שרון תא התרשמות וביקורת !!!
52אין חכם כבעל ניסיון: הלכתי לפגוש את שרון.
על מנת למנוע בלבולים ואי הבנות, אצרף ליתר בטחון את הקישור למי אליה התקשרתי:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8190
שרון היא זונה של פעם. כלומר:
לא צריך לקבוע מראש
לא צריך להתקשר ממספר מזוהה+נייד+שאפשר לחזור אליו בלבד (מה שחוסך רכישת מכשיר/סים חדש או אפליקציות לשינוי מספר ועוד כאב ראש שגורם לתהות אם זה באמת שווה את כל הטרחה)
לא צריך להזדהות בשם
פשוט מגיעים לכתובת שהיא מוסרת כבר בשיחה הראשונה, היא פותחת את הדלת כשמגיעים - ונכנסים לזיין. מה שמבטיח מראש תקתוק.
ובאמת, אווירת השנטי ששוררת ברחוב שינקין שאליו היא מפנה, הזכירה לי את רובע החלונות האדומים באלקמאר שבהולנד.
הכל טוב ויפה, רק יש הבדל משמעותי אחד: שרון גובה פי 2-3 ממה שגובות בנות החלונות. ועוד הבדל חשוב לא פחות: היא לא מתקרבת לרמה שלהן (כוכבות פורנו כוסיות על חלל)
את הדלת פותחת שרון.
לא יפה כפי שאפשר לצפות מהתמונות, ויש לה עיניים שקועות עם עיגולים שחורים מסביב. זה המקום לציין לשבח את השיווק שלה כאן באתר
שיווק שמוביל לאכזבה
לא יפה, גילה כמעט כפול ממה שהיא מצהירה (20...) וזה ניכר על פניה וגופה (לא חטובה, בטן מבצבצת)
חשבתי על אספקה אחת של קרם החלבונים המשובח שלי (זה יכל להיטיב עם עור פניה) בעלות של 400, אך לפני כן רציתי לתאם מעט ציפיות. שרון לא נתנה לי את ההזדמנות: תוך כדי שאלה שלי היא כבר ענתה לשיחת טלפון נוספת, ולי ענתה שאני יכול לצאת לבד. רק ביקשה ממני לסגור את הדלת (כמעט התפתיתי להחזיר לה באותה גישה ולהשאיר אותה פתוחה). אין הרבה בחורות בתחום עם גישה כל כך מכנית, אפטית וקרה. שרון הותירה בי את הרושם של... מכונה. של מי שפשוט מתה מבפנים. לא אתפלא אם מה שמחזיק אותה זה חומרים אסורים
לסיכום: אני יודע שהדיווח שלי ישקע בים היחצנות והשיווק האגרסיבי ששרון זוכה להם פה, אבל אני את שלי עשיתי: מדובר בתקתוק מבחורה לא צעירה, לא יפה ולא חטובה - במחיר של זיון פרימיום.
ועוד חשוב לציין: אין כל דיסקרטיות ואין כל חניה. אני הגעתי למקום במונית. כך שמי שמגיע עם מכונית: שימשיך הלאה.
ומכיוון ששרון עצמה קוראת וכותבת בפורום אפנה אליה ישירות:
בייבי... אעוץ לך לפרוש. אם לא למעננו - אז למענך. קודם כל למענך. את שחוקה, כבויה. גוף ללא נשמה.
את מהמקרים החריגים שמצדיקים את טענות הפמינסטיות המפגרות.
יש עמותות שיוכלו לספק לך את כל העזרה והתמיכה שתזדקקי להן. את יכולה להשתקם. את יכולה שוב... לחייך
על מנת למנוע בלבולים ואי הבנות, אצרף ליתר בטחון את הקישור למי אליה התקשרתי:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8190
שרון היא זונה של פעם. כלומר:
לא צריך לקבוע מראש
לא צריך להתקשר ממספר מזוהה+נייד+שאפשר לחזור אליו בלבד (מה שחוסך רכישת מכשיר/סים חדש או אפליקציות לשינוי מספר ועוד כאב ראש שגורם לתהות אם זה באמת שווה את כל הטרחה)
לא צריך להזדהות בשם
פשוט מגיעים לכתובת שהיא מוסרת כבר בשיחה הראשונה, היא פותחת את הדלת כשמגיעים - ונכנסים לזיין. מה שמבטיח מראש תקתוק.
ובאמת, אווירת השנטי ששוררת ברחוב שינקין שאליו היא מפנה, הזכירה לי את רובע החלונות האדומים באלקמאר שבהולנד.
הכל טוב ויפה, רק יש הבדל משמעותי אחד: שרון גובה פי 2-3 ממה שגובות בנות החלונות. ועוד הבדל חשוב לא פחות: היא לא מתקרבת לרמה שלהן (כוכבות פורנו כוסיות על חלל)
את הדלת פותחת שרון.
לא יפה כפי שאפשר לצפות מהתמונות, ויש לה עיניים שקועות עם עיגולים שחורים מסביב. זה המקום לציין לשבח את השיווק שלה כאן באתר

