כ כמה הערות לחלק מהלקוחות - דף 2 - סקס אדיר

כמה הערות לחלק מהלקוחות

11
השפה הבוטה שלי זה בגלל שהקוקס פה חושבת שהשמש זורחת לה מהתחת.

גם לצרכנים לא קל לשלם 400 שקל (ןבמקרה שלה זה ממש לא מוצדק)
ולקבל חרא יחס.
תתני יחס כמו שצריך . תעשי את המשחק אפילו שאת כאילו דלוקה על הלקוח. הוא שילם הוא צריך לקבל תמורה. אין על זה ויכוח .
לא מוצא חן בענייך ???סבבה תגידי לו "לא מתאים" וכמובן "דמי ביטול" בכלל לא בא בחשבון....
כמובן שזה לא יקרה, את רואה לקוח את רואה כסף מול העיניים, אז ב99.999% מהמקרים את תתקתקי אותו , אבל את הכסף?? תקחי כמו גדולה ,אז בלי לבלבל את המח.

כמה הערות לחלק מהלקוחות

12
ותיק- אתה לא מכיר אותי בכלל והחלטת להשמיץ אותי. מי אתה שתשפוט אותי ללא נסיון? עם פירסום שלילי או חיובי רק מי שמכיר אותי יודע בדיוק מה אני שווה וכמה אני הכי כנה והכי ישרה. בטוח שעשיתי גם כמה טעויות כשהכימיה לא עבדה וחשבו שקונים אותי. אני לא מתנצלת על כלום. מאחלת לך שתזכה למישהי כמוני!!

כמה הערות לחלק מהלקוחות

13
ליאור היי.
אני מסכים איתך שלא נחמד לקבל עשרות שיחות ביום שבסוף לא יוצא לך כלום מהם, מסכים איתך שלא נעים להיות עם כל אחד, אבל זאת העבודה שלך, זאת העבודה שבחרת וכמו כל עיסוק וכל עבודה יש את ה"חרא" שלה. תאמיני לי שגם בעבודה שלי יש לי "קטעים מסריחים" משלי למרות שכלפי חוץ זה נשמע ונראה מאוד נוצץ.
אני האחרון שיזלזל בך ובעיסוק שלך, לא נראה לי לעניין שאנחנו צרכני השרות הזה נזלזל בנתונות השרות.
אבל וזה אבל גדול, מרבית הקוקסינליות נותנות השרות בארצנו הקטנה נותנות יחס מחפיר לקליינטים שלהם, שרות מתחת לכל ביקורת וזלזול בוטה. התחושה שאנחנו מקבלים זה של ארנק, הא וטו לא, בחזקת פריירים לא מתים הם רק מתחלפים.
אני לא מכיר את השרות שלך בתקופה האחרונה (מניח שנבחן אותו בקרוב) אבל אם תיתני יחס טוב אז תבני לך מאגר של קליינטים קבועים שטובים אליך ואת טובה אליהם.
לרוב יחס גורר יחס.

בשולי הדברים רבים מאיתנו לא מגעים אליך ישירות מהבית, בימים חמים אלו לא תמיד אנחנו מריחים הכי טוב, אפשרות למקלחת טובה אצל נותנת השרות (רצוי מקלחת משותפת ) יכול לפתור את מרבית הבעיות האלו.

ליאור, אנחנו אומנם משני צידי המטרס אבל אנחנו לא אוייבים אחד של השני.

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

כמה הערות לחלק מהלקוחות

14
ניל- לא שללתי מקלחת ולהיפך ציינתי כמה שרק ירצו. לא התלוננתי על השיחות אלא רק על כמה אנשים שמתקשרים פעם אחר פעם כאילו זאת פעם ראשונה שחייגו אליי.סוג הלקוחות שאני מתעסקת איתם לא דומים למה שקורה כאן. השירות שלי שונה ממה שלקוח רגיל יצפה ממני. לכן במודעה שלי ציינתי שמתמסרים אליי ולא דורשים ממני. אני מבינה את האכזבה שלכם מחלק מהבנות ואני מקבלת ומבינה אתכם אבל בדיוק כמו שאתם מעבירים ביקורת כן גם לי מותר להעיר. תקבלו או לא אבל תשמרו על שפה מכובדת. לא פניתי ספציפית לאף אחד וזכותי לכתוב את דעתי.. תבואו בגישה חיובית ותזרמו בהנאה. בלי הנדסה ומהלכים מחושבים פשוט תזרמו. .

