כ VALERIE+NATALIE - דף 2 - סקס אדיר

VALERIE+NATALIE

18
חוויה מוצלחת וחלומית ביותר עם השתיים,
וואוו, פשוט וואוו לא סתם המליצו על וולריה, ועוד עם נטלי הרגשתי כמו בסרט פורנו! חחח
הבנות מדהימות ונחמדות שתיהם פצצות על, נטלי בלונדינית עם חזה גדול ומלאה טיפה אבל במקומות הנכונים.
אז ככה נעשה סדר, אני הגעתי לבית שלה אחרי הכוונה שלה, נכנסתי וישר וולריה מתחילה לחבק ולנשק אותי כאילו היא מכירה אותי שנים חחח, היא באמת חמודה אמיתית היא נתנה תחושה נעימה כאילו אתה מלך העולם, החיוך לא ירד לי מהפנים מרב שהרגשתי טוב, סיפרתי לה על עצמי מה אני עושה התלהבה כמובן חח, והתחילו נשיקות חיבוקים והובילה אותי לחדר שמה נמצאת נטלי, פשוט הייתי המום ממה שאני רואה, מדהימה ביותרררר.
אז נתתי לה 500 שקל לחצי שעה, כן אלה המחירים אבל בשביל 2 כאלה זה שווה כל שקל.
מקלחת קצרה ואני כבר רואה את השתיים מתחילות בלעדיי חחחח. אני מאוד אוהב לסביות וממש הרגשתי שאנחנו מתחלקים אחד בשנייה פשוט לא ידעתי מי למי חח. הן נקיות ביותר, ולריה זיינה את נטלי בזמן שהסתכלתי עליהן בעודי ממשיך לטעום אותן ולבסוף זיינתי את נטלי בתחת, וולריה מתחתיה מזיינת אותה. וכמובן גמרתי. אבל הן ממשיכות לחרמן אותי ולנשק אותי כאילו אין מחר אבל לצערי הזמן נגמר.

אז בקיצור אין צורך לדרג הכל היה 10!!! GFE מהסרטים מופע לסביות פשוט מדהים. מי שרוצה שיילך לי הייתה חוויה מדהימה, אבל הן מאוד יקרות לצערי חח אבל נראה אם תהיה אפשרות ונטלי תהיה שוב אלך עוד פעם :) לילה טוב חברים!
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”