חשבתי על אספקה אחת של קרם החלבונים המשובח שלי (זה יכל להיטיב עם עור פניה) בעלות של 400, אך לפני כן רציתי לתאם מעט ציפיות. שרון לא נתנה לי את ההזדמנות: תוך כדי שאלה שלי היא כבר ענתה לשיחת טלפון נוספת, ולי ענתה שאני יכול לצאת לבד. רק ביקשה ממני לסגור את הדלת (כמעט התפתיתי להחזיר לה באותה גישה ולהשאיר אותה פתוחה). אין הרבה בחורות בתחום עם גישה כל כך מכנית, אפטית וקרה. שרון הותירה בי את הרושם של... מכונה. של מי שפשוט מתה מבפנים. לא אתפלא אם מה שמחזיק אותה זה חומרים אסורים

לסיכום: אני יודע שהדיווח שלי ישקע בים היחצנות והשיווק האגרסיבי ששרון זוכה להם פה, אבל אני את שלי עשיתי: מדובר בתקתוק מבחורה לא צעירה, לא יפה ולא חטובה - במחיר של זיון פרימיום.
ועוד חשוב לציין: אין כל דיסקרטיות ואין כל חניה. אני הגעתי למקום במונית. כך שמי שמגיע עם מכונית: שימשיך הלאה.
ומכיוון ששרון עצמה קוראת וכותבת בפורום אפנה אליה ישירות:
בייבי... אעוץ לך לפרוש. אם לא למעננו - אז למענך. קודם כל למענך. את שחוקה, כבויה. גוף ללא נשמה.
את מהמקרים החריגים שמצדיקים את טענות הפמינסטיות המפגרות.
יש עמותות שיוכלו לספק לך את כל העזרה והתמיכה שתזדקקי להן. את יכולה להשתקם. את יכולה שוב... לחייך

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
53אהבתי לקרוא, רק שאני לא מצליח להבין איך בכל זאת ניגשת אליה אחרי כ"כ הרבה הודעות ואזהרות על המכניות שלה...
המחיר שלה לא בשמיים (כפי שרשמת), אבל חוסר הרגש, זה שהיא לא מסתכלת בעיניים, גורם לך להרגיש שאתה אונס בובת מין, ושלא מדובר ביחסים בין בני אדם
54ביקרתי אותה לפני כמה חודשים וכמובן שלא נכנסתי . הבחורה הזכירה לי רובוט אנושי בלי שום סקס אפיל או משיכה. העיניים שלה עייפות והיא עברה את גיל 30 ממזמן .טיפש מי שמבזבז אגורה שחוקה על בחורה שחוקה שעוסקת בזנות כבר 20 שנה בערך .
55מה אומרים? מי ניסה? היא גם מפרסמת פה והיא משווקת את עצמה טוב. מתנצל אם יש שרשור לא מצאתי.
תודה
56צריך להיות כשרוני בשביל לא למצוא את השרשור עליה... לך לפורום מודעות פרסום (מיועד לבחורות בלבד)
59כנס לאתר שלה ותראה איזה דברים מגעילים וחולניים היא עושה,
לא ממליץ בכלל עדיף להביא ביד ולא ללכת אליה
וגם אם תשימו לב היא ממש לא בת 20 כמו שהיא מפרסמת, יותר לכיוון 35+
60אם בא לך נשיקות תוותר,אם בא לך לקבל את מה שהובטח לך,רק שרון,
הבחורה הכי ישרה שתכיר,
אני ממליץ
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.