סוכריה ברמת גן
3נראה לי על הפנים באתי לשם
הוא עונה מסביר מנתק פתאום לא עונה
לא רציני בכלל
למרות שפעם הייתי שם היה סביר..
בחורות מתחלפות
You dont mess with the zohan
סוכריה ברמת גן
4״כמו זונה אמיתית״
חחח אז מה היא באמת?
אנשים חיים פה בסרט
חחח אז מה היא באמת?
אנשים חיים פה בסרט
פולנייה אומרת לבעלה באמצע הזיון,
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
אתה רואה שאחרי הכל יש בי משהו טוב...
כן, עונה הבעל. ואני מיד מוציא אותו.
סוכריה ברמת גן
5נראה לי שקוראים לה אמילי, לא בטוח אבל אני חושב! ראיתי אתמול פרסום חדש כאן באתר, היום בבוקר נדהמתי לראות שהפרסום נעלם, בכל אופן החלטתי לסקר לכם את הביקור.
היא מקבלת בז'בוטינסקי, מקום סואן אבל היא מפנה אותך לרחוב צדדי ליד, זה היה בשעות המאוחרות של הלילה אז מצאתי חניה בקלות המקום דיסקרטי, יורדים במדרגות שמובילים לדירה פרטית (או לפחות כך הרושם המתקבל).
הבחורה:
שחומה ישראלית, רזה אך לא רזה מדיי, נראית לגילה בסביבות ה-25-30 לא גבוהה אבל גם לא נמוכה, בפנים היא לא נראית טוב אך גם לא מכוערת, אפשר לומר שהיא בחורה ממוצעת לגמרי ובתחום שלנו זה טוב כי רוב הבחורות בתמחור הזה (250 ש"ח) הן מתחת לממוצע.
לפי דבריה היא חדשה בתחום בקושי יומיים, נתנה לי להתקלח היו מים חמים, בסוף המקלחת היא באה לחכות לי, היא נעמדה מלפני והחלה לענטז את הגוף שלה לצלילי המוזיקה שבקעו בחדר, תוך כדי הושיטה ידיים והחלה לגעת באשכים.
במיטה היא טובה, הסכימה ל-פעמיים בקלות, למרות שהצעתי טיפ עבור ה-פעמיים היא אמרה שלא צריך ואם זה במסגרת הזמן שלנו (40 דק') זה בסדר.
יש לי הרגשה שהיא רוצה להעניק יותר אבל לא יודעת בדיוק איך לעשות זאת, היא טובה ורוצה לתת מעצמה, אני לא בנוי להיות מורה של בחורה כזאת אבל אם מישהו שמוכן להתנדב לעזור לה ללמוד את התחום ואיך לפנק ולהיות עם גבר היא תוכל להיות יותר טובה לדעתי.
קחו רק בחשבון שאם היא תהיה מבוקשת אני מאמין שהמחיר יעלה.
לסיכום:
תמורה טובה למחיר (250)
מיקום מצוין (דיסקרטי).
צעירה.
משתדלת להיות טובה.
הטלפון: 054-751-1642 (לפי דעתי יש עוד מישהי שעונה לטלפונים, בדירה אין אף אחת נוספת רק היא)
(אני מקווה שזה בסדר מצידה ששמתי את הטלפון למרות שהיא נעלמה מהפרסום באתר - משום מה)
תיהנו.
סוכריה ברמת גן
7טוב, הייתי אצלה, לדעתי לא ממליץ להגיע. אני בכל אופן לא אחזור.
מדובר על בחורה ישראלית עם קול צייצני שקוראת לעצמה בר, לדעתי בת 20-25 שכנראה המזל לא שפר עליה והיא הגיעה למקצוע לא כדי לגרום לגברים להנות אלא כדי לייצר הכנסה מהירה
הבחורה רזה עם ציצי מאוד קטן (על סף השטוח) לא הכי מטופחת שיש, אבל גם לא מסריחה.
