גם אני ביקרתי אצל איריס לפני כמה ימים. האמת, הייתי אצלה פעם לפני כמה שנים ולא התרשמתי אבל כל הדיווחים עליה לאחרונה גרמו לי לשקול בדיקה חוזרת.
תיאום טלפוני פשוט ואני דופק בדלת באמצע היום. איריס פתחה כשהיא אטופה במגבת - כניראה יצעה מהמקלחת דקות ספורות קודם. אישה בגיל 45 - 50 להערכתי, חייכנית, פנים נחמדות (לטעמי) - סה"כ מילפית בעייני.
200ש"ח החליפו ידיים, ובזמן שאני מתפשת איריס מורידה את המגבת. ציצים בינוניים מינוס, אבל עם פyמאות בולתות שדורשות ליקוקים. סביב מותנייה צעיף דקיק ומתחת תחתונים קטנים. אני עדיין מתפשת אבל איריס לא חיכה. הורידה את התחתונים והתחילה לחמם את עצמה עם ויברטור ורוד וקטן. אני הגעתי ישר מחדר כושר ואחרי מקלחת, אז מייד קפצתי למיטה. קצת מזמוזים וישר למטה. יש לה שבלול מטופח וטעים. היא שוכבת עם סיגריה ואני ממשיך ללקק כמו מטורף. מדי פעם היא מלטפת לי את הראש ודחופת כדי להגביר את הלחץ. פתאום היא מעבירה לי את הויברטור ואני מכניס לה אותו בזמן שאני ממשיך ללקק. בקיצור, אחרי כ-20 דקות עבודה איריס גמרה ושכבה במיטה עם חייך גדול והרבה צחוקים.
קצת מנוחה ומחליפים תפקידים. עכשיו אני שוכב והיא מוצצת. מציצה טובה חסופה כולל ליקוקי ביצים. יודעת את העבודה. שאלה אותי איפה אני רוצה לגמור ובקשתי שהיא תמשיך למצוץ. עוד כמה דקות לא הייתי יכול יותר והפקדתי כמות מכובד של נוזל לתוך הפה החם והרטוב שלה. שכבנו ופטפטנו - אישה שאוהבת לצחוק. מתוקה כזאת.
אני הלכתי להתקלח - יש מים חמים ומבחר סבונים. נפרדנו עם נשיקה קטנה.
אין ספק - חוויה מתקנת יחסית לפעם הקודמת. האם אחזור? כן כן כן! נהניתי מכל רגע.
שנה טובה וחג שמח לכולם.
דנזר