כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 42 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

411
[QUOTE=אחים שלו גברים]

גדול הדור סלט הסבר להמונים הנבערים במה תרמה התגובה שלך לעיניין שלשמו התכנסנו?

[/QUOTE]
לדעתי התגובה של סל"ט הפעם הייתה במקומה שכן זאוס בניגוד
לדיווחיו בעבר אינו מספק מידע חיוני לקורא שרוצה לקבל החלטה
האם השקעה במישל הינה עיסקה כדאית עבורו ומותיר אותו לגשש
באפילה בנושאים מהותיים כמו רמת השירות gfe או רובוטיקה,
נקיון ואסתטיקה, עישון וכו'.
הדבר היחידי שאנו למדים הוא שמישל הינה מדהימה ביופיה בעיני
זאוס וזה לא דבר של מה בכך בימינו.
בגמילה

412
הדיווחים של זוס ציבעוניים ואומנותיים וכבודם במקומם מונח, על מישל יש מספיק אינפורמציה בשרשור שלה כדי לכבד את זכותו לתת דיווח כזה ולא לזכות בתגובה הלא חכמה של סלט שמינה את עצמו למבקר הפורום.
(לא היה טורח חכם הדור להעיר לנו אז היינו שותקים אבל אנחנו שונאים איפה ואיפה)

414
חכם אתה לא ושווה שתתחיל להפנים את זה.
עשית טעות ואתה מתבצר מאחוריה
במקום להגיד לזאוס תודה על הדיווח הטוב
אתה דורש ממנו לעמוד בסטנדרטים דימיוניים שהמצאת.

אתה נכנס לויכוח על סמך מטענים אישיים ולא על סמך העובדות
ומתעקש אז בוא נעזור לך אשל"ג פיכס אבל זאוס תותח ואתה מקבל את הדיווח שלו כפי שהוא.

לסיכום:
אם כל הדיווחים יהיו כמו הדיווחים של זאוס
אז הפורום יהיה מעניין יותר.

[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]הדיווחים של זוס ציבעוניים ואומנותיים וכבודם במקומם מונח, על מישל יש מספיק אינפורמציה בשרשור שלה כדי לכבד את זכותו לתת דיווח כזה ולא לזכות בתגובה הלא חכמה של סלט שמינה את עצמו למבקר הפורום.

(לא היה טורח חכם הדור להעיר לנו אז היינו שותקים אבל אנחנו שונאים איפה ואיפה)

[/QUOTE]

הדווחים של זאוס אכן צבעוניים ואמנותיים וכבודם במקומם מונח.

בשרשור של מישל יש אינפורמציה, ובכל מקרה אני האחרון שלא אכבד את זכותו של זאוס ושל כל אחד אחר לתת דיווח כזה, שבוודאי כפי שהוא כתוב נעים לקרוא אותו.

אינני מבקר הפורום לא במינוי עצמי ולא מטעם אף אחד אחר. אני מבקר בפורום ותו לא.

למרות שאשל"ג שונאים איפה ואיפה, הרי כולנו יודעים שאדון העולם מלכתחילה לא ברא אותנו שווים, כך שאיפה ואיפה קיימת זה מכבר, על אפכם וחמתכם, גם אם מצאתם עצמכם מקופחים באופן כזה ואחר.

ולסיום אשל"ג, אחרי תקופה מבורכת של הורדת פרופיל מתוך התחשבות בפורום, שוב תפסתם את הג'ננה...
אם מי שאתם רואים בו חכם הדור מתייחס אליכם ומעיר לכם, הרכינו ראש בהכנעה, כבדו אותו ושמרו על שתיקה מכובדת.

וא-פרופו זאוס, שהשיח הזה החל בעקבות הדווח שלו.

מה שכתב זאוס, בלי קשר לצד הצבעוני והאמנותי, אינו דווח.

דווח הוא תמצית עובדתית יבשה של הדבר, ומה שכתב זאוס אינו כזה ומבלי להוריד מערכו, רחוק מכך.

מעבר למרחק הזמן הרב שחלף מהביקור, ואפילו זאוס מתייחס אליו, אין פירוט כמקובל של המחיר, הזמן, מה כמה למה ואיך.

יש השתפכות נחמדה לקריאה של זאוס, אבל זה לא דווח על ביקור, בוודאי לא במובן הקלסי הנפוץ והמקובל כאן.

ההתייחסות שלי למה שכתב זאוס אינה בנימה ביקורתית אלא הבעת דעה אישית, שכפי שניתן היה להיווכח אינה בלעדית לי.

לגבי אשל"ג, דמות יוצאת דופן שבטח יש מינוח לטיני מתחום מדעי הנפש שיגדיר אותה מדויק ממני. דמות אומללה שרכשה לה פה מטען רחב של עוינות, מכל קצווי הקשת - ממי שכבר אינם פעילים כאן, ממי שכן פעילים, ואפילו ממי שמפרסמת פה - הדברים מדברים בעד עצמם.