כמה הערות לחלק מהלקוחות

15
אני רק יכול להגיד שאני מכיר את ליאור ניפגשתי איתה כמה פעמים בתל ברוך
אומנם יש לה זין עבה וגדול וקשה לקבל אותו אבל היא היתה מדהימה
אפשר להגיד עליה שהיא מבין הקוקסנליות הבודדות שהיא מדהימה
הבעיה שיש היום הרבה קוקוסינליות שהמטרה שלהן לא לתת שרות
אלא לתקתק ולזייף ולשקר ואנחנו הלקוחות צריכים ללכת בין הטיפות כדי להגיע למובחרות
שזה קצת קשה היום

כמה הערות לחלק מהלקוחות

16
[QUOTE=Liorkoks] מר ותיק היקר... את השפה המסריחה שלך אתה יכול לדבר עם מישהו אחר. לא אתה ולא אלף כמוך יכולים לקנות אותי. אף אחד שלא ראוי יבקר אצלי ולאנשים כמוך אין בכלל מקום אצלי. אתה בהמה גסה ודוחה עם שפה מגעילה . מכל הפוסטים שלך מבינים כמה שאתה ממורמר מהחיים. אם יש לך רק תלונות על בנות אז עדיף שתאונן. חשפת את הברבריות שבך. לא רק ללקוחות מותר להתלונן ולהעביר ביקורת חתיכת חצוף! ואני גובה 400 שח ולמי שיש בעיה עם מותרות שלא יבזבז מלכתחילה.

מר שאגל/ מעולם לא הצהרתי דבר ממה שרשמת. אתה מתבלבל לגמרי.
פתאום קפצתם כל חברי הפורום שטרנסית מגיבה כאן עליכם ולא להיפך. זה משעשע
אני מעדיפה לעשות אחד איכותי ביום מ10 שלא יעריכו לעולם איכות
[/QUOTE]

שיהיה לך בהצלחה...אני לא אתווכח איתך על מה זה בשבילך "איכותי"

כמה הערות לחלק מהלקוחות

18
סורי אבל לא יכולתי להתאפק...
זה די ברור שאת לא רושמת כאן בשביל שמשהו באמת ישתנה אלא יותר במגמת
"אין כזה דבר פרסום שלילי"
כי הרי עוד לא נכנסה לכאן (גוב האריות) הטראנסית שרשמה ויצאה "בסדר" זה א
ב את מדקלמת את עניין הכימיה כמו תקליט שבור גם אז שהעלתי עלייך ביקורת, ביקורת שדאגת להסיר אגב
אז חאלס למכור לנו לוקשים את אקטיבית בלבד ואת לא מציינת זאת במודעה
מגיע אלייך לקוח את מתחילה איתו ואז שמגיעים לעיקר שהוא רוצה לזיין את מציינת העבודה הזאת וטוענת לחוסר כימיה ואי זרימה מצידו
כי הוא לא מוכן לקבל בתחת אז בובי זה משהו שאומרים בטלפון ולא במצב שכבר אי אפשר לבטל
המצאת אחלה שיטה אבל לצורך העניין זה גזל לכל דבר ועניין
"לא אשכור מזכירה שתתאם לי פגישות כי חשוב לי לדעת עם מי דיברתי ולדעת מה סיכמנו. לפעמים לפי הקול אני אדע מי מתאים לי ועל מי אוותר,מי נשמע רציני ומי לא. "
זו בדיוק עבודתה של המזכירה לסנן לך את הלקוחות ולהגיד לך מי רציני ומי לא אל תבלבלי לנו את השכל את מעדיפה לאכול את החרא ולהרוויח עוד 50 שקל וכן מותק אני יושב בצד השני ויודע בדיוק איך זה עובד המזכירה לא רק עונה לטלפונים היא גם מסננת מדריכה ועושה הכל בדיוק כמוך
זה שהצלחת להוריד את הכרס עדיין לא מפצה על הגיל שלך וזה שאת אקטיבית בלבד ודורשת 400
את צריכה להגיד תודה שבאים אליך בכלל כי חוץ משירות אין לך מה למכור

אז הנה את מוזמנת לבקש עכשיו מהאתר שיימחק את השרשור הזה ;)
אין פרסומים חינם כאן

סקס מוריד עול מלבך

כמה הערות לחלק מהלקוחות

20
סנקן,
אולי אני תמים ונאיבי אבל אני רוצה להאמין שבסופו של דבר בחורה שנכנסת לפרום, קוראת את הדברים שכתבו עליה, רואה את הלך הרוח פה ויש לה גם שכל בין האוזניים, בסוף בסוף, היא גם תשנה את התנהגותה ויחסה אלינו צרכני השרות.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”