כ נטלי - סקסית בבת - ים. - דף 2 - סקס אדיר

נטלי - סקסית בבת - ים.

12
טוב אז ככה,
הייתי אצל נטלי המקסימה היום ובאמת אין מילים, בחורה חייכנית וחמודה, זורמת עם הכל וממש משקיענית.
הדירה עצמה סבבה לגמרי ויחסית מרווחת (ברחוב מבצע סיני בבת ים)
נראית הרבה הרבה יותר טוב מבתמונות, משדרת סקס וריחנית, עור נעים ורך במיוחד, עיניים מדהימות ופנים יפות.
ישר נכנסה איתי למקלחת מבלי שביקשתי (הפתעה מאוד נעימה), ולאחר מכן הציעה שתיה קרה.
ישיבה של כמה דקות על סיגריה, ולאחר מכן הגענו למיטה.
נטלי נותנת הרגשה טובה מאוד, מנשקת ומלטפת בהתלהבות גדולה. האקט הראשון היה ירידות הדדיות ומהנה במיוחד.
לאחר מכן הפסקת סיגריה נוספת, במהלכה עזרתי לה להתקין גוגל כרום במחשב :)
חזרה למיטה, שוב ירידה וקצת דוגי עם קונטרות מעולות, אבל מה לעשות החבר התחיל להתעייף... נטלי לא ויתרה והמשיכה במציצה מושקעת וארוכה מאוד כשאני עומד והיא חצי יושבת חצי שוכבת על המיטה, כל כך ארוכה שאפילו אני כבר התעייפתי רק מלהביט בה :) ולאחר זמן מה הגיע הרגע המיוחל. גם לאחר הסיום נטלי ממשיכה למצוץ דקות ארוכות שכמובן הופך את זה לעוד יותר מדהים.
אני אציין גם שבדר"כ כשאני מגיע לבחורה, גם אם "התנזרתי" ימים ארוכים לפני - אף אחת מעולם לא הצליחה לגרום לי לגמור פעמיים בטווח של שעה. עם נטלי לעומת זאת, הצלחתי להגיע לפעם השלישית היום (איתה רק פעמיים, הראשונה לא קשורה אלייה :) - ואני חושב שזה אומר המון.
בקיצור, אני בטוח אחזור.
ובלי קשר - אני כבר כמה חודשים קורא פה בפורום, זו הפעם הראשונה שממש הרגשתי צורך לכתוב ולפרגן לבחורה :)

נטלי - סקסית בבת - ים.

13
הייתי היום...
אין לי מילים...
מבחינתי 10 ענק, נטלי אסטתית מקסימה ומשקיענית!!!
באמת בחורה ששווה לשמור עליה, תתנהגו אליה יפה היא תחזיר לכם בפינוק מדהים ומכל הלב.
מוחא כפייה
כל מי שחושבת שהדרך לליבו של גבר היא דרך הבטן נכשלה בגיאוגראפיה!!!

נטלי - סקסית בבת - ים.

17
Gspot אחי תקרא את כל התגובות ותראה שכולם יצאו מרוצים פלוס פלוס,תאמין לי אתה לא תתאכזב,לא מהמראה ולא מהשירות,הייתי אצל נטלי פעמיים(היחידה שהלכתי אליה לפעם שניה) והיה מדהים בפעם השניה לא פחות מהראשונה ואפילו יותר,חוויה מושלמת מכל הבחינות !

נטלי - סקסית בבת - ים.

18
תקשיבו אני די חדש בכל הקטע הזה של ללכת לנערת ליווי הביתה.
ברור שזאת לא שאלה למקום הזה אבל חייב לשתף ותוך כדי לתת ביקורת,
הייתי אצלה, בקושי מדברת אנגלית אבל אפשר קצת לדבר.
הגעתי אליה הבחורה נראית ממש סבבה היא אמרה שהיא בת 27 אבל נראית טיפונת יותר אבל זה לא משנה כי אולי כמה שנים מעטות יותר.
סה"כ נראית טוב ונותנת שירות מעולה כיפית דיברנו איזה 15 דקות לפני שנכנסו להתקלח.

נכנסו למקלחת ואז למיטה,

בקיצור אנחנו מתחילים אחרי שהיא יורדת לי ומביאה מציצה לא ראה.
הזין שלי עמד והתחלנו להכנס לעניין. שמה קונדום והתחלנו
היא הייתה מעליי, אחרי זה קצת פחות עמוד לי ואז מרוב שהתחלתי להיות ממש מסטול הזין התחיל להיות ממש רפוי.
הייתי מאחוריה וגמרתי.

אחרי זה שיצאתי שמתי לב שהקונדום לא על הזין והיא אומרת שהוא נתקע בפנים.
כנראה בגלל שהוא היה ממש רפוי אז הוא לא החזיק את הקונדום.
אין לי מושג ממש באיזה שלה הוא ירד לי אבל אני די בטוח שזה היה לקראת הסוף אבל אני כבר לא ממש זוכר בדיוק.

היא שמה לב שהוא לא בפנים היא צחקה שאמרה "יהיו ילדים" אבל אז אמרתי לה בקטע רציני אם הכל בסדר? והיא אמרה שכן.

אחכ הייתי ככ לחוץ שלא רציתי כבר פעם שניה והיא ממש ניסה לגרום לי להישאר והתחילה לגעת בי והכל אבל היא ראתה שהתחלתי להתלבש והיא כבר הבינה.

בקיצור יש לי עכשיו סרטים מHIV אחושלוקי...

UMA2012-12-25 23:24:16

נטלי - סקסית בבת - ים.

19
היום ביקרתי שוב את נטלי, אין צורך להרחיב בנושא השירות - היה מצויין :)
המחשב שלה לא עובד כרגע לכן היא לא יכולה להגיב פה, אבל היא קוראת פה באופן קבוע, היא אומרת שהכל בסדר, ואין לה שום מחלות.
מקווה שזה הרגיע אותך קצת sevilia.

נטלי - סקסית בבת - ים.

20
[QUOTE=Pitrozilia]היום ביקרתי שוב את נטלי, אין צורך להרחיב בנושא השירות - היה מצויין :)
המחשב שלה לא עובד כרגע לכן היא לא יכולה להגיב פה, אבל היא קוראת פה באופן קבוע, היא אומרת שהכל בסדר, ואין לה שום מחלות.
מקווה שזה הרגיע אותך קצת sevilia.
[/QUOTE]

באמת?? היא פשוט באה ואמרה לך למסור לי הודעה? או שאלת? חחח
וואו אני כ"כ מקווה שהיא דוברת אמת ולא סתם כדי להרגיע... כי אני באמת לחוץ ומפחד
אני מקווה שהיא באמת בדקה את עצמה לאחרונה והיא יודעת

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”