כ =כדורים לזיקפה - סקס אדיר

=כדורים לזיקפה

1
שלום רב לכולם
שאלה לי , האם מישהו הזמין פעם כדורים לזקפה , מאתרי אינטרנט או מהעיתונים..
כדורי ויאגרה , סילאס או אחרים...
והאם זה בטוח , וכמה העלות.
וכל זאת ללא מרשם..
אשמח לתשובות עיניניות בנושא..Tongue
jan

=כדורים לזיקפה

2
אני קונה לפעמים מהאתר http://www.drugspro.biz/
זה האתר הכי זול שהצלחתי למצוא לויאגרה גנרית.
לא היו לי בעיות בהזמנות מהם ולא צריך מרשם אבל המשלוח לא כל כך מהיר אז תזמין הרבה מראש.
מחירים אתה יכול לראות באתר.
אני בד״כ קונה את הsuper p-force אשר לא רק גורמת לזקפה אלא גם מעכבת גמירה, רק תיזהר עם המינון, כדור אחד שלם הוא יותר מדי לדעתי, אבל זה הכל ניסוי וטעייה עד שאתה מגיע למינון המתאים לך. אני אישית לוקח שליש כדור וזה מספיק לי, כשאני לוקח כדור שלם אני לא מסוגל לגמור המון זמן.
אם אתה רוצה ויאגרה רגילה אז מדובר ב Kamagra שהיא הגירסה הגנרית.

=כדורים לזיקפה

3
לא הייתי ממליץ לך לקנות כדורים כאלה באינטרנט (לא חסר זיופים)
עדיף ללכת לרופא ולהגיד לו "לא עומד לי" ולקבל מרשם
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

=כדורים לזיקפה

5
אני משתמש בתחליפים טבעיים מבתי טבע בפיקוח רופאה!
כרגע אני משתמש בגלולות בשם viper וויפר והן חלשות מאוד יחסית לתחליפים הקודמים שהשתמשתי ואינם קיימים יותר.
זאת הסיבה גם שלא המלצתי עליהם בפרטי למי ששאלו,הם פשוט חלשים מדי .
בכל אופן קראתי כאן בפורום שאפשר להשיג ויאגרות בקופות החולים,דרך רופא בצורה חוקית בטוחה וזולה(לא זוכר היכן בפורום).
מי שמרגיש שהוא צריך ורוצה זקפה חזקה ולאורך זמן,או להרגיש בטוח יותר,או מכל סיבה של תהיה....
אין מה להסס!!
אז לכו לרופא או לרוקח ותהנו.

=כדורים לזיקפה

6
ינואר-
זה בטח לא מה שרצית לשמוע או לקרוא אבל...
הדרך הנכונה והטובה ביותר הינה דרך קופ"ח.
פנה לרופא המשפחה שלך, או לאורולוג וקבל ממנו מרשם חוקי למוצר מקורי.
כל המוצרים הנמכרים ברשת הינם נעדרי פיקוח, לעולם לא תוכל לדעת מה הם מכילים, במקרה הטוב חומר ישן בתוספת קורנפלור, במקרה הגרוע רעלנים שונים. כן כן, כבר נתפסו זיופים המכילים רעל עכבריםDead.
פשוט גש לרופא ורכוש בצורה חוקית.
מהר מהר לפני שייגמר...

=כדורים לזיקפה

10

.

ניסיתי לפני כשבועיים כדור בשם טייגר קינג,רציתי לחזור 20-30 שנים אחורה, לקיים יחסים 3-4 פעמים ללא הפסקה.
הכדורים מגיעים באריזה של 10 יח ב-100 שח.
השתמשתי בינתיים רק באחד וזאת עם פרטית אבל לא החוקית,משפיע לאחר כ-חצי שעה ל24 שעות ,הזיקפה הראשונה רגילה ,השינוי הוא בזיקפה השניה שהיא מהירה , ממש תוך 2-3 דקות לאחר הגנירה של האקט הראשון, היא ממש ממושכת ומרגישים כבני 20. הבעיה שלאחר כ-שעה וחצי של סקס הרגשתי סחרחורת קלה, או בהשפעת הכדור ,ואולי מהתלהבות של אקט שלישי שנמשך די הרבה זמן כ20דקות בכל התנוחות. אישית לא ממליץ לקנות ללא מרשם, אלא אם יודעים בבירור שאין בעיות לב או לחץ דם, וכן ממקור מהימן שיודעים שהכדורים מקוריים.

מה גם שבת הזוג התלוננה שבסוף קיבלה שפששפת וכאב בנרתיק.

נסיון חד פעמי שלא חושב שאמשיך להשתמש בכדורים בעתיד
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”