כ איריס פת אישוש - דף 8 - סקס אדיר

איריס פת אישוש

71
אפולו יקר עקב מקרים של הצפת הפורום בהודעות של מה המספר ?
אני ארכז את העניין דרך השרשור שפתחתי בבקשות והמלצות וכך יהיה לי מעקב אחרי מי ובנוגע לדיווח .
בכל מקרה המס׳ שלה אצלי - מי שיירצה ייצטרך לעבור בשירשור בקשות ניידים מפרטיות בפורום בקשות המלצות ואדאג להעביר לו (אחדד את זה בבמה המרכזית ) זה יוריד ממך ומכולנו עומס מיותר.
נ.ב
אני ממשיך להתחייב - אני לא אבקר אותה ! ולכן אשאר נייטרלי .

איריס פת אישוש

73
שלום אנשים יקרים.....חדש כאן ומבטיח לשתף כמה שאוכל.....אפשר את הטלפון שלה בפרטי?......(רק לרדת............מוחא כפייה)
תודה רבה למי שישלח.

-----------------------------------------------------------------
כמה סבלנות צריך ...ביקשתי לא לבקש ולנפח את השירשורים בבקשות למספרים בנייד אלא בפוסט המיועד בבקשות ...
בכל מקרה - אשלח לך בפרטי , היום . מה שאומר ששבועיים זה מספיק זמן לדיווח ? אל תשכח שאני רושם...קריצה
21/11

איריס פת אישוש

74
כנראה הכל תלוי באיזה מצב רוח היא קמה בבוקר. לצערי הייתי אצלה ביום לא טוב והנפילה הייתה נוראית. לפםי התיאורים ידעתי שאני הולך לפרחה שמנה שגרה בסוף העולם שמאלה, אבל צפיתי לנסים ונפלאות בביצוע. אז ציפיתי. השת"פ היה מינימלי ואחרי דקות ספורות, ואני לא מגזים, התחילו נדנודי 'נו, תגמור כבר' ן'מישהו מחכה בחוץ', כאילו שמעניין אותי הלו"ז שלה. בקיצור, NEVER AGAIN. Dead

איריס פת אישוש

75
אנקדוטה על איריס

הייתי אצל הצדיקה לפני זמן מה בשעות העבודה , ירדתי לגברת ירידה כהילכתה, ואחרי האקט הסוער היה לי ריח חזק מאד של כוס על הפרצוף והבגדים.....שהיה קשה להיפטר ממנו....השפרצתי כמויות של בושם לטשטוש העדות המרשיעה.....וחזרתי לעבודה.....
כשהגעתי הבייתה שאלה בת הזוג התורנית (אני גרוש) למה אני מסריח מכמויות מסחריות של בושם? עניתי בחיוך שקפצתי באמצע היום לאחת בשם איריס מפ"ת ....ירדתי לה שעה , והייתי חייב להוריד את הריח לפני שחוזר לעבוד......צחקנו שנינו על ה"תשובה המקורית"
אחרי מספר ימים חוזרת בת זוגי וכולה נודפת ריחות בושם עז.....שאלתי היכן הייתה? תשובתה : "אצל איריס מפ"ת".....
כי האדם עץ השדה

איריס פת אישוש

79
חברים,אני מציע שלא נשקר לאנשים לגביי איריס,איריס הבהירה לי חד משמעית שהיא מעוניינת באנשים חדשים, ושאני אתן את הטלפון שלה לכל מי שייבקש,מי שמנסה לצייר דמות צנועה שלא רוצה לקוחות חדשים טועה ומטעה,העניין הוא שיש לאיריס נסיון במקצוע והיא יודעת שצריך להיזהר.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”