הייתי אצל נטלי המקסימה היום ובאמת אין מילים, בחורה חייכנית וחמודה, זורמת עם הכל וממש משקיענית.
הדירה עצמה סבבה לגמרי ויחסית מרווחת (ברחוב מבצע סיני בבת ים)
נראית הרבה הרבה יותר טוב מבתמונות, משדרת סקס וריחנית, עור נעים ורך במיוחד, עיניים מדהימות ופנים יפות.
ישר נכנסה איתי למקלחת מבלי שביקשתי (הפתעה מאוד נעימה), ולאחר מכן הציעה שתיה קרה.
ישיבה של כמה דקות על סיגריה, ולאחר מכן הגענו למיטה.
נטלי נותנת הרגשה טובה מאוד, מנשקת ומלטפת בהתלהבות גדולה. האקט הראשון היה ירידות הדדיות ומהנה במיוחד.
לאחר מכן הפסקת סיגריה נוספת, במהלכה עזרתי לה להתקין גוגל כרום במחשב :)
חזרה למיטה, שוב ירידה וקצת דוגי עם קונטרות מעולות, אבל מה לעשות החבר התחיל להתעייף... נטלי לא ויתרה והמשיכה במציצה מושקעת וארוכה מאוד כשאני עומד והיא חצי יושבת חצי שוכבת על המיטה, כל כך ארוכה שאפילו אני כבר התעייפתי רק מלהביט בה :) ולאחר זמן מה הגיע הרגע המיוחל. גם לאחר הסיום נטלי ממשיכה למצוץ דקות ארוכות שכמובן הופך את זה לעוד יותר מדהים.
אני אציין גם שבדר"כ כשאני מגיע לבחורה, גם אם "התנזרתי" ימים ארוכים לפני - אף אחת מעולם לא הצליחה לגרום לי לגמור פעמיים בטווח של שעה. עם נטלי לעומת זאת, הצלחתי להגיע לפעם השלישית היום (איתה רק פעמיים, הראשונה לא קשורה אלייה :) - ואני חושב שזה אומר המון.
בקיצור, אני בטוח אחזור.
ובלי קשר - אני כבר כמה חודשים קורא פה בפורום, זו הפעם הראשונה שממש הרגשתי צורך לכתוב ולפרגן לבחורה :)