איריס פת בת 43
13חברים יקרים כל מי ששלח לי בקשה בפרטי שלחתי לו את הנייד , אז שלחתי בערך לשלושים חברים. הרבה חדשים שזה אחלה , אבל אחרי הדגימות תדווחו בבקשה.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .
איריס פת בת 43
14הייתי אצלה בשבוע שעבר.
כחווייה חד פעמית בלתי חוזרת היא סבירה בהחלט, תחת מגבלות הגדרות המראה...
מדובר בבחורה מאד נחמדה ומאד חייכנית, המתגוררת, כאמור, סמוך לסירקין. באופן כמעט אוטומטי נמצאת במצב מפושק, מחוייך, מעושן ומבקשת - דורשת שתרד לה עד גמר.
אני מאד אוהב לרדת, כך שלא היתה לי בעיה עם מצב הדברים. מריחה בסדר גמור, מגיבה היטב לירידה וגומרת בתרועה רמה.
בשלב מסויים 69 - מוצצת בסדר גמור. עמוק, רטוב, ללא שיניים. גמרתי לה בפה, בלעה את הכל וחייכה.
אתה מסיים עם צוואר תפוס מירידה של 40 דקות + מרוקן ממציצה לא רעה בכלל + אפוף עשן מעצם מימוש הפנטזיה על ידה של להימצץ תוך כדי עישון...
כפי שציינתי בפתיח, מבחינתי בהחלט חווייה חביבה - כחד פעמית במחיר של 200 ש"ח.
כקוטן הציפיות וכקוטן המחיר - כך סבירות תחושת היציאה מהבניין הרכבתי... : )
כחווייה חד פעמית בלתי חוזרת היא סבירה בהחלט, תחת מגבלות הגדרות המראה...
מדובר בבחורה מאד נחמדה ומאד חייכנית, המתגוררת, כאמור, סמוך לסירקין. באופן כמעט אוטומטי נמצאת במצב מפושק, מחוייך, מעושן ומבקשת - דורשת שתרד לה עד גמר.
אני מאד אוהב לרדת, כך שלא היתה לי בעיה עם מצב הדברים. מריחה בסדר גמור, מגיבה היטב לירידה וגומרת בתרועה רמה.
בשלב מסויים 69 - מוצצת בסדר גמור. עמוק, רטוב, ללא שיניים. גמרתי לה בפה, בלעה את הכל וחייכה.
אתה מסיים עם צוואר תפוס מירידה של 40 דקות + מרוקן ממציצה לא רעה בכלל + אפוף עשן מעצם מימוש הפנטזיה על ידה של להימצץ תוך כדי עישון...
כפי שציינתי בפתיח, מבחינתי בהחלט חווייה חביבה - כחד פעמית במחיר של 200 ש"ח.
כקוטן הציפיות וכקוטן המחיר - כך סבירות תחושת היציאה מהבניין הרכבתי... : )
איריס פת בת 43
19ערב טוב לך חבר
אפשר את הנייד של העלמה אני אהיה השבוע באזור פ״ת וחשבתי לפרוק אצלה קצת נוזלים ....
אשמח מאד אם תכבד גם אותי במספר שלה...
אפשר את הנייד של העלמה אני אהיה השבוע באזור פ״ת וחשבתי לפרוק אצלה קצת נוזלים ....
אשמח מאד אם תכבד גם אותי במספר שלה...
חולה ציצים