האחיות ליסה וכריסטינה
142

האחיות ליסה וכריסטינה
143כמובן שידעתי מראש סוג התגובות, אבל חייב לציין שממש נהניתי מהודעה של אש"ג, באמת צחקתי המון.
לגבי רימינג וקשקשתא , למרות שאני יודע שהיו להם כוונות טובות, מה שהם כתבו כול כל לא לעינן מבחינתי, שרק הסתכלתי ברפרוף.
הסיבות לכתיבתי רחקות מאוד ממה שחושבים ידידי המכובדים.
שרון פעם אמרה נכון, שחתיך רומנטי הוא אדם הכי אמביוולנטי בפורום אחרי ערבה אנושית (מבחינת נוחכות בפורום).
אז תרשו לי להבטיח שאני אמשיך להיות כזה ואתם בטח תמשיכו בדרכהם. (אימצתי דווקא דברים של גאנר שלא חכם לנתח אופי של כותבים בפורום סקס בתשלום.)
אני מקווה שברור לכולם שלא אכנס לשום ויכוח.
האחיות ליסה וכריסטינה
144כמובן שידעתי מראש סוג התגובות, אבל חייב לציין שממש נהניתי מהודעה של אש"ג, באמת צחקתי המון.
לגבי רימינג וקשקשתא , למרות שאני יודע שהיו להם כוונות טובות, מה שהם כתבו כול כל לא לעינן מבחינתי, שרק הסתכלתי ברפרוף.
הסיבות לכתיבתי רחקות מאוד ממה שחושבים ידידי המכובדים.
שרון פעם אמרה נכון, שחתיך רומנטי הוא אדם הכי אמביוולנטי בפורום אחרי ערבה אנושית (מבחינת נוחכות בפורום).
אז תרשו לי להבטיח שאני אמשיך להיות כזה ואתם בטח תמשיכו בדרכהם. (אימצתי דווקא דברים של גאנר שלא חכם לנתח אופי של כותבים בפורום סקס בתשלום.)
אני מקווה שברור לכולם שלא אכנס לשום ויכוח.
הבלטה צהובה ראשונה - אתה מתנשא כאן על מישהו?

האחיות ליסה וכריסטינה
145שרון פעם אמרה נכון, שחתיך רומנטי הוא אדם הכי אמביוולנטי בפורום אחרי ערבה אנושית (מבחינת נוחכות בפורום).
אני זוכר את זה, הרבה פעמים הרהרת לגבי ההודעה הזאת, זוכר?
[TUBE]IpNxJxITB7Y&feature=related[/TUBE]
האחיות ליסה וכריסטינה
146כמו שאתה קורא אני רשמתי שזה מה שהיא אמרה וזה לא המצאה שלי.
אםיש בעיה עם זה שעניתי ואתה לא מאמין אתה יכול להתקשר ולשאול.
אם אתה מאמין אז למה אתה עוקץ?
אתה יכול פשוט להגיד תודה כמו korekty.
האחיות ליסה וכריסטינה
147האחיות ליסה וכריסטינה
148שרון פעם אמרה נכון, שחתיך רומנטי הוא אדם הכי אמביוולנטי בפורום אחרי ערבה אנושית (מבחינת נוחכות בפורום).

האחיות ליסה וכריסטינה
149שרון פעם אמרה נכון, שחתיך רומנטי הוא אדם הכי אמביוולנטי בפורום אחרי ערבה אנושית (מבחינת נוחכות בפורום).