כ שאלה בעיניין גישה לדיונים עם הרשאות חסרות - דף 3 - סקס אדיר

שאלה בעיניין גישה לדיונים עם הרשאות חסרות

21

לחברי הפורום והנהלה הנכבדת

!!!!

לא פעם ולא פעמיים (למעלה משנתיים) שאני מבצע חיפוש על בחורות חדשות מאתרים שונים או טלפונים של המלצות על בחורות פרטיות (שאני מקבל בהודעות פרטיות מחברים) ואני מגיע לדף שאומר "הגישה לחברי פורום עם הרשאות מיוחדות"

לאחר מחשבות רבות הבנתי - שיש הודעות שמורדות ומסוננות מסיבה נכונה! ועל זה כל הכבוד,אבל יש וגם יש הרבה הודעות של "דברים טובים" בחורות פרטיות שהינכם שומרים לעצמכם ולמספר מצומצם של חברים ומונעים משאר חברי הפורום גישה!

אני חושב בתור אדם שדוגם בחורות ומשתף פה את חברי הפורום שלא מכובד הפעה והפעה שאתם מבצעים בין חברי הפורום היקירים, ובמידה ואתם מעונינים ליצור מעגל נוסף וחשוב יותר של חברים נדרש ממכם להגדיר פרמטרים ברורים להתקבללהגיע לרמה המסוימת

מקווה לשיפור

בתודה מראש

חבר פורום מודאג......

שאלה בעיניין גישה לדיונים עם הרשאות חסרות

24
[QUOTE=Skiper]חברי ההנהלה המכובדים!
מה דרוש ממני כדי לקבל גישה לפורום סגור(בנות פרטיות מצ'טים וכו'). בהגדרת הפורום כתוב שדרוש דו"ח ראשון בפורום. כתבתי אותו אתמול, אף עדיין לא קיבלתי גישה לשם. למי ניתן לפנות בקשר לזה?
[/QUOTE]

זה לא עובד ככה ....

לא ניתן לבקש הרשאות !!

לחילופין תוכל לכתוב דיווח על בחורות פרטיות/מצאטים שאין אסמכתא כלשהי לפרסום יזום שלהן ברשת בפורום קשקשת !!

בדיון הדיווח שלך תוכל להציע התכתבות פרטית למסירת הטלפון ולקבל בעצמך .... (החלפות)

או לנדב לכל מי שיפנה אליך (עדיף שתנדב למדווחים פעילים שדיווחו ולא לסוציומאטים מתעלקים ונצלני מידע)

המלאך רפאל - צוות גרעין הנהלת הפורום.

19LOLx82010-10-06 13:01:37
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”