רוני, אתה פשוט אדם יקר.
זהו, רציתי לכתוב לך את זה:)
יום טוב חברים!
נסטיה בת 23 בת-ים
12[QUOTE=Walter White]
לגיטימי לגמרי ואני מבין את החשדות לאור העובדה שבשבועות האחרונים (לפי מה שקראתי) יש כאן כמה התנגחויות בין חבריי פורום מסויימים.אז ככה התקשרתי לתאם עם נסטיה וענתה לי הפקידה שבקלות אפשר לחשוב שמדובר ברס"רית משמעת ..
הגעתי לרחוב טשרניחובסקי בבת-ים , בניין ישן כולי בציפיה רבה לאור העובדה שבשבועות האחרונים אין הפתעות מעניינות והתחום מאוד יבש ולא שירותי במיוחד.פתחה לי את הדלה בחורה בלונדינית עם חיוך רחב בחורה חמודה מאוד גבוהה להערכתי יותר גבוהה מ-1.74 עם חלוק וסוג של כפכפי אצבע עם פלטפורמה מה שהוסיף לה עוד יותר גובה ,אבל יש אבל! כגודל הציפיה כך גודל האכזבה , לא אשתמש במילים שלא מכבדות אותי ובטח שלא את הבנות , אך המראה שלה לא עשה לי את זה , המבנה גוף שלה גדול , ולפי דעתי התמונות שלה כאן עושות עימה חסד , שאלתי לגבי הפרטים לא עושה אנאלי ולא ניתן לגמור בפה.מבחינת הגיל 23 היא ממש לא , יותר בכיוון גיל 30 + - אמרתי יפה תודה ויצאתי לדרכי . יכול להיות שהשירות שלה אדיב ושהיא ביצועיסטית אך מבחינת המראה התאכזבתי וויתרתי על התענוג.כאמור 500 ש"ח לשעה ,אפשר 2 גמירות (לא בפה ואין אנאלי)תהנו
[/QUOTE]
[QUOTE=אכילס] חברים, בואו ואיישב את הסוגיה,
ובכן, אני לא מוצא מה להוסיף...
לגיטימי לגמרי ואני מבין את החשדות לאור העובדה שבשבועות האחרונים (לפי מה שקראתי) יש כאן כמה התנגחויות בין חבריי פורום מסויימים.אז ככה התקשרתי לתאם עם נסטיה וענתה לי הפקידה שבקלות אפשר לחשוב שמדובר ברס"רית משמעת ..

[/QUOTE]
[QUOTE=אכילס] חברים, בואו ואיישב את הסוגיה,
טלפון לפקידה ואני בדרכי לנסטיה. הימים ימים חמים והנפש רוצה להשתובב לה עם איזה בלונדה חביבה.
הפנתה אותי לרחוב טשרניחובסקי, שם ליד הפארק נמצאת הדירה של נסטיה.
נכנסתי, הבחורה גבוהה, עברה את ה-30 ממזמן, לדעתי נושקת ל-40 מלמטה.
נראית לא טוב, איפור מוגזם וכלל לא מושכת, בלונדינית חביבה ולא יותר.
ללא גמירה על הפנים, עם גמירה בפה.
שבתי כלעומת שבאתי, בחורות כאלו מחירם צריך להיות ב-250 ו-300.
פייר, התאכזבתי...
[/QUOTE]
ובכן, אני לא מוצא מה להוסיף...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?