כ סמדר חזה ענקקקקקקקקקקק - דף 3 - סקס אדיר

סמדר חזה ענקקקקקקקקקקק

22
הייתי אצלה מספר פעמים בלסל (7 או 9 - כבר לא זוכר).
רק שאז לא היתה פרטית והמקום היה "לוחץ" לעמידה בזמנים.
קיבלתי גם אני את המספר של סמדר. אנסה עוד השבוע לספר לכם את רשמי.

לדעתי המיקום של הפוסט אינו נכון, הוא צריך להיות בעיסוי ולא בבמת סקס מרכזית.

8ציץ

סמדר חזה ענקקקקקקקקקקק

25
אז ככה , אחרי כל הדיווחים פה הייתי חייב לבדוק מקרוב
ביקרתי אצל סמדר ביום שישי בערב , בטלפון הנחתה אותי כיצד להגיע אליה , בלי וויז אין לכם סיכויי ...
סמדר היתה מאוד נחמדה לכל אורך הדרך , מהתיאום בטלפון באמצעות סמסים ועד שעזבתי
כמו שהיא הגדירה את זה כבר בהתחלה היא לא עושה טיפול או מסג היא פשוט זורמת כמו מאהבת פרטית רק בלי סקס
סהכ מבחינת המראה היא נאה בפנים ומאוד מתוקה , מריחה טוב , נעימה למגע
אכן מלאה אבל באופן סקסי ביותר ,היא בשרנית עם ישבן גדול מעט בטן אבל הכל בפרופורציות מתאימות ואתה פשוט הולך לאיבוד בין הקימורים שלה .... פה אני מגיע לעניין החזה ....
איןןןןן ד ב ר י ם כאלהההה !!! לא יודע מה המידה המדויקת ( HH) אבל כזה גודל לא זוכר שראיתי מעודי !!!!
כבר בחיבוק איתה עם הבגדים אתה מרגיש את הגדול והנפח של זוג הציצים שלה
אתה מוציא את החזה שלה אחד אחד מהחזייה זה פשוט לא נגמר ....
הם ענקיייםםםםם כבדים מלאים ודשנים כל אחד מהם בגודל של הראש של בן גוריון...
ניסינו לבדוק כמה ידיים צריכים כדי לכסות אותם , 5 כפות ידיים של גבר ממוצע בכדי לכסות שד אחד !!!!
היא נהנית ןומתפוגגת לנוכח הטירוף סביב החזה שלה והיא שואבת לכם הזיין בין הקימורים האין סופיים האלה באלף תנוחות
להגיד שהזיין נבלע אצלה בין השדיים זה מעליב בשבילה .... הראש שלי פשוט נעלם בין שני השדייים הענקיים האלה !!!!!
לא קשה להעלים גם את הזיין הגדול ביותר מקרב חברי הפורום תחת משקלו של שד אחד שלה שלוכד בלי כל מאמץ את הפטנון שלכם בין שיפולי החזה שלה ובית החזה שמתחתיו. (מקווה שהבנתם איפה נלכדתי בלי שהתכוונתי בכלל .....)
באמת אני אומר לכם אין דברים כאלה , כמה שהם גדולים וכבדים הם מרשימים ולא נשפכים
השירות שלה באמת כמו של מאהבת , היא נהנית לפנק ולא נותנת לכם לגמור לפני שהיא מרגישה שאתם כבר בעננים
הייתי שעה מלאה ובאמת היה תענוג
מה שכן בתור אחד שאוהב מסג עדין ומפנק שבו אתה פשוט שוכב בלי לעשות כלום פעם על הגב פעם על הבטן ושהמטפלת מטפלת לך בשמוליק עד השפרצה המיוחלת אז פה אתה קצת יותר פעיל והיא משתמשת בהמוןן קרם גוף שאני פחות מת על זה
סהכ מומלץ ביותר חוויה מעולם אחד !!!

סמדר חזה ענקקקקקקקקקקק

28
אכן אחריי תיאום קצר זכיתי לפגוש את סמדר בביתה שבדרום תל אביב.
הציעה משהו לשתות וישבנו לדבר בסלון לפניי הכניסה למקלחת.
מדובר על בחורה עם חזה שלא רואים כל יום זה בטוח, חוויה נדירה אפשר להגיד. בודי מטריף וזיון שדיים קטלני. לאחר הגמירה על השדיים של סמדר, מקלחת קצרה וישיבה בסלון על קפה לפניי עזיבה.