אז אשל"ג, כטוב לבכם, אתם יכולים לקרוא לי בכינויי לעג ובסיסמאות, ואם זה יוסיף לכם משהו או יקל עליכם - שיבושם לכם.
[/QUOTE]

415
כבר הרבה זמן אני חושב על לבקר את הגברת הנכבדה...
סוף סוך אחרי די הרבה זמן שאני רוצה ללכת אליה היא ענתה לי לפני כמה ימים וקבענו:)
הגעתי אליה:) כמובן רחוץ עם בושם ועם הכל..
אני: מה קורה שאלתי?
היא: אמרה בסדר
אני: שואל להתקלח למרות שבאתי מקולח ומצוחצח?
היא: רק תשטוף אותו..
אני: בסדר הולך לכיוון המקלחת פתאום מישל באה כיור לשטוף את הפה אני מתקרב אליה ונותן לה שתי נשיקות על ישבנה:) סתם כי בא לי:) אני חולה על הישבן שלה:)...צחוק
התחלנו לדבר תוך כדי מה חדש בלה בלה בלה....
איך שהיא מספיקה לדבר אני "מורה" יאללה להתחיל אני רוצה כבר לגמור:) חרמן קטן וטיפש:(.
אחר עושה לי טיפה עם הרגל זה הזין היא מתחילה לבוא לקראתי עם השדיים הכי מושלמים שאני ראיתי.
זה פשוט הכי מתאים לה לגוף כזה גבוה... כזה יפה פשוט מושלם:).
מתחילה למצוץ לי כמו שצריך הזין הבין כמו שצריך ועלה על דרך המלך ניסיתי הפעם בהצלחה יתרה לזיין אותה:) איזה כיף יש לה כוס די צר אבל לגמור עדיין לו אולי במפגש הבא אז היא עשתה לי ביד ואז גמרתי טוב מאוד... אחד האורגזמות הכי טובות שהיו לי איתה:).

אחרי זה דיברנו על כל מיני דברים וזהו

היייתי אצלה שעה+ יכולתי להישאר לדעתי עוד אבל הייתי צריך ללכת לעבודה לצערי הרב:(..
אז תודה רבה מישל:) מחכה כבר לפעם הבאה:)

yellow-horny2013-02-21 22:19:17

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

416
אחרי זמן רב שלא יצא לי ללכת לנערות עובדות, מזמן כבר רציתי לבדוק את מישל ולא ממש יצא
אז קבענו לערב אחד והגעתי לביתה של מישל
בלי להרחיב את הדיווח מעבר למה שכולם פה דיווחו
מישל הצליחה לגרום לי לחזור למשחק מוקדם יותר מהצפוי
עשתה עבודה טובה לסיים את המשחק על הצד הטוב ביותר בפעם השנייה ברציפות
ממש היה כיף
הדבר הקשה לי עם מישל הוא הגובה שלה
חשבתי שעם בחורה גבוהה יהיה לי כיף, גיליתי שההעדפה שלי הולכת לנמוכות משמעותית ממני
למרות שנהנתי מכל רגע
תודה על השעה הנפלאה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

418
אני צורך את שירותי הנערות העובדות זה מספר שנים. הגבלתי את עצמי תמיד ל-400 ש"ח לפגישה. עם תדירות של פעם בחודש, דגמתי מספר בנות לא מבוטל. מהניסיון שלי, ככל שהבחורה צעירה ויפה יותר, כך השירות פחות טוב. לפני כשבוע החלטתי לפנק את עצמי וללכת על מישהי שתשלב מראה וגם שירות. בעקבות המלצות בפורום וגם צפיה במודעה שלה (ראו לינק), החלטתי ללכת על מישל.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=18881

המחיר הוא 600 ש"ח לשעה ואין אפשרות לפחות זמן בפחות כסף.

התקשרתי ב-9:30 בבוקר והיא ענתה לי מיד. סיכמנו שאני מגיע ויצאתי לדרך. הייתי חרמן אש וכל הדרך פינטזתי על גן העדן שאני הולך לבקר בו. הגעתי אליה, היא מקבלת ברחוב ירמיהו בת"א. בפתח עמדה בחורה שלדעתי כבר מזמן עברה את ה-30, בכל אופן לא 28. אכן בלונדינית אבל לא טבעית. פנים נאות ולא יותר מזה. עיקר האכזבה היה הגוף. הייתי מתאר אותה כ"עבה". היא לא שמנה אבל רחוקה מלהיות חתיכה. רגליים גדולות וישבן רחב. לעומת זאת החזה שלה גדול ויפה. מכיוון שהייתי חרמן אש לא פניתי לאחור וקיויתי שהשירות יפצה על המראה. לצערי זה לא קרה.

עיקר הבעיה היא פסיביות. שום יוזמה של לענג אותך. היא ממתינה להוראות- "תמצצי", "תלטפי את הביצים" וכו'. כמי שמורגל בפינוק של לנה מרמת גן או ליזה מהרצליה התאכזבתי קשות. יש לציין שהיא מאד נחמדה וידידותית ואין תחושה של תקתוק.

גם המציצה שלה סבירה ותו לא. 3 דרגות מתחת ללנה מר"ג או ממרינה מיונה הנביא בת"א. היא מאפשרת להתנשק אך ללא לשון. בזיון היא מסכימה לכל תנוחה, נותנת קונטרות אך גונחת באופן לא משכנע. סה"כ חוויה סתמית ומאכזבת, ביחוד לנוכח המחיר המופקע. אשמח לשמוע על אלטרנטיבות.

לסיכום:
מראה: 7.5
שירות ופינוק: 6
מציצה: 6
יחס: 10
זיון: 8

UMA2013-06-12 18:41:15

420
לאחר שקראתי את ההודעות האחרונות הרגשתי צורך להגיב.
הייתי אצל מישל מספר פעמים, וכל פעם היתה טובה יותר מקודמתה.
כמובן שעל טעם וריח אין מה להתווכח, אבל אני חושב שאם תשאלו מעל 90 אחוז מהגברים יגידו שהיא כוסית.
היא אמנם לא דקיקה, אבל בטח לא עבה כמו שחברים פה כתבו, לטעמי פשוט מבנה גוף סקסי מאוד.
מישל מאוד נעימה סבלנית , ממש לא תקתקנית.
היא לא תתאים למי שמודד הנאה לפי תפריט דברים שהיא עושה (לפי מדד זה שרון היתה אמורה לקבל אות הצטיינות אבל...).
היא תתאים למי שמחפש מישהי פרטית, דיסקרטית, סקסית ונעימה.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”