כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 33 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

321

אני מניח שכולנו מצפים שבחורה עובדת, שמפרסמת מודעה ויש לה שרשור בפורום הפרסומי, תדע להגדיר באילו שעות ניתן להתקשר ולתאם מפגש. זו חובתה. חשבתי שבנות שמקבלות פה שרשור פרסומי - מבינות את זה...

בשעות שהגדירה - ראוי שתשיב למסרונים. שולח המסרון אינו יודע מה קורה בצד השני (בניגוד לצלצול טלפון בו אתה יודע - מכשיר כבוי, שיחה ממתינה, תפוס..). מסרונים הם גם דרך שקטה ונוחה להחלפת מידע.

אי אפשר לפטור כל בחורה עובדת מחובתה לענות. מענה לטלפונים ומסרונים מעיד על איכותה והתיחסותה הנכונה של הבחורה.
ונכון, רוב הבחורות לא עונות 'כשלא מתחשק להן'... אולי זו אחת הסיבות שהן נמצאות במקום שלא מתחשק להן להיות בו...
המגביה עוף - ירחיק ראות

האחיות ליסה וכריסטינה

322
שלום איצטגנין

כל דבריך נכונים מאוד מאוד ומוצדקים דברים ישרים ומחשבה ישרה מאוד וטוב לראות שיש בנאדם אחד שמבין אותי ומבין את העניין הזה כמו שצריך , זה מה שבידיוק הסברתי לערבה אנושית בהו"פ , לצערינו הרב גם אני חשבתי שבנות שמקבלות פרסום כזה ענק בשרשור זה יהיה עבורם מובן מאליו , אבל מסתבר שאין דבר מובן מאליו , אחת הבחורות אשר איכות השירות שלה מאוד מעולה היא ליאן מאלנבי (גובה מחיר לא זול בהחלט) אבל איכות השירות שווה מאוד ! היא מתחייבת להיות זמינה ומעדכנת תמיד את הלקוחות הוותיקים והחדשים גם בימים שהיא במחזור או בימים של מחלה וכו' אף פעם לא הייתי צריך לחפש את ליאן יותר משעתיים מקסימום !

האחיות ליסה וכריסטינה

323
האמת היא שאני לא מבין למה הן מתעקשות מלכתחילה לארח במלונית הזו בבת ים ...שניראת זוועה !
ודבר שני אם הן היו קצת יותר פרקטיות הן פשוט היו מגלמות את מחיר המלונית במחיר שלהן ללא פירוט .
עדיין אני חושב שהן צריכות לחפש מקום אחר...

האחיות ליסה וכריסטינה

324

הבחנתי בכריסטינה, עולה בכבדות במעלה הרחוב לבושה
בחצאית מיני ומגפי חורף בהירים, נבלעת בחצר המלונית מתארגנת לקראת המפגש. בחדרון, מבטי בחן
את גופה הנאה, נדד לעבר שיערה הגולש, שפתותיה החושניות, השתהה על עיניה הנבונות. במבטה זיהיתי
עצבות כלשהי. לאחר שיחה קצרה, ההתעלסות, כמו
עם חברה. ניכר בה שרזי הסקס נהירים לה. בעיניים עצומות, מנסה להתנתק ולהינות מהמגע
הגופני.
אין זה דבר של מה בכך במפגש ראשון, קצר, של שעה. כל הוויתה, התמסרות, וניסיון
ללמוד את הגבר שמולה. התנהגותה טבעית ומשרה אווירה של נינוחות. ניכר, כי היא רגישה מאוד. אישה בכל רמ"ח אבריה. מומלצת מאוד. אין ספק
שאחזור.

התיאום בוצע בעזרתו של ערבה. תודה ערבה, אין כמוך.
ההגעה היתה פשוטה. החניה ברחובות הקרובים ללא תשלום. קרוב למלונית חניה בתשלום.

Yoda2014-03-05 08:17:15
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

האחיות ליסה וכריסטינה

325
[QUOTE=Yoda]

הבחנתי בכריסטינה, עולה במעלה הרחוב . בחדרון, מבטי בחן
את גופה הנאה, נדד לעבר שיערה הגולש, שפתותיה החושניות, השתהה על עיניה הנבונות. במבטה זיהיתי
עצבות כלשהי. לאחר שיחה קצרה, ההתעלסות, כמו
עם חברה. ניכר בה שרזי הסקס נהירים לה. בעיניים עצומות, מנסה להתנתק ולהינות מהמגע
הגופני.
אין זה דבר של מה בכך במפגש ראשון, קצר, של שעה. כל הוויתה, התמסרות, וניסיון
ללמוד את הגבר שמולה. התנהגותה טבעית ומשרה אווירה של נינוחות. ניכר, כי היא רגישה מאוד. אישה בכל רמ"ח אבריה. מומלצת מאוד. אין ספק
שאחזור.

[/QUOTE]

שמחתי מאוד לקראו דיווח של יודה על בחורה שהיא יקרה לי באופן אישי. וכמו שהוא כתב על כריסטינה שאין זה דבר פשוט במפגש הראשון להכיר גבר שמולה (וזה סוד גדול של כריסטינה להבין בדיוק מה הצרכים של גבר) ככה גם לא קל להבין בחורה שנותנת שירותי מין במפגש הראשון.
אבל מה שיודה כתב אחרי הפגישה הראשונה זה מה שאני חושב אחרי מאות מפגשים איתה: התנהגותה טבעית ומשרה אווירה של נינוחות. ניכר, כי היא רגישה מאוד. אישה בכל רמ"ח אבריה. (ארשה לעצמי ליצה קטנה: גם באיבר האינטימי כריסטינה נהדרת וצרה להפליא. מסיבות אישייות אני נפגש יותר עם ליסה, אבל כול פעם שאני חודר בכריסטינה החיכוך הוא פשוט מדהים)Tongue

בהזדמנות אני רוצה לחזור על טענות של קושי לקבוע פגישה. ליסה וכריסטינה מעונינות במפגש לא פחות מלקוח שמתקשר. נקודה. ואם הן לא זמינות אז יש סיבות אישיות חשובות לכך.
בכול מקרה שתיהן יהיו יותר זמינות לשירות מעכשיו.

האחיות ליסה וכריסטינה

328
גם אני רוצה להצטרף לטענה של קושי לקבוע פגישה, ניסיתי להתקשר גם לליסה וגם לכריסטינה ולא היה מענה, שלחתי הודעת אס אם אס לכל אחת מהן שבוע שעבר ולא היה מענה. יש איזה אפיק תקשורת אחר? אני מעוניין בשתיהן ב700

האחיות ליסה וכריסטינה

329
[QUOTE=horneyBambi]גם אני רוצה להצטרף לטענה של קושי לקבוע פגישה, ניסיתי להתקשר גם לליסה וגם לכריסטינה ולא היה מענה, שלחתי הודעת אס אם אס לכל אחת מהן שבוע שעבר ולא היה מענה. יש איזה אפיק תקשורת אחר? אני מעוניין בשתיהן ב700

[/QUOTE]

ליסה עבדה כול יום בשבוע שעבר. כריסטנה גם למעט יום שלישי.
ליסה פותחת ב11 את הטלפון, כריסטינה ב12.
אם לא עונות - אז או שעם לקוח אחר אן בסידורים אישיים.אם מישהו רוצה עזרה שלי - תפני בפרטי.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”