כ קוקסינלית מארחת בלוד - דף 2 - סקס אדיר

קוקסינלית מארחת בלוד

13
גולדסטאר ידידי, הבחור שפתח כאן את הפוסט הוציא לי את החשק להגיב פה!!
אבל רק כדי לדייק יותר במה שכתבתי למעלה... בסביבות ה 19, 20 זה מה שזכור לי..אבל לא יותר זה בטוח!(הייתי איתה לפני כמה חודשים), ... וכתבתי למעלה... גדול, לא ענק!
אז לא מטעה אף אחד וכמובן שלא הלכתי עם סרגלקריצה

sds יקירי! לא יודע אם הייתי נוסע עד לוד בשבילה, אלא אם אתה בסביבה...אבל לשיקולךקריצה
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

קוקסינלית מארחת בלוד

14
גברת אבי
אולי החדשים לא יודעים לזהות אבל הוותיקים כן. אין לך ענק ולא יהייה לך וחוץ מזה זה לא מה שייגרום לאנשים לבוא אליך גם אם היית בתל אביב. תפסיקי עם הסמים ותשתמשי בכסף לשייף את הפנים כי זה מה שייכניס לך פרנסה בטווח הארוך ולא החירטוטים האלה כאן בפורום.
ממליץ להעיף את המשתמש
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

קוקסינלית מארחת בלוד

16
[QUOTE=ravnadal]גברת אבי
אולי החדשים לא יודעים לזהות אבל הוותיקים כן. אין לך ענק ולא יהייה לך וחוץ מזה זה לא מה שייגרום לאנשים לבוא אליך גם אם היית בתל אביב. תפסיקי עם הסמים ותשתמשי בכסף לשייף את הפנים כי זה מה שייכניס לך פרנסה בטווח הארוך ולא החירטוטים האלה כאן בפורום.
ממליץ להעיף את המשתמש
[/QUOTE]

רב נדל - המלצה שלך -קודש !
האמת היא שבמקרה הזה בוודאות אתה צודק...

קוקסינלית מארחת בלוד

17
בהחלט היה פה ריח של פרומושן באוויר...חח
אבל בכל מקרה שמח שהפוסט הזה נפתח...כי נפילה כזו שאתה משקיע ונוסע במיוחד ללוד היא יותר ממבאסת!

לגבי השיניים הרקובות..לא ראיתי כאלה
אבל היא סה"כ עברה מולי ברחוב בשעת ערב מאוחרת ומה שראיתי זו טרנסית בלונדינית עם ציצים וטוסיק סקסי ומאוד גבוהה..בהחלט סובבתי את הראש אחריה...חח
מה יש מתחת לחצאית מגלים רק במאני טיים...

קוקסינלית מארחת בלוד

18

רב נדל חברי, אני מודה ומתוודה אני עדיין לא מזהה את המתחזים כאן.... אבל אל
תדאג אני אשתפשף קצת יותר בפורום...ויהיה בסדר!..אני לומד מהר...

מר שגל, רק כדי שאני לא אצא כאן אחד ששיניים רקובות עושות לו את זהצחוק

אז אני רוצה לציין שהן לא רקובות! אבל המבנה שלהן עקום מלידה..בגלל זה יש לה מבנה לסת כזו... אין ריח פה
או משהו כזה!!!..רק לא הכי אסטטיות... ציינתי שהפנים שלה לא משהו!!! רק לא פירטתי לגבי
השיניים (לא עלה לי בראש באותו רגע, מזכיר לכם זה היה לפני כמה חודשים), אבל הגוף שלה עשה לי את שלו..

כמו שנאמר "שים לה על הפנים עיתון דבר...ותגיד אין דבר!"...לצעירים שבינינו קריצה..פעם היה עיתון כזה!

Logo of Davar Newspaper.svg

מצטער, לא רציתי לפגוע בה.. וגם דיי פירגנתי בהתחלה! (ולא ידעתי שזו היא!!)... אבל היא הביאה את זה על עצמה!!! כועס ...הבנתי שטעיתי לגבי אופיה!!! Disapprove

אפרופו דבר!...אז עוד דבר... אם התגובה שלה הייתה כזו אז אני חושב שאף אחד לא צריך ללכת
אליה כי כנראה שהסיכויים שהוא ייפול גדולים!!!

לי כנראה היה מזל ותפסתי אותה ביום טוב!!! (אם אפשר לקרוא לגג!! 25 דקות
יום טוב?!Ouch)

דרך אגב זה פוסט שיכול לשמש דוגמה למצטרפותHug החדשות! איך לא מתנהגים
בפורום!!! (ובכלל!!!)... ולאן זה עלול להוביל...

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

קוקסינלית מארחת בלוד

19
חבל שנפתחים כאן כל כך הרבה דיווחים כפולים על אותן בחורות. בכל מקרה, חבר יקר עם 6 הודעות אומנם, נתן דיווח על הבחורה שלדעתי מסכם הכל.

אני פעם גם דיברתי אתה וקבעתי להגיע, אך ביטלתי ברגע האחרון בגלל המראה החיצוני שלא משך אותי. למרות שהתקשרתי אחרי בערך 5 דק' העדיפה לקלל אותי ולהתעצבן. חבל.
"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך", גם אני מכבד נשים ! גופן
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”