כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 6 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

51
חברים יקרים

לפני כשבועיים ביליתי עם מישר כשעה באחד הבקרים, ואמי חייב להגיד לכם שהיה ממש ממש כיף. אני חושב שחלק מהדברים כבר נאמרו על-ידי אחרים, ולי נשאר רק לאשר, אבל מישל נראית מדהים, נשית ומרשימה, וגרמה לי להרגיש מצויין בחברתה. שתפו אותה במה שמתאים לכם, ותגלו בחורה מקסימה עם גישה חיובית ומגע שימיס אתכם.

מישל, תודה על שעה קסומה. בסוף גם הסכימו לשנות את שם המשתמש שלי.. קריצה

54
שלום לכל החברים

אל מישל אני מגיע מדי פעם לבילוי של שעה קסומה, בלי לחץ ועם הרבה התלהבות (משני הצדדים)

מישל נראית מצויין. אחת הסקסיות בתחום (לעניות דעתי). גבוהה, חטובה, פנים יפות (שפתיים בשרניות)

מבחינת הסקס ותנוחותיו אני לא מי יודע מה, אבל נראה לי שאף אחד שיגיע אליה לא יתאכזב.

האישה אחת השרותיות בתחום וכמובן אחת הנחמדות

מישל תודה על הביקור האחרון, היה פיצוץ Tongue
odedi2011-05-29 21:42:11

55
אתמול ביקרתי את מישל
לגבי המראה שלה - מבחינתי היא קרובה לשלמות
גבוהה עם גוף חטוב וחזה גדול
פנים נאות ושיער כמו שאני אוהב
מעשנת כך שלמרות שציחצחה שיניים היה ניחוח של סיגריות ממנה

מבחינת שירות היתה קואופרטיבית ונחמדה
הסקס והמציצה היו 8 מתוך 10

ועכשיו הבעיה - התקשרתי מהרחוב אליה לקבל הנחיות - כך שבפלאפון יש שעת שיחה
בשלב מסוים שאלתי אם יש זמן לעוד אקט, מישל אמרה שתבדוק, יצאה וחזרה ואמרה שנשארו עוד 5 דקות ולכן לא נספיק, מה גם שהיא קבעה לטענתה עם עוד לקוח והיא לא רוצה שנתקל אחד בשני, היתה נחמדה אז לא לחצתי אבל לאחר שהתקלחתי והתלבשתי וירדתי למטה הסתכלתי בפלאפון ועברו 50 דקות מרגע השיחה לפני שנכנסתי ועד שהייתי בחוץ.
כלומר נטו במקרה הטוב הייתי 45 דקות
נשארה הרגשה לא נעימה וחבל כי מבחינת מראה היא ממש לטעמי

58
[QUOTE=אחים שלו גברים]לא יכול להיות הרי היא במפורש מבטיחה:
האירוח הוא לשעה מלאה בהתאם לצורך שלך ואני לא מודדת זאת עם שעון עצר כך שלעולם אין תחושת "תקתוק" כלשון הפורום.
[/QUOTE]

ועל זה נאמר : אמרה / הבטיחה ונשארה בחיים....

59

שלום רב לכל החברים

הרבה זמן לא דווחתי כאן וגם הפעם אני לא מדווח בשמי אלא בשם חבר טוב שביקר אצל מישל. יש לי חבר טוב שגר במרכז הוא לא חבר בפורום הזה ולא נוהג ללכת לפרטיות בכלל ילד טוב. הוא פנה אליי והתעניין לגבי ביקור אצל פרטיות והמלצתי לו החום לבקר אצל אחת הפרטיות מהפורום..
אני באופן אישי לא הייתי אצל מישל (עדיין) ולא הייתי פעיל בזמן אחרון בפורום, לכן פניתי לידידי משכבר הימים לקסר שהיה ועדיין פעיל בפורום והתייעצתי איתו על מי הוא ממליץ ובין השמות שהוזכרו הייתה גם מישל. לא לקח זמן רב ונכנסתי לבלוג שלה לקרוא ולהכיר קצת ודי התרשמתי מהחלק גדול של התגובות..
ללא כל היסוס נוסף הפנתי אותה לחבר שלי והוא קבע איתה. הוא אמר שמאוד נהנה מהמפגש איתה שזה בעצם היה הביקור הראשון שלו אצל מישהי פרטית. לפי התיאור שלו היא נראית די קרובה לשלמות כפי שהוזכר כאן כבר.. אכן גבוה חטובה נשית עם חזה שופע ומרשים..
המפגש אצלה היה שעה כולל מקלחת לפני ובין האקטים. השירות ויחס מעולים לא מלחיצה בכלל ונתנה הרגשה של GFE..
בקיצור זה עשה לי חשק לחזור לעניינים ואני מחכה בקוצר רוח לבקר אצלה בעצמי..
רוצה להודות למישל על הסבלנות ויחס חם שנתנה לחבר שלי תודה לך..

יוסי
yosi2011-06-08 16:06:40
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

60
יוסי יקר,
קודם כל תודה על הדיווח, ותודה גם לחבר שלך.

אבל, עם כל הכבוד לדיווח, זה שאתה כותב שלחבר אין כמעט ניסיון, וזאת פעם ראשונה שלו אצל מישהי פרטית, אז בעצם, אם להיות כנים, אז אין לו קנה מידה להשוואה, ואנחנו לא יודעים מה הסטנדרטים שלו.

לכן בטח תסכים איתי, שקשה לחברים פה לתת משקל ראוי לדיווח כזה, אולי תשלח אותו לדוגמא גם למירב, לנועה ולשרון, ואז יוכל לערוך ביניהן השוואה עניינית ולראות את מי הוא מעדיף.
מחפש את הדבר האמיתי!

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”