כ שתי מלאכיות בבת ים - דף 4 - סקס אדיר

שתי מלאכיות בבת ים

31
[QUOTE=southman]ברור שיש יחצנות פה. סתם משהי הסרסור שלהן. הן לא יודעות עברית בכלל אז מאיפה הפתיחה הזו ואז ״היא״ כותבת ״עבדנו בחו״ל״

הייתי אצל הבנות. הן יודעות מה הן עושות כולל איך לתקתק לקוח.

אינו הגיוני שהשרשור הזה במודעות לעצמאיות. שהאדמין יעביר אותו למקום המתאים. [/QUOTE]

איש הדרום - אני לא יחצ"ן - זו עובדה ! כתבתי גם במפורש שהתרשמתי מהן , שאין להן מושג וצריכות הדרכה תוך כדי !
אין להן מושג לגבי מילה בעברית...גילוי נאות גם לא חזקות באנגלית...
תקתקניות ? ממש לא - ולא בגלל שזה אני - אני כל פעם קורא לעצמי בשם אחר...
ככל הנראה מישהי /ו כותב בעבורן - אין בזה פסול ...יש פה כמה בפירסומי לאורך השנים שנעזרו "בכותב/כותבת"
כותבים ,במקרה ספציפי...קריצה

תשמע נתתי עליהן דיווח פושר- נעים , כרצונך .

*איינשטיין - נתת תיאור קרוב מאוד לשלי- רק שאצלי הן כל רגע הסתכלו אחת על השנייה וסיננו ברוסית ,תיאום עמדות ...
לגבי תוספות שיער/איפור/טיפוח - גם איתי לא הייתה מקלחת...אך לא הסריחו ...הכל נכון...שוב גם לא פרגיות בנות 20...

שתי מלאכיות בבת ים

32
חברים הייתי אצל הבנות ומבטיח לרשום דיווח מפורט אבל קודם כל צריך לטפל בדבר הרבה יותר חשוב !

לבנות שם א-י-ן מים חמים במקלחת ! תחשבו רגע על המזג אויר שהיה אתמול...
אחרי הסשן בנינו הן נכנסו להתקלח ויוליה פשוט יצאה מהמקלחת רועדת מקור. פשוט כואב הלב
הבחורות כל כך נחמדות, מתוקות וסבלניות שזה פשוט לא אנושי לשים אותם בדירה עם מקלחת בלי מים
חמים !

איך אפשר לעזור להן בנושא?

שתי מלאכיות בבת ים

34
[QUOTE=isaac86]חברים הייתי אצל הבנות ומבטיח לרשום דיווח מפורט אבל קודם כל צריך לטפל בדבר הרבה יותר חשוב !

לבנות שם א-י-ן מים חמים במקלחת ! תחשבו רגע על המזג אויר שהיה אתמול...
אחרי הסשן בנינו הן נכנסו להתקלח ויוליה פשוט יצאה מהמקלחת רועדת מקור. פשוט כואב הלב
הבחורות כל כך נחמדות, מתוקות וסבלניות שזה פשוט לא אנושי לשים אותם בדירה עם מקלחת בלי מים
חמים !

איך אפשר לעזור להן בנושא?

בא נארגן להם תרומה צנועה ...
כל שעה גבר .

[/QUOTE]

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

שתי מלאכיות בבת ים

38
[QUOTE=סתם משהי]תודה לכל המגיבים, לגבי מים חמים הנושא טופל, כך שפרט למפגש אתם גם מוזמנים למקלחת חמימה, ערב נעים לכולם.[/QUOTE]

שאפו על ההתעניינות בטענותינו.
זה יעזור לדירה מן הסתם ויגרום ליותר לקוחות להגיע. צעד נבון.

על הדרך - תוכלו לדאוג גם למצעים נקיים ונעימים, ולמזרן חזק יותר :)

שתי מלאכיות בבת ים

40
אני לא מרבה ללכת לזונות,אבל הקטע של שתי בחורות פשוט הדליק אותי.אז החלטתי להשקיע קצת וללכת אל הבנות האלה דיברתי עם איזו פקידה הגעתי לדירה בבת ים פתחו לי שתי בחורות שנראות סבבה לא עפתי עלהן.נכנסתי להתקלח לא היה מים חמים בכלל.יצאתי נכנסו לחדר היה על חום חנק אותי.שתהן התחילו במציצה טובה די נהנתי הפכתי את אחת מהן לדוגי עצבני היא ממש גנחה וחברה שלה יושבת בצד מאוננת ומידי פען מלטפת אותי.גמרתי בדוגי .אחרי כמה דקות שוב התחילו בירידה אחת מהן עלתה לרכיבה(הבלונדינת)משהו כמו 10 דקות בלי להתעייף.הפכתי אותה לדוגי ואז השניה התחילה לנשק אותי ממש בדרל כלל לא אוהב לנשק בחורות כאלה.אבל זרמתי,זאת עם השיער שחור נשכבה על הגב משכה אותי אליה והתחלתי לזיין אותה במסיונרית גמרתי ככה

מקווה שהדווח היה טוב חח בכל מקרה מבאס עד שמפרסמים פה דיווחים.ולדעתי סוניה וטטיאנה היו הרבה יותר אש כי היה בנהן באמת יותר קטע לסבי מחרמן סך הכל היה נחמד
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”