כ איריס פת אישוש - דף 2 - סקס אדיר

איריס פת אישוש

11
לאיריס בדומה לרוזה מבת ים לא איכפת מכלום, חשוב לאיריס להנות ומה יותר טוב שגם מקבלת כסף.תרד ותלקק ותן לה להנות, אצל רוזה הכלב מלקק ואצל איריס הלקוח הבא.
לא מעניין אותן קונדום , רק שרכבת הגברים תמשיך לבוא לשלם ללק וללכת.

איריס פת אישוש

13
תמהני ידידי המלומדים פרשני המקרא שכמותכם מהיכן הסקתם שהמפגש עם איריס היה ללא קונדום.
קראתי שוב ושוב את מה שכתבתי ואין אפילו רמז לכך אז תנוח דעתכם . היה קונדום . היה אף היה ושומר נפשו גופו וזינו ישתמש בו כי אכן היא מצידה לא ממש מקפידה אבל אנו חובה עלינו לעשות זאת במקומה .
ואם צריך שוב להדגיש זיינתי אותה גם בתחת וגם בכוס עעעעע ם קונדום ולא מבין את מי שהבין אחרת
שנה טובה לכולכם

איריס פת אישוש

14
מנוסה יקר,

אם השתמשת בקונדום, אז קודם כל מברוק על האחריות.
אני קראתי את המשפט שלך:
...ובעת שנוכחתי שהלקוח הבא עתיד לשכב על גופה הרווי בזיעתי ושפיכי ללא כל נקוי כבר הייתי בטוח ש... .never again
אז לגופו של עניין, תסכים איתי שמי שקורא את המילים האלה עלול להבין שהזעה והזרע התערבבו להם...
כי הרי אם גמרת בתוך הקונדום, אז הלקוח הבא לא עלול בכלל להתערבב עם הזרע שלך...
אבל באמת שאם זה לא היה ככה, אני מתנצל על מה שכתבתי, במיוחד שהגברת ידועה במשחקי הזרע שלה..
מה שבטוח הוא שהמילים שלך הן אלה שגרמו לי להבין שגם אצלך היו משחקי זרע לא מוגנים..
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

איריס פת אישוש

16
לא פקדתי את איריס המון זמן אבל בפעם האחרונה שהייתי אצלה בסוף זיון תחת עצבני הורדתי את הקונדום ושפכתי את חמתי על כל גופה ופרצופה (בקשה לא בעיניים).

היא מצידה מרחה את החומר המשובח כמו קרם של ללין על כל הגוף (כן כן כולל הכוס) בתאווה ואמרה "יו איזה כיף, זה מעולה לעור"

למרות המחזה משובב הלב לא יכולתי להתחמק מהמחשבה שבכל פעם שנגעתי בגופה בחשתי בחומר שהשאירו קודמיי..

אני לא יורד לה ולא מלקק לה את הפטמות (לא רוצה לחשוב מה מרגישים אלה שנוהגים ללקלק אותהTongue)
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

איריס פת אישוש

17
הייתי אצלה כמה פעמים ותמיד התרשמתי שהיא נקיה ומריחה טוב, לא ריח זיעה ובטח לא של זרע למרות שהרבה גומרים על הגוף שלה.
הכוס שלה תמיד היה נקי ללא ריח. לי מספיק פעם להרגיש קצת ריח לא נעים ואין סיכוי שאחזור אליה ואפילו יתכן שאלך באמצע.
בנוכחותי ראיתי אותה לא פעם מתרחצת, יתכן שהיו כאלה שהתרשמו אחרת אבל אני רוצה לאזן.
לערכתי איריס זאת עסקה טובה, אמנם לא דוגמנית צמרת ולא ילדה (היא בת 45) אבל נינפומנית, שררותית מאד, הכל מותר (חוץ ממכות, אבל כן כי לא ניסיתי) ובעלות שווה לכל כיס

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”