כ ניקה-עצמאית-דוברת רוסית ואנגלית - דף 2 - סקס אדיר

ניקה-עצמאית-דוברת רוסית ואנגלית

11
[QUOTE=Black]
טוב southman . הפורום אינו מקום לויכוחים והתנגשויות , אך בכל מקרה ברור לך שכתבתי את דעתי לגביה . חווית משהו אחר , זה מבחינתך . אולם דברים ראוייים שייאמרו . הבחורה דעתנית ונגד אינטימיות ויש עליה פוסט קודם שמוכיח את העניין ( לא רק על ידי ) . אין לי בעיה עם דעתנות של אישה , אך באת לעבוד בעבודה הדורשת מגע ואינטימיות יחסית , ולא לבלבל את המוח ( אינך רוצה מגע , תעבדי בטיב טעם ) . גם אני במקום עבודתי שומר את דעותיי ומזיע בשביל עבודתי ( ואני לא מרוויח 500 שקל בשעה אלא ביום במקרה הטוב ) .

כתבת שהיא עושה מציצה עם גומי בלבד ( מעניין שבתאגיד עשתה ללא גומי ) . כמו כן , כתבת שהיא לא מסתכלת על השעון , אבל מצד שני לא רוצה סקס עד הדקה האחרונה . אחר כך ניסית להסביר את עצמך שלא התכוונת לזה אלא למשהו אחר . כתבת שהיא מגלה סבלנות עם הגבר הנכון , כלומר לא מקצוענית ( מקצוענית יודעת לתמרן ולתת הרגשה טובה גם אם הגבר אינה משאת נפשה ) . עכשיו אתה טוען שהיא התאהבה בארצנו , אף על פי שביקרה אותה בחריפות בתחילה . עוד מעט תספר שהבחורה שוקלת לעבור תהליכי גיור . אין לי ספק שהיא אוהבת את הכסף שאפשר להרוויח בישראל לעומת מדינתה האהובה רוסיה ששם תקבל חצץ מהגברים הרוסים .

דרך אגב לא אמרתי שהיא לא יודעת לעשות סקס וכן לדעתי הבחורה יפה . שירותית ואדיבה היא לא .

אמינות חביבי , זה שם המשחק

נ.ב - אני עובד עם הרבה אנשים במשך שנים ( כאשר ישנה תחלופה באנשים באופן מתמיד ) . למדתי לזהות ולעמוד על אופיים של אנשים . לעיתים אני טועה , אך מאוד אתפלא אם אני טועה לגביה .

[/QUOTE]
......פי צדיק יהגה חכמה ולשונו תדבר משפט.....
ערב טוב black ....
מדי פעם אני נתקל בפורום בחברים בעלי יכולת כתיבה וחשיבה איכותית וחיובית....
רוצה אני לומר לך ידידי היקר...
כמה נעים לקרוא את מילותיך !!!
כמה חכמה יש במילים שלך !!!
אילו היית אישה הייתי מתאהב בך רק מן הכתוב....Embarrassed
אך כגבר אני מאוד מעריך אותך,ומאוד נהנה מנוכחותך בפורום.....מוחא כפייה
תודה לך...המשך לכתוב .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”