כ תגובות לדוח ראשון של עמית+העתיקו מהפורום - דף 2 - סקס אדיר

תגובות לדוח ראשון של עמית+העתיקו מהפורום

13

א.אני מכיר את טלי אישית ואני ממש בשוק ממה שראיתי עכשיו-זה רק מראה עד כמה היא באמת מיוחדת אם הגיע למצב כזה !!

ב.עמית רציתי להגיד לך אל תתרגש מזה שהעתיק זה רק מעיד על רמת האינטילגנציה הגבוהה שלך בשפה ובכתיבה.,שהמעתיקן היה רוצה את מה שאין לו ומוליך אנשים שולל-להבדיל האמינות שלך אתה ברף מאוד גבוהה מתת רמה של אנשים כאלה שלא שווים התייחסות אבל אין מה לעשות ואני מאמין לך ויודע שאתה אמיתי וכל מה שרשמת על טלי אחד על אחד נכון ומקורי!!!

ג.זה רק מראה עד כמה האתר שלנו סקס אדיר(שאני כבר חבר רשום בו)עולה על האתרים האחרים ומושך אנשים אליו,אם חברים של אתרים אחרים באים קודם לכאן להעתיק ולקחת מאיתנו אינפורמציות.הייתי מציע שכל אחד מאיתנו ישים לב למעתיקנים מאתרים אחרים וידווח,חברים רשומים כאן יכולים לזהות .אני יודע שהרוב מתחיל מהאתר שלנו ואם אין להם לתת דיווח של פעם בשבוע לפחות יבואו להעתיק מאיתנו.

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

תגובות לדוח ראשון של עמית+העתיקו מהפורום

14

לקוח מהדיון:

הועבר: הועבר: עמית מנהל הפורום מדווח: טלי התימניה מחיפה 19LOLx8 7 532

[QUOTE=19LOLx8]כל התגובות שלא שייכות לדיון הזה של תגובות על טלי המדוברת הועברו לפורום קשקשת
לדיון :

תגובות לדו"ח ראשון של עמית+העתיקו מהפורום Guests 12 14

לא אהבתי כלל וזה בלשון המעטה, את השתלשלות העיניינים בעיניין האדם שהעתיק את נוסח הדיווח שלי על טלי והלביש אותו על מישהי אחרת שכנראה כבר לא עובדת.

הדיווחים מהקבוצה שבה התפרסמה התגובה המזוייפת, הועברו לדיון המפוצל הנ"ל כדי שמי שעוד מעוניין להגיב יוכל לעשות זאת בימים הקרובים. לאחר מכן הדיון יימחק !!

אין אני רואה בעין יפה ומגנה בכל תוקף עינין זיופי דיווח/העתקות מכל פורום ו/או בכלל וזו הסיבה שהדיון המפוצל יימחק ולא יהיה נגיש בעוד מספר ימים !

אני מקווה כי מנהל הקבוצה שבה התפרסם הדיווח המזוייף כבר מצא לנכון לשלול את חברותו של המעתיקן מהקבוצה.

בקשה לסיום:
אנא השתדלו להגיב בנושא הדיון, מי שביקר ואהב/התאכזב מטלי או מי שמעוניין לשאול שאלות נוספות לגביה !!

הבהרה נוספת בעיניין החזות החיצונית של טלי:

50% סכוי שהייתי מסובב את הראש אחריה אם הייתי רואה אותה ברחוב.
מעצם השירות החוויה והביקור יצאתי מרוצה מאד !

שלכם, עמית

[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”