כ marina 29 mamaba - דף 2 - סקס אדיר

marina 29 mamaba

12

...בזכותך אני מכיר כעת את כל המרינות בגיל 29 בעולם - קייב, אוקראינה, וולגוגרד, סנט פטרסבורג ועוד...
אבל החיפוש לא העלה את המרינה הנדונה.
מעניין. בחיפושים של בנות קודמות ממבה בדיווחים של אלכסנדר - החיפוש העלה תוצאה נכונה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

marina 29 mamaba

16
אז שוב לכל המתקשים ובגלל שהיה לה יום הולדת והיא התחמקה מכל מחפשי הפוסי..
הינה התמונה, היות וקישור לאתר ממבה נמחק כל פעם על ידי האדמין:

http://postimg.org/image/a3hm29tsl/

לא רואים שהיא בעלת עיניים ירוקות או שפתיים של מוצצת מדופלמת מברית המוצצותTongue ואפילו לא רואים אם החזה הגדול והטבעי ושאין עליו השפעות של כדור הארץ לפי דברי המשורר.
כל הסימנים מאוד עוזרים לחיפוש במיוחד שהם מאוד מתלבטים בתמונה היחידה שמוצגת באתר...
דברים שהם ממש לא רלוונטים וכאלה שלא יעזרו לחיפוש כמו תיאור התמונה או מיקום הגברת הושמטו מדבריו של הפובליציסט של ממבה.

לכן פותח ההודעה יאשש או יכחיש את התמונה.

בהצלחה לחבר'ה עם הבחורה.

bigdady2014-01-30 23:52:18

.You so need a Daddy, little girl

marina 29 mamaba

19
[QUOTE=אלכסנדר]כל הכבוד אוששתי וחצי
בינגו בפעם המי יודע כמה
רואים חזה בתמונה
עיניים מכוסות במשקפי שמש .
ביגדדי קבל ח"ח .

[/QUOTE]

אלכסנדר אני לא יודע עם יש לך כל עדשה מקרוסקופ או שגנבת את ראיית האקס ריי מסופרמן שמשוטט כאן בפורום אבל לראות חזה כשהיא עם הגב בתמונה זה יכולות על..אם כך זה לא הפורום הנכוןקריצה.

בכל אופן לבקר באתר ולצוטט עם הבחורות אכן צריך רוסית , מה לעשות זה אתר רוסי....אבל לא כמו שנאמר כאן זה לא גן סגור "לרוסים" (לא ידעתי שיש כאן בפורום תיירים מחו"ל), ניתן בכלים טכנולוגים פשוטים לייצר שיחה בת קיימה עם כל הבחורות שמחפשות כסף קל מכיסיינו.

אני מוכן לעזור עם הפערים הטכנולוגים בפרטי תמורת תשלום סימלי..טלפון של פרטית כזו או אחרתחיוך.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”