מבחינת מראה חיצוני, לא מכוערת, אבל גם ממש ממש לא יפה. מסוג הבחורות שאם לא ההתמכרות לסקס שלנו, לא הייתם מסתכלים עליה בחיים. יש לה אפילו קצת חצ'קונים בפנים.
יש לה כתם לבן באחת מהירכיים (ויטיליגו - חפשו בגוגל מה זה) שמוריד מהחשק קצת, אבל כשהזין עומד השכל לא עובד.
מציצה חשופה, אבל מאוד מינימלית, על סף העושה טובה שהיא מוצצת, שמה חליפה ויאללה לעסק.
הזיון עצמו מאוד מכני, עושה קולות רקע מאולצים.
בשורה תחתונה לא מומלץ.
מקווה שעזרתי בדיווח
סוכריה ברמת גן
8סיפור כללי:
לפני מספר שבועות הייתי ברמת גן ותקפה אותי חרמנות, החלטתי להריץ חיפוש באתר של סקס אדיר ולבחור רנדומלית.התוצאה שלכדה את עיניי הייתה זו: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7289
0547511642. בטלפון ענתה בחורה, טענה שהיא מקבלת לבד ברמת גן באיזור ביאליק.
הכוינה אותי לחניה סמוכה ואמרה שתקזז מסכום האתנן (ספויילר-לא קרה) ולאחר עוד מספר הוראות הגעתי אל הבניין שבו היא שוכנת.
מפגש ואקט:
הדירה מרווחת וגדולה, נראה כאילו היא שומרת על נקיונה ובאופן כללי מרגישה דירה נעימה.
פתחה לי את הדלת בחורה כבת 35 לדעתי, פנים לא יפות במיוחד, שחומה, גוף רזה. הציעה לי לשתות ובאופן כללי הייתה חביבה מאד.
לאחר השיחה ההתחלתית שאלה אותי אם ברצוני להתקלח ומכיוןן שהתקלחתי קודם סירבתי בנימוס, הביאה לי כסא להוריד את הבגדים ואמרה לי לשכב על הגב (יש לציין שהייתה מגבת נקיה על המקום בו שכבתי ולצידה עוד ערמת מגבת נקייה) התחילה עיסוי נחמד מינוס אולם ניכר עליה שניסתה לרצות, גם לשאלתי כמה אקטים אפשר ענתה עד שתרגיש מספיק (ספויילר-לא קרה) לאחר כחמש דקות הפכה אותי על גבי והתחילה במציצה חשופה, יש לציין שהמציצה מדורגת במקום הגבוה ביותר שקיבלתי עד כה... שילוב של רכות ורצון לפנק.
כמה דקות של מציצה תוך כדי שהיא מרגיעה אותי שאין לי מה להלחץ ואני יוכל לגמור שוב והעברתי אותה לשבת עלי, חבשה כובע והחלה ברכיבה נעימה עד לגמירה המיוחלת.
לאחר מכן עברנו לסלון תוך כדי שהיא מוזגת לי שתייה, שיחה נעימה וכשאני מכין בראשי את המספר הבא היא פתאום אומרת לי בהכי נחמדות שיש שהיא ממהרת וכו׳. התלבשתי אמרתי שלום ויצאתי.
אחרי והערות:
קצת ביאס אותי:
1) שלמרות שבפועל לא הרגשתי תקתוק, עובדתית עשרים דקות הייתי בחוץ.
2) אמרה שתקזז מחשבוני את עלות החניון, בפועל לא קרה.
3) הבאתי לה שטר קצת יותר גדול מהעלות, לא הציעה להחזיר עודף. אמנם לא סכום גדול אבל בשילוב החנייה וכו׳ קצת באסה.
4) הבטיחה לפחות 2 אקטים מה שלא קרה בפועל.
לסיכום- גוף רזה, חזה קטן, יחסית קצת נפול העסק אבל קצת מזכיר מילף (לא שלמות אבל מציאות) מאד נחמדה
הייתי נותן לה צ׳אנס שוב...