כ יוליה מודעה חדשה??יש דוגם ? - סקס אדיר

יוליה מודעה חדשה??יש דוגם ?

1
פטישחשמלי, תודה על הדיווח. צימצמתי רווחים בין השרות ע"מ שיהיה יותר נוח לקרוא; מקווה שמקובל עליך:
דוח דגימה יוליה מאת פטישחשמלי:

מכוונת למושב ישרש. המקום קצת הזוי, בלב אזור תעשיה קטן. ישנו צימר עץ דווקא נחמד ונקי, כניסה דיסקרטית עם שער חשמלי שנפתח ונסגר לחינה לרכב. הצימר נחמד וממוזג.

במקום נמצאת יוליה, מילפית כבת 40, מלאה חזה בינוני, פנים נחמדות חביבה וחייכנית, גובה כ 1.75, שיער חום אדמוני מטאלי.

התקלחתי בג'אקוזי עם סבון רייחני והתחלנו במסאז' מפנק עם קרם. לאחר 10 דקות הגיע שעת ההתהפכות והחלה בבודי מחרמן כולל שאיבת אשכים ושליקה עמוקה, ליקוקים לאורך המוט ומציצה רטובה כולל גרון עמוק עמוק עד קצה תחתון של המוט. הרגשתי לה את השקדים במציצה ;-)

הולבשה חליפה טחנתי אותה במיסיונרית איטית שהפכה אט אט למהירה ואגרסיבית. נתנה קונטרות מצויינות. סיבבתי אותה לדוגי וגם שם יוליה נתגלתה כקונטרבסטית נפלאה. לסיום החליפה הוסרה והתזתי לה בין שדיה כמות מכובדת של נקטר לבנבן שעף לה עד לגרון ;-), בשריקה כמו טיל בליסטי.

סה"כ חוויה נעימה ללא תקתוק או זרוז צצידה כולל מקלחת לפני ואחרי. עלות 200 זוזים חדשים!.

תזיינו ותהנו...

2

טוב, ביקרתי אותה. משך אותי מושב דיסקרטי שקט ללא חשש.

בתמונות היא ניראת יותר טוב.

לאחר מקלחת זרירזה חיכתה לי על המיטה. קצת שמנה עם שדיים בנוניים. פטמות יפות

ישר התחילה בליקוקים ומציצות ...... יש לה מראה מעל המיטה כך שאךה יכול לצפות בה תוך כדי

החלה למצוץ ולשאוב. לא רע אבל גם לא מדהים . לפעמים הרגשתי שניים.

הורדתי לה את התחתונים אבל המראה לא היה מלהיב.... קצת שמנה וציפיתי לפני שבאתי לאיזה מילפית מאוד סקסית , רייחנית שרוצה לפנק. לא היה תקתוק והיא בסדר גמור, פשוט לא התלהבתי.

עשתה מופע של אוננות מולי ואז חזרה למצוץ .

גמרתי לה בפה

מקלחת והבייתה

לא ניראה שאחזור. מחפש עדיין מילפית סקסית רחיינית שמפנקת . לא בהכרח זיון.

3
עברה למושב סתריה. קובעים איתה שעה בטלפון ואז מכוונת אליה בטלפון ברגע שאתה בכניסה למושב. אין כבר שער חשמלי דיסקרטי. חונים ברחוב מול הבית. היא גרה ביחידת דיור מעל בית פרטי. המעבר הוא דרך החצר של הבית הפרטי - לא בדיוק דיסקרטי ואם דיירי הבית נמצאים, גם לא ממש נעים. ג'קוזי בדירה החדשה אין. אני לא יכול להעיד על המקלחת מכיוון שהיא לא התעקשה על כך (אני הייתי מקולח, אבל היא לא ממש טרחה לבדוק את זה), אז מי שחוסר ההקפדה הזה מפריע לו, שידע.

אני לא יודע איך היא הייתה פעם, בתקופה שדיווחו עליה כאן, אבל היום היא שמנה. לא קצת שמנה, לא מלאה - שמנה. מי שזה לא הקטע שלו, כדאי שינסה מישהי אחרת.

לגבי הביקור עצמו, היא מאד מהר הגיעה למציצה ומשם מאד מהר שמה קונדום. אני מניח שאם הייתי מנסה לעקב את התהליך הייתי מצליח, אבל הגישה שלה הייתה יותר בקטע של לסיים את העיניין כמה שיותר מהר.

לסיכום:
מראה: ממוצע מינוס (אלא אם כן שמנות זה הקטע שלכם).
חזה: גדול ונפול.
GFE: לא היה
מציצה: חשופה. שום דבר מיוחד לספר עליו.
סקס: שיתפה פעולה עם בקשות לשינוי תנוחה, אבל מעבר לקצת גניחות מזוייפות לא הראתה יותר מדי התלהבות.
אנאלי: לא שאלתי. לא נראה לי שעושה.
המקום עצמו: חדר שינה די חשוך. לא ראיתי בעיות נקיון. סכה"כ מקום סביר.
דיסקרטיות: מעבר חשוף בתוך חצר של בית פרטי.
האם אחזור?: לא.

5
היום הייתי אצלה במושב סתריה
בחורה נחמדה מאד אבל יש וחשוב לציין כי היא בחורה שמנה לפחות בת 35-40
הציעה לשתות , הציעה להתקלח
המקלחת בסדר גמור
200 ש"ח החליפו ידיים
היא התפשטה וכרס דיי גדולה נגלתה לעיניי
שדיים גדולים וכבדים ומשהו חשוב שלא ציינתי... יש לה ראש גדול
מה שאומר שלדעתי היא קווקזית או בוכרית או משהו בסגנון
הבחורה יורדת למציצה מקונדמת בלי הרבה מגע לפני
עושה רושם של מישהי שלא בעניין של תיקתוק אבל בעצם כן מתקתקת עניינים
לאחר כמה דקות מציצה סובבתי אותה לדוגי ,
עושה קולות של כאילו נהנית , נודעת בביצים מלא כדי לזרז גמירה
עוד כמה דקות עד שגמרתי
בסה"כ סבירה לאוהבי הז'אנר המלאות.
מראה: 4
שירותית : 8
ניקיון : 8
מחיר : 200 ש"ח

6
הייתי אצל הגברת יוליה, לצערי לא ראיתי את התגובות פה לפני שנסעתי...
זיון סתמי לחלוטין, מקבלת במושב כמו שציינו פה כבר, בחורה מלאה פלוס, כאילו חייכנית וחביבה אבל תוך 12 דקות הייתי בחוץ לאחר מציצה סתמית עם קונדום וזיון אמנם דוגי חזק אבל בלי שום ריגוש...
לא מקום שאחזור אליו בקרוב..
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”