דבר אחד לא הבנתי אבל לא רציתי לשאול בכדי לא לקלקל את האווירה, איך זה שהיא לא מוצצת ולא מזדיינת. לדעתי, אפילו רק מציצה הייתה משדרגת את המפגשים איתה.

בכל מקרה, בחורה מאוד חמודה ושרירותית, חוויה אדירה למי שרוצה חיוך

סמדר חזה ענקקקקקקקקקקק

29
אז ככה , אחרי כל הדיווחים פה הייתי חייב לבדוק מקרוב
ביקרתי אצל סמדר ביום שישי בערב , בטלפון הנחתה אותי כיצד להגיע אליה , בלי וויז אין לכם סיכויי ...
סמדר היתה מאוד נחמדה לכל אורך הדרך , מהתיאום בטלפון באמצעות סמסים ועד שעזבתי
כמו שהיא הגדירה את זה כבר בהתחלה היא לא עושה טיפול או מסג היא פשוט זורמת כמו מאהבת פרטית רק בלי סקס
סהכ מבחינת המראה היא נאה בפנים ומאוד מתוקה , מריחה טוב , נעימה למגע
אכן מלאה אבל באופן סקסי ביותר ,היא בשרנית עם ישבן גדול מעט בטן אבל הכל בפרופורציות מתאימות ואתה פשוט הולך לאיבוד בין הקימורים שלה .... פה אני מגיע לעניין החזה ....
איןןןןן ד ב ר י ם כאלהההה !!! לא יודע מה המידה המדויקת ( HH) אבל כזה גודל לא זוכר שראיתי מעודי !!!!
כבר בחיבוק איתה עם הבגדים אתה מרגיש את הגדול והנפח של זוג הציצים שלה
אתה מוציא את החזה שלה אחד אחד מהחזייה זה פשוט לא נגמר ....
הם ענקיייםםםםם כבדים מלאים ודשנים כל אחד מהם בגודל של הראש של בן גוריון...
ניסינו לבדוק כמה ידיים צריכים כדי לכסות אותם , 5 כפות ידיים של גבר ממוצע בכדי לכסות שד אחד !!!!
היא נהנית ןומתפוגגת לנוכח הטירוף סביב החזה שלה והיא שואבת לכם הזיין בין הקימורים האין סופיים האלה באלף תנוחות
להגיד שהזיין נבלע אצלה בין השדיים זה מעליב בשבילה .... הראש שלי פשוט נעלם בין שני השדייים הענקיים האלה !!!!!
לא קשה להעלים גם את הזיין הגדול ביותר מקרב חברי הפורום תחת משקלו של שד אחד שלה שלוכד בלי כל מאמץ את הפטנון שלכם בין שיפולי החזה שלה ובית החזה שמתחתיו. (מקווה שהבנתם איפה נלכדתי בלי שהתכוונתי בכלל .....)
באמת אני אומר לכם אין דברים כאלה , כמה שהם גדולים וכבדים הם מרשימים ולא נשפכים
השירות שלה באמת כמו של מאהבת , היא נהנית לפנק ולא נותנת לכם לגמור לפני שהיא מרגישה שאתם כבר בעננים
הייתי שעה מלאה ובאמת היה תענוג
מה שכן בתור אחד שאוהב מסג עדין ומפנק שבו אתה פשוט שוכב בלי לעשות כלום פעם על הגב פעם על הבטן ושהמטפלת מטפלת לך בשמוליק עד השפרצה המיוחלת אז פה אתה קצת יותר פעיל והיא משתמשת בהמוןן קרם גוף שאני פחות מת על זה
סהכ מומלץ ביותר חוויה מעולם אחד !!!

סמדר חזה ענקקקקקקקקקקק

30
דיברתי איתה היום.
הבחורה עמוסה רצח, אמרה לי שלא מספיקה לענות לכל הפונים.
היא מבטיחה שתחזור לכולם אבל זה יקח לה זמן.
היא לא מקבלת יותר משלושה ארבעה לקוחות ביום, ויש ימים שהיא לומדת.
איזה מותק היא, כל כך לא נעים לה וביקשה ממני שאתנצל בפני מי שלא קיבל עדיין תשובה, היא מבטיחה לענות לכולם.

אני העברתי את המספר למשהו כמו 100 חברים, אז סבלנות...
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”