=כדורים לזיקפה
12גם אני אומר לך לרופא משפחה תגיד לו אתה רוצה ויאגרה ישר יוציא לך ראצפט ,הכי בטוח
if you want to shoot shoot dont talk
=כדורים לזיקפה
13יש להבדיל בין כדורים שמרחיבים כלי דם ועל ידי כך מעודדים זיקפה לבין כדורים שמחזקים ליבידו.
ויאגרה = מרחיבה כלי דם
בעבר השתמשתי בכדורים טבעיים לחיזוק הליבידו שהיה ניתן להשיג בבתי טבע, הם נקראים MVP לגבר (אריזה כתומה)... הם היו יעילים מאוד.
כיום אין להשיג את הכדורים האלה בשום מקום, והתחליפים שיש בשוק זה לא באותה עוצמה.
=כדורים לזיקפה
15[QUOTE=januar]ברגע שיהיה לי את המידע אשתף....
[/QUOTE]

איזה מידע ?
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...
=כדורים לזיקפה
18כל הכדורים בפיצוציות או אצל השליחים זה דרק אחד גדול... גם ויאגרה חוקית מהרופא עושה סתם בלאגן והזין עומד כמו חולה ירח.
אני ממליץ בחום-עלי זה עובד מצויין לבקש מרופא המשפחה סיאליס.200 שקל 4 כדורים.
אם הסיאליס אפשר לתפקד,הזיין עומד רק מתי שיש גירויי או יחסי מין ואחרי השפיכה הוא חוזר לישון.
ויאגרה זה יותר לאנשים שרוצים לזיין תחת השפעת אלכוהול חזקה או סמים.
לי אישית סיאליס מספיק לתקופה של שבועיים לפחות והוא לא מאכזב לרגע,גם הבחורה שמולך ניראת לא אטרקטיבית הוא יכנס לפעולה.
כדורים שמגיעים עם שליחים רק עשו לי כאבי ראש נוראים.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
=כדורים לזיקפה
19יש לי נסיון עם ויאגרות מזוייפות. חלקן עובדות וחלקן לא. תלוי בזיוף, ואת זה לא תוכלו לדעת מראש.
פעם אחת נפלתי על כדור ויאגרה מזוייף (100 מ"ג) שעשה לי תופעות לוואי נוראיות שנשבעתי שמאז אני לא קונה זיופים... חוויתי סחרחורות, כאבי עיניים, באיזשהוא שלב התחלתי לראות עיגולים שחורים גדולים כבר פחדתי שאני הולך לאבד את הראיה... וכל זה מלווה בתחושת לחץ חזקה מאוד בעין, כאילו הורידים עומדים להתפוצץ.
מאז אני קונה רק בבית המרקחת, התחלתי ב 100 מ"ג, ואז ירדתי ל 50 מ"ג (גם עושה את העבודה לא רע, ופחות סיכונים).
=כדורים לזיקפה
20[QUOTE=ego2]
[/QUOTE]
יש לי נסיון עם ויאגרות מזוייפות. חלקן עובדות וחלקן לא. תלוי בזיוף, ואת זה לא תוכלו לדעת מראש.
פעם אחת נפלתי על כדור ויאגרה מזוייף (100 מ"ג) שעשה לי תופעות לוואי נוראיות שנשבעתי שמאז אני לא קונה זיופים... חוויתי סחרחורות, כאבי עיניים, באיזשהוא שלב התחלתי לראות עיגולים שחורים גדולים כבר פחדתי שאני הולך לאבד את הראיה... וכל זה מלווה בתחושת לחץ חזקה מאוד בעין, כאילו הורידים עומדים להתפוצץ.
מאז אני קונה רק בבית המרקחת, התחלתי ב 100 מ"ג, ואז ירדתי ל 50 מ"ג (גם עושה את העבודה לא רע, ופחות סיכונים).
על זה אני מדבר
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...