שלום חברה,
לאחרונה שמתי לב שרוני ועוד חברים צברים שביננו מצליחים לדוג פרטיות שוות מאתרים מנוהלים בשפה רוסית לטובת כל הפורום.
ואז חחלטתי לעצמי שאני בתור דובר שפה שיותר קל לו, גם מצפה מעצמי לבוא עם חדשות טובות לכל החברה ויצאתי קצת לחפש.
באותו ערב הייתי באיזור השפלה ואז מצאתי באתר ישראקום בחורה פרטית בראשון לציון שמספרה מסתיים ב293, סוכם על פגישה של שעה+ עבור 300 ש"ח.
תוך כדי קבלת פרטים כבר הבנתי שלא מדובר בבחורה צעירה אבל החלטתי לנסות. כיוונה אותי למזרח ראשון, רחוב ויתקין.
עליתי לדירה ופתחה לי אישה נמוכה, מלאה בסביבות גיל 50 עם משקפיים לבושה בשמלה ארוכה. סגנון של קופאית מהסופר. קלטה שאני מהסס והבטיחה תה, מסז' ושהיא תקלח אותי לפני ושיש לנו את כל הזמן שבעולם.
היא לא היתה סקסית בעיניי ובטח לא שווה 300 ש"ח אבל לא הרגשתי בנוח להוריד אותה ל100-150 כך שהתנצלתי ונפרדו דרכינו.
שקלתי האם בכלל להעלות את זה לפורום אבל אם זה יחסוך למישהו נסיעה מיותרת אז כבר עשינו בזה משהו.
כנראה שיתמזל מזלי ביום אחר..
פרטית ראשון לציון - התרשמות
2חשיבה נכונה טורו..
בהחלט שווה דיווח.
כמו שחוויה טובה חשוב לדווח.
על אחת כמה וכמה על חוויה רעה.
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
3[QUOTE=Torro]
באותו ערב הייתי באיזור השפלה ואז מצאתי באתר ישראקום בחורה פרטית בראשון לציון שמספרה מסתיים ב293, סוכם על פגישה של שעה+ עבור 300 ש"ח.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
כאן כבר היית אמור להבין....
המגביה עוף - ירחיק ראות
5אני גם לפני כמה חודשים רציתי לדגום אותה, משיחת טלפון הבנתי שזה נפילה פוטנציאלית