כ fenichka 40 ממבה אשדוד - דף 2 - סקס אדיר

fenichka 40 ממבה אשדוד

11
[QUOTE=NeverNotEnough]קצת עזרה למסתבכי ממבה כמוני

כולכם פרסמתם תמונה אישית או משלמים?

לי האתר לא נותן לשלוח הודעות.

[/QUOTE]

כדי לפעול באתר - אתה צריך להירשם ואתה חייב לצרף תמונה.
באופן זה אתה יכול לשלוח ולקבל הודעות, למעט לאלו שהגדירו מראש שהן מעונינות לקבל הודעות רק ממנויים בתשלום ( VIP ). זוהי דרך לסלקציה אצל בנות שמחפשות 'בחור רציני שגמר עם שלב המשחקים'... אבל לבנות שאנחנו מעונינים בהן - זה לא ממש משנה...

אם אתה מעונין לשמור על אלמוניות - שים תמונה של אחר, רק תדאג שהתמונה תיראה 'ביתית' ולא מקצועית מידי (הצוות של ממבה בודק את התמונות...).
המגביה עוף - ירחיק ראות

fenichka 40 ממבה אשדוד

12

הנה הגברת המדוברת

http:///postimg.org/gallery/2u7xcqxta
נא לא (לא לשלוח הודעות) לבקש ממני את הטלפון שלה...אני לא דגמתי אותה וגם לא אדגום.

איצטגנין, לא הצוות שם בודק אלא המכונה כלומר יש אלגוריתם לזיהוי.
ניתן לפרסם תמונות "ביתיות" של מישהו אחר כאשר החלק החשוב זה שזה יהיה תקריב לפנים (בשביל תמונת הפרופיל)..
רוב הפרופילים שם די מזוייפים וניתן לראות את זה לפי כמות התמונות בפרופיל או התמונות עצמן (צילום מקצועי מדי)..

.You so need a Daddy, little girl

fenichka 40 ממבה אשדוד

14
[QUOTE=bigdady]

ניתן לפרסם תמונות "ביתיות" של מישהו אחר כאשר החלק החשוב זה שזה יהיה תקריב לפנים (בשביל תמונת הפרופיל)..

[/QUOTE]

מדבריך אני מבין שלי קיימת רק האופציה לשלם או לשים תמונה שלי עם כל בעיית הדיסקרטיות שבזה.

לא נראה לי נכון לשים תמונה של מישהו אחר בפרופיל, זה לא משהו שאני אעשה.

מי שמאונן לא מזיין

fenichka 40 ממבה אשדוד

15
[QUOTE=NeverNotEnough][QUOTE=bigdady]

[/QUOTE]

מדבריך אני מבין שלי קיימת רק האופציה לשלם או לשים תמונה שלי עם כל בעיית הדיסקרטיות שבזה.

לא נראה לי נכון לשים תמונה של מישהו אחר בפרופיל, זה לא משהו שאני אעשה.

[/QUOTE]

אתה מבלבל שני דברים.
תשלום זה עניין של גישה באתר ותמונה זה עניין של חשיפה.
תרצה לשים תמונה שלך, תשים, לא תרצה אל תשים ואז פשוט יהיה לך בעיה לכתוב הודעות לאחרים.
אפ תשלם יהיה לך גישה לאפשריות של VIP כמו שאיצטגנין כתב..

.You so need a Daddy, little girl

fenichka 40 ממבה אשדוד

16
[QUOTE=bigdady]
אתה מבלבל שני דברים.
תשלום זה עניין של גישה באתר ותמונה זה עניין של חשיפה.
תרצה לשים תמונה שלך, תשים, לא תרצה אל תשים ואז פשוט יהיה לך בעיה לכתוב הודעות לאחרים.
אפ תשלם יהיה לך גישה לאפשריות של VIP כמו שאיצטגנין כתב..
[/QUOTE]

אני לא מבלבל כלום, אולי אתה.
אני בפירוש כתבתי על כך שאי אפשר בלי להיות מנוי VIP לשלוח הודעות, וזה בדיוק מה שאתה כתבת פה לאחר שטענת שאני מבלבל.

אני לא רואה מה בדיוק הטעם להיות מנוי שלא יכול לפנות לאף אחת שם וכאמור כפי שכתבת בעצמך כדי להשיג את זה צריך או לשלם או לשים תמונה.

אז מי מבלבל?
מי שמאונן לא מזיין

fenichka 40 ממבה אשדוד

19
קצת סדר בדברים.ממבה הוא אתר הכרויות לגיטימי ומספר הזונות ומחפשות התמיכה בו לא גדול.הרישום לא כרוך בתשלום ורוב אפשרויות השימוש,כולל שליחת וקבלת הודעות ,חופשי מתשלום.יש מנויות,מעטות, שמקבלות הודעות רק ממנויי VIP,שזה כרוך בתשלום לא גדול דרך הטלפון,בחיוג קוד אישי.מי שרוצה שיפנו אליו כדאי שיעשה הקפצת מיקום,גם כן בתשלום מועט באמצעות הטלפון.דובר כאן על יחצ"נות לממבה וזו שטות כי מדובר ברשת ענקית של אתרים ושרותים עם עשרות מיליוני חברים.בעיני,כמשתמש רשתות כמו פייסבוק,לינקדאין ועוד,אני מצטער שאין רשתות כמו ממבה[וגם אודנוקלסניקי וביקונטה]בעברית.הרשתות האלו נותנות שירות טוב ובדרך כלל בחינם.

fenichka 40 ממבה אשדוד

20
שלום לך
לפני כמה ימים פרסמת בחורה מאשדוד
מבוגרת
עם חזה ענק
אז ככה
זה החלום
מבחינתי...
לא נמשך לכל הצעירות והכוסיות
יש בעיה
לא דובר שפה