[QUOTE=ג׳וני1976]איפה הימים שמרגריטה היתה מקבלת אותי שם בריקוד נועז.. אחחחח.. אין ולא תהיה אחת כמוה בכל העיר..)[/QUOTE]
פששש הזכרת לי את נערת הגומי מרגריטה. איזו מדהימה היא הייתה.
Wiki הר ציון 38
12מאשה בפרטים אומרת לך שהיא מפנקת ברימינג בגלל זה היא לא מתנשקת.באמת שלא הייתי רוצה להתנשק עם מישהי שחמש דקות לפני ליקקה חור של תחת של מישהו.
Wiki הר ציון 38
13כן,סיליקן הזה ליקוק של חור תחת מלוכלך. אבל המקום הזה עכשיו נראה טוב בפנים, נקי, הווילונות. כניסה היא 130 רגיל. +ש''ה אחר לשאת ולתת. הייתי עם Wiki טוב מציצה בחיים סקס טוב סיום.ויקי סקסי גוף חלק .אני אוהב את אישה למשעי.להמליצ מקום עבודה 10 עד 23 דו''ח טלפון לגלות.
denisuper
Wiki הר ציון 38
14[QUOTE=deni] כן,סיליקן הזה ליקוק של חור תחת מלוכלך. אבל המקום הזה עכשיו נראה טוב בפנים, נקי, הווילונות. כניסה היא 130 רגיל. +ש''ה אחר לשאת ולתת. הייתי עם Wiki טוב מציצה בחיים סקס טוב סיום.ויקי סקסי גוף חלק .אני אוהב את אישה למשעי.להמליצ מקום עבודה 10 עד 23 דו''ח טלפון לגלות.[/QUOTE]
חחחחחחחח היית אלוף בתחביר,
נכון ???
חחחחחחחח
עשית לי את העצמאות זה והסטלה ביחד ...
חחחחחחחח היית אלוף בתחביר,
נכון ???
חחחחחחחח
עשית לי את העצמאות זה והסטלה ביחד ...
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״
Wiki הר ציון 38
16[QUOTE=deni] כן,סיליקן הזה ליקוק של חור תחת מלוכלך. אבל המקום הזה עכשיו נראה טוב בפנים, נקי, הווילונות. כניסה היא 130 רגיל. +ש''ה אחר לשאת ולתת. הייתי עם Wiki טוב מציצה בחיים סקס טוב סיום.ויקי סקסי גוף חלק .אני אוהב את אישה למשעי.להמליצ מקום עבודה 10 עד 23 דו''ח טלפון לגלות.[/QUOTE]
מה זה ? אתה רציני מה לקחת ?
מה זה ? אתה רציני מה לקחת ?
Wiki הר ציון 38
17[QUOTE=deni]כן,סיליקן הזה ליקוק של חור תחת מלוכלך. אבל המקום הזה עכשיו נראה טוב בפנים, נקי, הווילונות. כניסה היא 130 רגיל. +ש''ה אחר לשאת ולתת. הייתי עם Wiki טוב מציצה בחיים סקס טוב סיום.ויקי סקסי גוף חלק .אני אוהב את אישה למשעי.להמליצ מקום עבודה 10 עד 23 דו''ח טלפון לגלות.[/QUOTE]
בחייאת דני תן לי גם מהחומר שלקחת ... נראה לי להיט 

Wiki הר ציון 38
18חח מרחיב ישבנים ,גם אני רוצה 'מהחומר' הזה deni .
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך