כ קר - דף 2 - סקס אדיר

קר

11
לאחר שקולמבו האיר את עיניי בעניין המילפית כמובן שהייתי חייב לעדכן אותה בעניין ולכן היא החליטה להביא מספר חדש לטובת העניין

לכן מחר יהיה לי את המספר החדש תאזרו בסבלנות חברים

כמו כן חברים שקיבלו את המספר אנא תשמרו עליו אצלכם בכדי לא להרוס לגברת את החיים

תודה על ההתחשבות
אכול ושתה כי מחר תמות

קר

14
חברים קיבלתי את המספר החדש שלה אז לכל אלה שקיבלו את המספר הישן נא לא להעביר ולא להתקשר אליה לשם ככה בקשה
אכול ושתה כי מחר תמות

קר

17
טוב חברים, אני. מאוד מכבד את ביג מן, הוא תורם וזו מטרת הפורום, נכון שהוא יודע לעשות מכל דבר מכוער דבר יפה, וזה לזכותו, הייתי לוקח אותו איתי למכור מכוניות, אבל חייבים קצת יותר דיוקים, כאחד שנסע עד קצרין לגמדה וגם לחדרה לסינית, ועם הרבה קילומטראז', 'אני חייב להגיד לכם שהיא וותיקה בתחום, אני מכיר אותה שנים, היתה תקופה שגרה בלוד, היום ביחידת דיור, אבל הכי חשוב, היא לא יודעת על קיום קונדומים, עכשיו. שוב, יכול להיות שלא כולם מגיעים עם גומיות בכיס, ואני כן יודע שאין לה בעיה להזדיין בלי, אל תבקשו ממני את הנייד שלה, כי יש לי רק את האמיתי שלה ביג מן ביקש לא להעביר ואני אכבד אותו. זכויות יוצרים,
תפעילו שיקול דעת
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

קר

18
ידידי כוסמין - נראה לי שאתה מתבלבל עם הבחורה לאחר בדיקה איתה הגברת גרה באזור השרון ומגיעה למרכז למטרת מפגשים .

כמו כן יש לה עסק ועבודה ואת זה היא עושה בכדי להשלים הכנסה .

לגבי קונדומים , אני תמיד מגיע עם שלי ולכן מעולם לא השתמשתי עם גומי של הנשים .

תבדוק שוב את הדברים לפני הדיווח הבא .
אכול ושתה כי מחר תמות

קר

19
050760......להמשיך?או מספיק לך?
כשמדובר בבריאות של החברים פה, אני מרגיש חובה לדווח.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

קר

20
אם היית איתה אתה יודע אני יודע רק בגלל שהייתי איתה לא מכיר את ההיסטוריה שלה אבל מימה שהבנתי מימנה מעולם לא גרה בלוד

לכן זה קצת תמוהה בעיניי
אכול ושתה כי מחר תמות
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”