חכם אתה לא ושווה שתתחיל להפנים את זה.
עשית טעות ואתה מתבצר מאחוריה
במקום להגיד לזאוס תודה על הדיווח הטוב
אתה דורש ממנו לעמוד בסטנדרטים דימיוניים שהמצאת.
אתה נכנס לויכוח על סמך מטענים אישיים ולא על סמך העובדות
ומתעקש אז בוא נעזור לך אשל"ג פיכס אבל זאוס תותח ואתה מקבל את הדיווח שלו כפי שהוא.
לסיכום:
אם כל הדיווחים יהיו כמו הדיווחים של זאוס
אז הפורום יהיה מעניין יותר.
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]הדיווחים של זוס ציבעוניים ואומנותיים וכבודם במקומם מונח, על מישל יש מספיק אינפורמציה בשרשור שלה כדי לכבד את זכותו לתת דיווח כזה ולא לזכות בתגובה הלא חכמה של סלט שמינה את עצמו למבקר הפורום.
(לא היה טורח חכם הדור להעיר לנו אז היינו שותקים אבל אנחנו שונאים איפה ואיפה)
[/QUOTE]
הדווחים של זאוס אכן צבעוניים ואמנותיים וכבודם במקומם מונח.
בשרשור של מישל יש אינפורמציה, ובכל מקרה אני האחרון שלא אכבד את זכותו של זאוס ושל כל אחד אחר לתת דיווח כזה, שבוודאי כפי שהוא כתוב נעים לקרוא אותו.
אינני מבקר הפורום לא במינוי עצמי ולא מטעם אף אחד אחר. אני מבקר בפורום ותו לא.
למרות שאשל"ג שונאים איפה ואיפה, הרי כולנו יודעים שאדון העולם מלכתחילה לא ברא אותנו שווים, כך שאיפה ואיפה קיימת זה מכבר, על אפכם וחמתכם, גם אם מצאתם עצמכם מקופחים באופן כזה ואחר.
ולסיום אשל"ג, אחרי תקופה מבורכת של הורדת פרופיל מתוך התחשבות בפורום, שוב תפסתם את הג'ננה...
אם מי שאתם רואים בו חכם הדור מתייחס אליכם ומעיר לכם, הרכינו ראש בהכנעה, כבדו אותו ושמרו על שתיקה מכובדת.
וא-פרופו זאוס, שהשיח הזה החל בעקבות הדווח שלו.
מה שכתב זאוס, בלי קשר לצד הצבעוני והאמנותי, אינו דווח.
דווח הוא תמצית עובדתית יבשה של הדבר, ומה שכתב זאוס אינו כזה ומבלי להוריד מערכו, רחוק מכך.
מעבר למרחק הזמן הרב שחלף מהביקור, ואפילו זאוס מתייחס אליו, אין פירוט כמקובל של המחיר, הזמן, מה כמה למה ואיך.
יש השתפכות נחמדה לקריאה של זאוס, אבל זה לא דווח על ביקור, בוודאי לא במובן הקלסי הנפוץ והמקובל כאן.
ההתייחסות שלי למה שכתב זאוס אינה בנימה ביקורתית אלא הבעת דעה אישית, שכפי שניתן היה להיווכח אינה בלעדית לי.
לגבי אשל"ג, דמות יוצאת דופן שבטח יש מינוח לטיני מתחום מדעי הנפש שיגדיר אותה מדויק ממני. דמות אומללה שרכשה לה פה מטען רחב של עוינות, מכל קצווי הקשת - ממי שכבר אינם פעילים כאן, ממי שכן פעילים, ואפילו ממי שמפרסמת פה - הדברים מדברים בעד עצמם.
אז אשל"ג, כטוב לבכם, אתם יכולים לקרוא לי בכינויי לעג ובסיסמאות, ואם זה יוסיף לכם משהו או יקל עליכם - שיבושם לכם.
[/QUOTE]