כ קטיה הפצצה בקריות - סקס אדיר

קטיה הפצצה בקריות

1
מודעה חדשה היתקשרתי הבוקר מקבלת בדרך עכו תמונות אמיתיות פשוט פצצה נכנסתי הייתי בהלם מהבחורה דורשת 500 שקל לשעה שלמה אקט אחד מציצה עם גומי בלי נשיקות אי אפשרלרדת לה ויתרתי למרות שהייתי יכול רק להסתכל במשך שעה על קטיה השווה 500 שקל בלי ירידות ונשיקות לאקט 1 לא בישבילי אולי פעם אחרת לאני יקבל בונוס בעבודה מישהו אולי נכנס עם קטיה ויכול לספר על האקט???
נשים הדבר הטוב ביותר שנוצר

קטיה הפצצה בקריות

2
הייתי והצטערתי מאוד. נראית לא רע אבל התמונות לא שלה. אסור לעשות שום דבר - לא לגעת, לא תנוחות, לא נשיקות, לא ליקוקים. אומרת שעה אבל מנסה להוציא אותך תוך 5 דקות. אם לא הולך הופכת תוקפנית ומתחילה לקלל.

פשוט הלכתי. לא שילמתי לסבול.

קטיה הפצצה בקריות

3
[QUOTE=המנשנש]... בחורה דורשת 500 שקל לשעה .... מישהו אולי נכנס עם קטיה ויכול לספר על
האקט???[/QUOTE]קשה יהיה להתייחס לשאלתך אם לא תציין את הלינק או את
הטלפון?

ובהקשר אחר, יהיו "חברים" אשר יתנפלו עליך וינסו לכפות עליך את דעתם על היותם של 500 ש"ח סכום מופקע, עליו אסור לך אפילו לחשוב לשלם, תוך כדי שימוש במושג "פראייר" וכדומה. אלו אנשים החושבים - בטעות - שהצקה לחברים כאן היא הדרך הראויה והיעילה ביותר להורדת מחיר. הצעתי אליך היא לעשות לעצמך את החשבון מבלי לתת להם להכנס לכיס שלך.

קטיה הפצצה בקריות

8
שלום חברים גם אני חושב לבקר אצל הגברת כבר כמה ימים אבל מה אני יגיד לכם כל החושים שלי מכינים אותי לנפילה לדוגמא יום שני דיברתי עם הפקידה כנראה ערביה נשמעת לא נחמדה בכלל מדברת מגעיל ובכלל לא שירותית אמרה חמש מאות שקל עד שעה בדגש על העד סימן אזהרה ראשון לתיקתוק טוענת שעושה הכל אורלי אנאלי והכל בכיף מציינת לאורך כל השיחה שזה לפעם אחת ועל כל פעם נוספת תוספת של 100 אמרתי מתאים 600שח לשני אקטים עם כוסית כזו אמרה שעובדת עד 12 בפועל כבר בשעה שש הטלפון היה סגור .
שיחה נוספת למחרת אותם פרטים רק שהפעם זה נהיה 200שח לכל מספר נוסף כשאמרתי לה שדיברנו אתמול וסיכמנו על 600 לפעמיים ענתה בגסות שזה היה אתמול ואני לא חייב להגיע וניתקה את הטלפון סימן אזהרה שני .
התקשרתי שוב אתמול ופה כבר עברה כל גבול 500שח לפעם אחת עד חצי שעה וכל פעם נוספת 300שח כנראה שיש כאן המון אנשים שיורים לעצמם ברגל אולי ראתה שיש כאן אנשים שמשלמים כל סכום למפגש עם כוסית בתמונות שכנראה עברו פוטושופ של כמה שעות עבודה יחס מגעיל כבר בשלב הטלפון אני מתאר לעצמי מה יהיה היחס בחדר בקיצור חסכה לי 600שח שכנראה בטוח הייתי מתאכזב .
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”