כ דקלה כפר סבא - סקס אדיר

דקלה כפר סבא

1
אחרי הרבה זמן שלא הייתי בכפר סבא בשבוע שעבר סוף סוף הייתי והחלטתי לקבוע עם דקלה.

המספר טלפון שלה כבר היה לי שמור בטלפון כבר תקופה די ארוכה אך לעולם לא קבענו..
חייגתי אליה פעם אחת לא ענתה אמרתי בטח עסוקה אחרי רבע שעה צלצתי שוב ענתה לי אמרתי אני רוצה להגיע ומה כולל הטיפול לא נכנסתי יותר מדי לפרטים כעבור 10 דקות על השעון הייתי אצלה.

מקבלת בשכונת עליה בכניסה לכפר סבא.... נכנסתי לדירתה דקלה נעמדת מולי מבקשת תשלום (250 שקלים) נכנס לחדר ונשכב על הבטו ממתין לה בערך 5-7 דקות עד שהגיעה...

אני שוכב על הבטו ושומע אותה מתארגנת מתחילה להוריד בגדים... התפשטה לגמרי בהירת עור חזה גדול (מלאה במקומות הנכונים)

החלה לעסות את הגוף עם שמן הגיעה למקומות העמוקים הנכונים והנעימים, אחרי 10-12 דקות ביקשה להסתובב, ביקשתי כרית נשכבתי על הגב ואז החלה להעלות עלי לבודי מסאג מפנק הייתי אומר אחרי כמה דקות החלה למצוץ את הזין בחושניות (חייב לומר שלא ביקשתי זאת החלה לבד למצוץ) מחזיק לה את הראש והיא ממשיכה בחושניות נראה מהצד שנהנתה מזה... אחרי כמה דקות הפסיקה ושוב החלה לשפשף ואז כשהיא שמה לב שאין תגובה מצידי ולא בשלבי סיום אומרת ("אני רוצה שתגמור כי לא רוצה שתלך מכאן בלי לגמור")

הבנתי את הבחורה ואז ביקשתי ממנה להמשיך למצוץ את הזין לא התנגדה והמשיכה ואז היא שאלה אותי אם אני רוצה לגמור לה בפה עניתי לה כן עם חיוך המשיכה למצוץ ולא עברה דקה כל המחסנית שלי התרוקנה ומילאה את פיה בכל טוב!

ליקקה את נוזל הזרע עד הטיפה האחרונה....

והלכה למקלחת ואני הלכתי להתקלח במקביל

חייב לציין שנורא נהנתי לא זכור לי שנהנתי ככה אצל אחרות ואני כמובן אחזור שוב.

שאלתי אותה מתי מקבלת, כל השבוע אחה"צ חוץ ימי שני...

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”