כ איריס פת אישוש - דף 6 - סקס אדיר

איריס פת אישוש

53
שלום לכולם ..אני כמעט שנה בפורום ניכנס... קורא הודעות של חברים צוחק הרבה מכתבות ..אבל לא שולח הודעות ולא נותן דווחים על ביקורי בשדה הקרב ...פעם אחד ביקשתי מאחד הוותיקים כאן מספר טלפון של מישהי שפקדו אותה לא מעט וסיפרו בשבחה והוא אפילו לא התייחס להודעתי .אישית אין לי בשום אופן כעס עליו ודנתי אותו לכף זכות שאולי הוא רוצה לשמור על פרטיותה . אני קורא הודעות של חברים שמתחננים לקבל מס טלפון ..{לדוגמא של איריס } וכאילו עושים להם טובה ..הרי כל מטרת הפורום הוא הוא לעזור ..לייעץ ..לפרסם כתובות של מכונים ..וגם לדווח על איכות הביקור אז מה הקטע של שמירת הטלפונים ולא מעוניינים לתת...אני לא מכליל אבל ישנם כאלה שבאפשרותם לתת והם נימנעים .אז שיערב להם ..ילכו הם ויספרו על מעשיהם .

איריס פת אישוש

54
[QUOTE=כלי כבד]שלום לכולם ..אני כמעט שנה בפורום ניכנס... קורא הודעות של חברים צוחק הרבה מכתבות ..אבל לא שולח הודעות ולא נותן דווחים על ביקורי בשדה הקרב ...פעם אחד ביקשתי מאחד הוותיקים כאן מספר טלפון של מישהי שפקדו אותה לא מעט וסיפרו בשבחה והוא אפילו לא התייחס להודעתי .אישית אין לי בשום אופן כעס עליו ודנתי אותו לכף זכות שאולי הוא רוצה לשמור על פרטיותה . אני קורא הודעות של חברים שמתחננים לקבל מס טלפון ..{לדוגמא של איריס } וכאילו עושים להם טובה ..הרי כל מטרת הפורום הוא הוא לעזור ..לייעץ ..לפרסם כתובות של מכונים ..וגם לדווח על איכות הביקור אז מה הקטע של שמירת הטלפונים ולא מעוניינים לתת...אני לא מכליל אבל ישנם כאלה שבאפשרותם לתת והם נימנעים .אז שיערב להם ..ילכו הם ויספרו על מעשיהם .

[/QUOTE]

כלי כבד !!!
אתה מעיד על עצמך שאתה לא מדווח על ביקוריך "בשדה הקרב"...
אך סותר את עצמך ואומר שמטרת הפורום היא לשתף ולדווח , אולי אם היית מדווח על משהי ,
היו לוקחים אותך קצת יותר ברצינות ?
אין לי מושג למי פנית , אך בתור אחד שפונים אליו המון ולא רק לקבל טלפונים של פרטיות ...
לפעמים אתה מתעלם ! לא מרוע לב או חוסר רצון לשתף , פשוט אין לי את האנרגיה...
אף אחד לא עושה טובה לאף אחד ...בינתיים עקב טיפול בדברים אחרים -עדיין לא יצא לי
לטפל בדיון המוזר הזה מבולבל
אך אני מבטיח לכם טיפול ויחס מיוחד לדיון הזה !! כועסכועסכועס
אני הייתי אצל הגב' - לא דיווחתי כי אני צריך לשמור על נטרליות מסוימת - אבל מהדיווחים שקראתי
כאן עולה שחצי מהמדווחים או שלא היו אצלה בכלל...
או שהם התבלבלו בדיון ...Shocked
* כדי להקל עליכם - איריס מפ"ת - היא איריס/אופל מדייט 69 . מי שנואשות זקוק למס' שלה -
אני בטוח שאם יפנה אליה בנימוס היא תתן לו.
**כמו שאמרתי כל דבר בעיתו , אני עוד אחזור לכאן...

איריס פת אישוש

57
הייתי אצל איריס, אין הרבה מה להוסיף לתיאורים הביזאריים שלה, יש לה כנראה איזה פטיש לאתגר את הלשון של הזיינים החדשים , משהו בסגנון קודם תנקה עם הלשון טוב טוב , ואחר כך תחטא את הכוס עם הזיין.....
לי באופן אישי נשאר הטעם שלה בפי לפחות יומיים...האמת , פעם הבאה אני הולך לנגב לה את הנקטר עם מגבת ולשמור לרגעי משבר
אין על הגברת ....
כי האדם עץ השדה

איריס פת אישוש

58
ביקרתי את הגברת. הרבה פה נאמר והרוב המוחלט, אם לא הכל, נכון. אוסיף כמה היבטים שלי.

הגברת חרמנית אש, אוהבת להזדיין גם בכוס וגם בתחת א ב ל ממש לא אוהבת למצוץ! וזאת למרות שמתה שירדו לה בריטואל הקבוע כשהיא שוכבת עם רגליים מפוסקות עם סיגריה. ניסיתי מספר פעמים 69 איתה, והפה שלה מטייל בכל מקום סביב הזין וצריך לדחוף אותו כל פעם לתוך הפה. ובכלל המציצה שלה חלשה. פשוט לא שם. עוד דבר שלא אהבתי-התחת שלה רחב מאוד! פגשתי כמה חורים קונהנציונליים שצרים מהתחת שלה :) אז לכל חובבי האנאלי-זה לא משהו ששווה לרדוף אחריו.

סה"כ שירותית וחייכנית. שווה ביקור בשביל החוויה, כאשר נראה שתזרום איתך לכל פנטזיה שרק תרצה, כולל ביזאר (אם תרד לה טוב, אז בכלל תשתולל עליך :) ).

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”