זו בלה מבת ים שיש עליה פה לא מעט דיווחים.
תמונות לא אמיתיות, גדולה, מלאה, בת 40 בערך, מאוד ליברלית.
בלה מבת ים
62ema זו בלה וכמה שזכור לי גם השרשור על שמה נקרא אמה.בלה,
בחורה נאה לגילה 40 פלוס, השרותים שלה כוללים הכל מכל, רק תבקש, אם אתה בעניין רימינג, אנאלי ועוד...
מצאת בחורה מתאימה, אין דבר שהיא לא עושה, רק תבקש ותתנהג כג׳נטלמן, הדבר הכי חשוב היא לא זולה ומבקשת 400, אני הצלחתי להוריד אותה, מבלי לפגוע בשירות.
שיהיה לכם אחלה יום אבל קר.
בלה מבת ים
63בלה אכן נחמדה וליברלית אבל אישה גדולה ומלאה בלשון המעטה , ולא תתאים לטעמו של כל אחד . היא אינה דומה לתמונות שמציגות אישה בוגרת ובשלה יותר שכמותה ציפיתי לפגוש . לא מיציתי את כל מבחר שירותיה כי לא כל כך התלהבתי מהמראה , אך היות שפטור בלי כלום אי אפשר , הסתפקתי בתפריט מינימאלי והתמורה בהתאם , לפי בקשתה.
בלה מבת ים
64מישהוא היה לאחרונה ?
דיברתי איתה, לטענתה אינה ממוקמת, רוצה לקבוע במלון דירות. זה כבר משנה את כל התמונה מכל הבחינות, התארגנות וגם העלות.
חבל, דווקא היא היתה אצלי בבנק המטרות הרבה זמן.
דיברתי איתה, לטענתה אינה ממוקמת, רוצה לקבוע במלון דירות. זה כבר משנה את כל התמונה מכל הבחינות, התארגנות וגם העלות.
חבל, דווקא היא היתה אצלי בבנק המטרות הרבה זמן.
GRANDE
בלה מבת ים
68היא נמצאת ועונה.
הלכתי אליה לא בעבר היתה מעולה מעט אולם לפני חצי דנה בערך הרגשתי שמתקלקלת וויתרתי.
לאחרונה חרמנותי גברה עלי ובסתר ליבי פשוט קומתי שעבר עליה משהו באותו יום לא מוצלח, אז החלטתי לנסות אותה שוב.
אכן לקח לי המון זמן לתפוס אותה ולתאם, וגם אז ביטלה, ההרגשה שלי ובין השורות שהבנתי זה שיש לה עבודה רגילה והיא כנראה מתמקדת בה, נראה לי שכבר נמאס לה מהזיונים, לא הבנתי למה היא לא הורידה את המודעה.
בסוף כן הצלחתי להיפגש איתה, ואכן חששותי התאמתו, היא לגמרי כבר לא בקטע, לא ברור לי למה עדיין מפרסמת, נראה לי כבר שלגמרי נגמר לה ומנסה להפסיק אבל לא מצליחה לגמרי.
אני לא מאוכזב על הנפילה האחרונה, אני אדם שנוטה לתת הזדמנות שנייה, ובמקרה של בלה אני באמת מקווה שאם היא באמת רוצה להפסיק כמו שזה נראה, אז אני מאחל לה שתצליח במאה אחוז ולא תשעים.
הלכתי אליה לא בעבר היתה מעולה מעט אולם לפני חצי דנה בערך הרגשתי שמתקלקלת וויתרתי.
לאחרונה חרמנותי גברה עלי ובסתר ליבי פשוט קומתי שעבר עליה משהו באותו יום לא מוצלח, אז החלטתי לנסות אותה שוב.
אכן לקח לי המון זמן לתפוס אותה ולתאם, וגם אז ביטלה, ההרגשה שלי ובין השורות שהבנתי זה שיש לה עבודה רגילה והיא כנראה מתמקדת בה, נראה לי שכבר נמאס לה מהזיונים, לא הבנתי למה היא לא הורידה את המודעה.
בסוף כן הצלחתי להיפגש איתה, ואכן חששותי התאמתו, היא לגמרי כבר לא בקטע, לא ברור לי למה עדיין מפרסמת, נראה לי כבר שלגמרי נגמר לה ומנסה להפסיק אבל לא מצליחה לגמרי.
אני לא מאוכזב על הנפילה האחרונה, אני אדם שנוטה לתת הזדמנות שנייה, ובמקרה של בלה אני באמת מקווה שאם היא באמת רוצה להפסיק כמו שזה נראה, אז אני מאחל לה שתצליח במאה אחוז ולא תשעים.
בלה מבת ים
70עדיין פעילה,
בהתכתבות ביקשה 600 שח לשעה.
היא לא פרגית ולא צעירה אז זה מוגזם לבקש מחיר כזה, אמרתי יפה תודה