כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 49 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

485
לאחר תקופה לא קצרה שניסיתי ליצור קשר עם כריסטינה אך ללא הצלחה, הצלחתי סוף סוף לקבוע איתה... וזה היה שווה את זה Embarrassed
כריסטינה לא תסובב ראשים, לא כוסית בגובה 1.75 אנורקסית עם שיער בלונדיני , אך למרות זאת הגוף שלה מאד נשי, גוף הגיטרה, ויש איפה לתפוס. גוף חלק, חזה מלא וטוסיק משגע.
הרגשתי במפגש שאני נמצא עם מאהבת ולא סתם עם עוד אחת, היא אכפתית ודואגת שתצא מרוצה.
יש לה מגע עדין וכך גם צריך להתנהג אליה, המראה הקומפקטי שלה פשוט מושלם, בכל תנוחה ובכל מצב.
ניקיון ואסתטיות מאד חשובים לה (מקלחת לפני / אחרי , שלי ושלה)
לוקח לה זמן להיפתח וללמוד מה אתה אוהב, היא די פסיבית וצריך להיות מעט אסרטיבי איתה (אסרטיבי ולא אגרסיבי).
לא היתה הרגשה של תקתוק, לא לחצה, פשוט דאגה שאצא מרוצה.
וסוף סוף - התקשורת בעברית, איזו הקלה לעומת נערות עובדות אחרות, עולם אחר.
יצאתי מרוצה עם חיוך של מליון דולר Cool
החיסרונות העיקריים שמצאתי למי שזה חשוב - המקום שבו היא מקבלת הוא חצי דיסקרטי, אומנם לא נמצא ברחוב ראשי אבל כל מי שמגיע לבניין יודעים למה הוא שם ומי שמגיע עם רכב תגיעו כמה דקות לפני הפגישה, יש קצת בעיית חניה.
ועוד דבר קטן, היא עובדת בין השעות 10 ל- 17 בימים א -ה , קצת בעייתי למי שעובד בעבודה נורמטיבית

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לערבה על ההמלצה. מצאתי את המאהבת שחיפשתי Star

האחיות ליסה וכריסטינה

486
[QUOTE=bamba]לאחר תקופה לא קצרה שניסיתי ליצור קשר עם כריסטינה אך ללא הצלחה, הצלחתי סוף סוף לקבוע איתה... וזה היה שווה את זה Embarrassed
כריסטינה לא תסובב ראשים, לא כוסית בגובה 1.75 אנורקסית עם שיער בלונדיני , אך למרות זאת הגוף שלה מאד נשי, גוף הגיטרה, ויש איפה לתפוס. גוף חלק, חזה מלא וטוסיק משגע.
הרגשתי במפגש שאני נמצא עם מאהבת ולא סתם עם עוד אחת, היא אכפתית ודואגת שתצא מרוצה.
יש לה מגע עדין וכך גם צריך להתנהג אליה, המראה הקומפקטי שלה פשוט מושלם, בכל תנוחה ובכל מצב.
ניקיון ואסתטיות מאד חשובים לה (מקלחת לפני / אחרי , שלי ושלה)
לוקח לה זמן להיפתח וללמוד מה אתה אוהב, היא די פסיבית וצריך להיות מעט אסרטיבי איתה (אסרטיבי ולא אגרסיבי).
לא היתה הרגשה של תקתוק, לא לחצה, פשוט דאגה שאצא מרוצה.
וסוף סוף - התקשורת בעברית, איזו הקלה לעומת נערות עובדות אחרות, עולם אחר.
יצאתי מרוצה עם חיוך של מליון דולר Cool
החיסרונות העיקריים שמצאתי למי שזה חשוב - המקום שבו היא מקבלת הוא חצי דיסקרטי, אומנם לא נמצא ברחוב ראשי אבל כל מי שמגיע לבניין יודעים למה הוא שם ומי שמגיע עם רכב תגיעו כמה דקות לפני הפגישה, יש קצת בעיית חניה.
ועוד דבר קטן, היא עובדת בין השעות 10 ל- 17 בימים א -ה , קצת בעייתי למי שעובד בעבודה נורמטיבית

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לערבה על ההמלצה. מצאתי את המאהבת שחיפשתי Star
[/QUOTE]

הרחוב בו נמצא מלונית בה כריסטינה וליסה מקבלות, מוביל משום מקום לשום מקום. חוץ מאלה שגרים שם כמעט אף אחד לא עובר ברחוב. ככה שבעצם אין סיכון שמשהו מוכר יראה אותך.

האחיות ליסה וכריסטינה

489
[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=rotem956]כמה זמן המפגש??

[/QUOTE]

לשתיהן ביחד יש חלופה של שעה וחלופה של 40 דקות.

לליסה בנפרד - שעה וחצי שעה

לכריסטינה - שעה ו40 דקות.
[/QUOTE]
ערבה כמה זמן של שעה לשניהן ביחד והאם יש איטרקציה בינהן?!? מוצצות ביחד ועושות כל מיני דברים?

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”