[QUOTE=מר שפריץ]היי רוני ולכל השאר הקוראים והכותבים:
1. שבוע טוב.
2. נהנתי כרגיל לקרוא את הגיגיו של מר גולן.
3. לצערי לא הבנתי משפט מסוים, אבל זה רק אני.
ציטוט: "...ואף למדתי שקל יותר להישאר בחוץ,מאשר לצאת מלכתחילה !!!"
אשמח לקבל הסבר - ברצינות.
4. כאשר מר גולן כתב על שיחת הטלפון מהבחור הצעיר, הרבה הגיבו, רובם אמרו דברים כונים, חלקם הקטן ממש תשלושים מההגיון.
א ב ל : אני כתבתי שם על כך שהגב' רוזה הזקנה חייגה אליי, ועידכנה על החלפת המספר. ז"א היא שמרה את המספר שלי ואת שמי ו
יצרה קשר מיוזמתה.
5. נכון שזהה מדליק כל מיני נורות?! - ובכל זאת לא ראיתי התייחסות של אחד לענייון זה או על רוזה עצמה!!!
6. בכל מקרה תהיו חזקים, תמשיכו לכבד את הגברות (גם בדיווחים).
7. היו פה טענות טפשיות לדעתי, על כך שהחבר'ה ובעיקר מר גולן גרמו לעליית המחירים בשוק.
8. אין ממש צורך להתחייחס לטענות מופרכות כאלה, אבל, לטעמי כדאי לייבש את הבחורות של 500 ש"ח +
כדי להחזיר את המחירים השפוים. אני לכשעצמי פוקד רק מקומות עד 200 זוזים בדר"כ, למרות שהייתי פעם או יותר עם יותר יקרות כמו ניקול שהכל או המרטיבה המדהימה המבוגרת מגבעתיים ששמה פרח מזיכרוני, ועוד כהנה וכהנה.
שבוע טוב.
נ.ב. מה שם המלון ? והאם מומלץ??
[/QUOTE]
שלום מר שפריץ ...בכל פעם אני מופתע מחדש מהשמות שלכם ...
1 שבוע טוב לך ולכולם בפורום ...
2 תודה על המחמאות...
3 לשאלתך לגבי המשפט "ואף למדתי שקל יותר להישאר בחוץ,מאשר לצאת מלכתחילה"
ראשית אומר שמלבד נשים וסקס..אני מאוד אוהב לקרוא ספרים..ואף למדתי שספר טוב הוא שווה ערך לזיון טוב!!!
ההבדל הוא באורגזמה ...בסקס טוב גומרים עם הזיין,בספר טוב גומרים עם המוח והנפש !!!
אני אוהב לצטט אנשים חכמים...ומשפטים שקראתי בספרים ובתורה הקדושה...
במקרה הזה ציטטתי את מארק טווין אחד הסופרים הגדולים והאהובים עלי..
במשפט זה רציתי להעביר מסר לעצמי(יצאתי וחזרתי לפורום)ולבחור הצעיר לגבי הפורום,והסקס בתשלום בכלל...
שקל יותר להישאר בחוץ,מאשר לצאת מלכתחילה...ודי לחכימא ברמיזא !!!!
4 אינני יודע מי זו רוזה הזקנה לכן לא אתייחס אליה ...
5 כל הבחורות הפרטיות שומרות על הטלפונים שלנו,זה נקרא בעברית "שימור לקוחות".
6 אנו עם חזק ...עם זיין חזק...ואנו מאוד מכבדים את הבנות,שאלמלא הן היה לנו חוסר פרופורצייה
של שרירים בין היד הימנית ליד השמאלית ... וזה היה נראה מגוחך
7 לגבי המחירים אני אעלה פוסט בנושא בימים הקרובים ...
8 התשובה בסעיף שבע ...
בהזדמנות זו אודה לחבר לומברוזו ...איש יקר ונעים הליכות צנוע ...על ההמלצה לקריאת הספר "שעה חופשית"
קראתי ...אהבתי ...והתרגשתי ...ספר מדהים מומלץ בחום ... תודה רבה !!!!!
תודה רבה גם לחבר starc על הלינק המדהים ראיתי והתפעלתי ואף אני מכיר לפחות שניים מן האתרים
מאוד אהבתי את הכיתוב המתלווה לכל תמונה ואתר ...תודה רבה !!!
נ.ב
מר שפריץ לגבי המלון ...
נ.ב. מה שם המלון ? והאם מומלץ??
ממליץ בחום ...