרטית בצפון תל אביב, האירוח הוא לשעה מלאה בהתאם לצורך שלך ואני לא מודדת זאת עם שעון עצר"

כאשר את אומרת "האירוח הוא לשעה מלאה ואני לא מודדת זאת עם שעון עצר" יש ריח של תקתוק באויר. אם האירוח הוא לשעה מלאה כהגדרתך אז אנחנו רוצים לקבל 60 דקות מלאות ואפילו לא שניה פחות. אם הייתי יודע בוודאות שכשאת אומרת "אני לא עומדת עם שעון עצר ביד" הכוונה שלך זה – שמע גם אם תהיה אצלי שעה או שעה וחצי אני לא אגיד לך ללכת הייתי מקבל זאת בשמחה אולם לאור נסיוני הלא מועט אצל נערות עובדות כאשר נערה עובדת אומרת לי משפט כזה אני יודע בוודאות שהיא מתכוונת לחפף אותי מהדירה הרבה מהר לפני שיסתיימו להן אותן 60 דקות.

[/QUOTE]

לדעתי כוונתה של מישל היא שלא יקרה כלום גם אם תחרגו מ 60 הדקות עליהן שילמת.
וכמובן שאם 5 דקות לפני תום ה 60, אתה רוצה להתחיל מספר שני.. אז אין טעם.. (אלא אם כן אתה גומר ב 5 דקות).

בכל מקרה, בטוח שאין כאן ריח של תקתוק.

[QUOTE=qd5000]

כתבת – "בזמן הבילוי המשותף שלנו אנחנו יכולים לשתות קר/חם ולהרוות את צמאוננו"

עם כל הכבוד לך ועם כל רצונך הטוב להיראות כמשקיענית בשירות הדבר האחרון שמעניין אותי כאשר אני בא לנערה עובדת זה לשתות משהו קר או חם . הדבר הראשון שאני מצפה מנערה עובדת הוא לקבל שירות שייתן תמורה מלאה לכספי. וכאשר אני אומר תמורה מלאה כוונתי לקבל זיון טוב ומושקע ובטח ובטח לא לקבל ממך שתייה קרה או חמה כי את זה יש לי בבית ובסכום שנמוך בעשרות מונים מ-500 שקלים.

[/QUOTE]

סה"כ הצעה נחמדה ממנה. שים לב שהיא כתבה "יכולים". אתה לא רוצה? תסרב, ותמשיכו בסקס שלכם.
די מפתיע לדעת שאתה מסוגל לעשות סקס 60 דקות ברצף!!! בלי לעצור ל2 דקות לכוס מים.. ממש סופרמן.

[QUOTE=qd5000]

כתבת – "אני לא מגבילה במספר האקטים במשך שעת הבילוי שלנו"

את יודעת יפה מאוד שבמשך שעה שלמה (בהנחה שאת באמת מעניקה שעה שלמה ולאחר קיזוז הזמן של המקלחת) אף גבר לא יכול לתת יותר משני מספרים במקרה הטוב ולכן את יודעת יפה מאוד שלא תצטרכי לממש את ההבטחה הזו.

[/QUOTE]

יש נערות הנותנות לך מספר אחד ויש נערות שעבור מספר שלישי גובות מחיר נוסף. ההערה של מישל בהחלט במקום.

[QUOTE=qd5000]

כתבת –"עלות התענוג הכולל הינו 500 ש"ח לשעה מלאה"

שיעור קטן בעברית– המילה "עלות" היא מילת נקבה ולכן עלות התענוג הינה (ולא הינו) 500 ₪ לשעה מלאה.

[/QUOTE]

תגיד.. אבשלום קור..

אתה בא לחנך אותה או מה? מה הסיפור שלך?

עד עכשיו עוד לא מצאת ולו חצי מילה עניינית שלך.. רק מרמורים, דיכאון, שליליות וחוסר אינטיליגנציה.

לך לפוסט של איב.. תתחיל לתקן אותה ודבר איתי ב 2015 כשתסיים.

[QUOTE=qd5000]

כתבת – "אני מאמינה שהסקס הוא בעצם משני לחברה הנעימה שאני מספקת עם דגש על היחס האישי".

עם כל הכבוד לחברה הנעימה שאת דואגת לספק צר לי לאכזב אותך אבל כאשר אנחנו באים אל נערה עובדת ומוכנים לשלם 500 ₪ (סכום שרובנו הגדול מרויח ביומיים עבודה) – הסקס הוא הסיבה העיקרית ולא המשנית.ברור שאם הסקס יהיה מלווה בחברה נעימה זה ייראה הרבה יותר טוב אבל זה בהחלט לא הופך את החברה הנעימה לסיבה העיקרית לבואנו.
[/QUOTE]

גם אני מגיע לנערה כזו או אחרת בשביל בעיקר סקס. החברה, השיחה הנעימה והאישיות הינם פרמטרים פחות חשובים אצלי (באופן אישי).
אבל.. קיימים לא מעט לקוחות שבאים הן בשביל החברה והשיחה.
לפי המשפט הזה, קל מאוד להבין שמישל היא כשאת הרוצה לקבל לקוחות הבאים עבור ה"אני מאמין" שלה. שהוא חברה ורק אז סקס.
לא מתאים לך? תתקדם...

לסיכום:

במקום להתעסק בעיקר, אנחנו רואים משתמש המתעסק בהתנגחויות מיותרות.. כל כך מיותר וסתמי.

אני חושב שהפוסט הראשון של מישל הוא בהחלט נחמד, רהוט ובעל אנרגיות חיוביות למדי המשדר רצון וכוונה לנתינת שירות ברמה גבוהה.

אני חושב שעד שלא נשמע דיווחים ממשתמשים שהיו עם מישל מאז פרסום הפוסט הנ"ל, לא נדע באמת מה טמון במילים הכתובות מעלה.
אני אישית התקשרתי מספר פעמים למישל בשבוע האחרון ולא היה מענה..

מישל, כמה דברים..
אולי תכתבי לנו בהרחבה על שעות הפעילות שלך + הזמנים בהם ניתן להשיגך בטלפון?

שתהיה שנה טובה ומתוקה, ובהצלחהStar Star

19LOLx82010-09-11 23:13:44

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”