כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 29 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

281
[QUOTE=צוקי2605]חברים, לפני כשבועיים פגשתי סוף סוף את ליסה אחרי הרבה זמן. סורי שלא שלחתי פוסט אבל הייתי ממש עסוק במשהו וכל פעם שכחתי.
לליסה שדיים מחודשות וממש מדהימות. גם קודם היתה סקסית ושירותית ונהדרת, אבל עכשיו יש לה קצת יותר בטחון וזה משפיע מאוד לטובה. כמו תמיד, מצטיינת באורלי הדדי. גומרת נהדר על הפה ומוצצת פשוט נפלא. אני מת עליה והאמת מזדיין רק איתה...

ליסה, בקרוב נתראה שוב!
[/QUOTE]

מסכים לחלוטין. השדיים נהדרות של ליסה מאוד שחחרו אותה והיא הרבה יותר אקטיבית מקודם.

אחרי הפסקה של כמעט חצי שנה, חזרתי לקחת את שתי אחיות אחת אחרי שניה עם חפיפה של רבע שעה, שהן שתיהן ערומות ועומדות בדוגי או מציצות לסרוגין.
כריסטינה למרות שפחות יפה ויותר מבוגרת, אבל הרבה יותר ארוטית מאחותה והגוף שלה יותר נשי ולא נערי כמו אצל ליסה. במיוחד שהיא עומדת בדוגי.

האחיות ליסה וכריסטינה

282
לאחר שקראתי ביקורות חיוביות רבות אודות ליסה החלטתי לדגום בעצמי. התיאום עבורי היה קל ופשוט, הפגישה מתבצעת במלונית בבת ים. המלונית עצמה פשוטה להחריד, החזות שלה היא של קרוון באמצע יער נטוש. החדרים עצמם נחמדים, חוץ מהשירותים הקלסטרופוביים הלא ידידותיים כלל. המחיר הוא כמובן 480 שקלים.
המראה של ליסה הוא חביב, היא בחורה רזה עם חזות רוסית ממוצעת. אגב הניתוח שהיא עברה, לדעתי גורע בשל הצלקות הנראות לעין באזור החזה. לאחר גישושים קלים, עברנו למנה העיקרית. יתרונה הגדול של ליסה הוא המציצה המצוינת שלה, והיכולת שלה לנוע. למען האמת שלחדור אליה בכלל לא עניין אותי, בשל אותו יתרון בולט. לטעמי הסקס הוא ברמה ממוצעת, גודלה הזעיר מאוד העיק עליי.
אולם היא מפצה על כך בענק. מעולם לא קיבלתי מציצה כזו, ואולי גם לעולם לא אקבל. ליסה מציעה חוויה אירוטית שונה, והשאלה גדולה האם היא שווה 480 שקל? לפי דעתי כן.

האחיות ליסה וכריסטינה

283
לפי דעתי הצלקות יעברו עם הזמן. הניתוח ממש טרי אז זה בהחלט סביר.
אם מצליחים להתעלם מהצלקות, ולי לא היתה שום בעיה כזו למשל, אז השדיים נראים ממש טוב וזה מוסיף המון כם להנאה וגם לביטחון של ליסה והיא הרבה יותר משוחררת.
ומה עם הנשיקות שלה? זה גם אחד היתרונות הגדולים של ליסה. מאוד מומלץ למי שאוהב נשיקות וחרמונים. אני מת על זה וליסה יודעת ועושה לי ממש טוב.
אם התוכניות שלי יעלו יפה, אני נפגש איתה השבוע!!!

האחיות ליסה וכריסטינה

284
אחרי שנהניתי מליסה מס' פעמים מה שנותר לי זה ליבדוק את אחותה כריסטינה
עור חלק רך ונשי
גוף יפה שמופיע עם חיוך
נראית כמו בתמונות
השעה עברה בלי לחץ
והיא השקיעה מאמץ בכל דקה
אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

האחיות ליסה וכריסטינה

288
[QUOTE=rd06]תגיד ערבה , כנראה שיש לי הצתה מאוחרת...והאמת היא שאני גם מעדיף כמה שהן הקבועות שלי...
אבל , ליסה עשתה סיליקון ???
זה יכול לשדרג אותה פלאים !!! זו הייתה הנק' החלשה אצלה...
[/QUOTE]

החזה שלה פשוט מדהים. רך וטביעי לחלוטין. תקרא מה כתבו הקבועים שלה. אני שנפגש איתה עשרות פעמים לא מרגיש שזה צורה חדשה של החזה. וגם שאני ממשש אותו, ההרגשה מאוד נעימה טבעית לגמרה. לדעתי כדי לקחת עיסקה של שתיהן סה"כ בתוספת 200 שקל לאומת ליסה לבד. הן עובדות מצוין ביחד.

ערבה אנושית2014-01-21 06:10:16

האחיות ליסה וכריסטינה

289
[QUOTE=ערבה אנושית]שבוע טוב.
האחיות החליטו אל מבצע שבזמנו כולם ביקשו מהן:
המפגש עם שתיהן לשעה שלמה 700 שקל כולל חדר.
בנוסף כריסטינה עושה גם מבצע עצמאית ב380 לשעה כולל חדר.
[/QUOTE]
עד כמה הן באמת זורמות בזוג ?
בהתחשב שהן אחיות אני מניח שזה די מפריע להן עדיין והן בטח זורמות יותר בקלות עם בנות אחרות שצויינו לפני כן

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”