כ נטלי - סקסית בבת - ים. - דף 3 - סקס אדיר

נטלי - סקסית בבת - ים.

21
היא פשוט הראתה לי מדי פעם שהיא קוראת את השרשור הזה (עם Google translate כמובן)
אבל לא יכולה לרשום שום דבר בחזרה כי המחשב שלה לא עובד טוב, אז היא שאלה אם אני אוכל לרשום בשמה - והסכמתי. לא בדקתי מסמכים או משהו כזה, אבל היא אומרת שאין לה כלום, ואני גם מאמין לה. הכי בטוח - לך תיבדק גם אתה.

נטלי - סקסית בבת - ים.

22
[QUOTE=Pitrozilia]היא פשוט הראתה לי מדי פעם שהיא קוראת את השרשור הזה (עם Google translate כמובן)
אבל לא יכולה לרשום שום דבר בחזרה כי המחשב שלה לא עובד טוב, אז היא שאלה אם אני אוכל לרשום בשמה - והסכמתי. לא בדקתי מסמכים או משהו כזה, אבל היא אומרת שאין לה כלום, ואני גם מאמין לה. הכי בטוח - לך תיבדק גם אתה.
[/QUOTE]
אני אבדק, מן הסתם. אולי סתם דואגת לשמה שלקוחות לא יפחדו להגיע אליה.
ברור לי שהיא לא הציגה מסמכים, השאלה למה אתה מאמין לה?
אני ממש מפחד.

נטלי - סקסית בבת - ים.

24
[QUOTE=sevilia]
[QUOTE=Pitrozilia]היא פשוט הראתה לי מדי פעם שהיא קוראת את השרשור הזה (עם Google translate כמובן)
[/QUOTE]
אני אבדק, מן הסתם. אולי סתם דואגת לשמה שלקוחות לא יפחדו להגיע אליה.
ברור לי שהיא לא הציגה מסמכים, השאלה למה אתה מאמין לה?
אני ממש מפחד.

[/QUOTE]
כי הייתי אצלה כמה פעמים, והיא בחורה טובה. לא ניראה לי שהיא תגיד כזה דבר סתם, זה לא אנושי...
תיבדק ותעדכן

נטלי - סקסית בבת - ים.

26
סבילה, בהתחשב בכך שהבדיקה "הרגילה" למחלה ההיא בודקת חודשיים-אחורה, רק בעוד חודשיים תדעו אתה והיא את המצב. ברור שאתה קצת בחרדה. טבעי אחרי שקורית תאונה כזו, אבל זה חלק מהחיים. תתנחם בזה שמחקרים באפריקה הראו שגברים נימולים נוטים להידבק ב-70% פחות במחלה ההיא (ומחקרים אחרים הראו אותו דבר לגבי כל המרעין בישין האלה), כך שיש לך סיכוי לא רע לצאת נקי גם אם נטלי סובלת ממשהו שהיא לא יודעת עליו.

אבל בשורה התחתונה - זה שקרתה לך תאונה מצערת, לא הופכת את נטלי ליותר/פחות מסוכנת ממה שהיא היתה קודם. הלכת לקיים יחסי מין עם נערה עובדת. זה סוג של ספורט אקסטרים. גם בטיפוס הרים קורות תאונות, לא ?

נטלי - סקסית בבת - ים.

27

כן אתה צודק. לא מאשים אף אחד. רק את המזל שלי אם אכן נדבקתי.
אני ממש ממש מקווה שלא, אני בן 23 לא בא לי להתקע עם הדבר הארור הזה עכשיו...
ועכשיו אני חרד אם נדבקתי או לא כשיש לי במקביל לימודים על הראש ואני לא מצליח להתרכז בהם.
כמה חבל שאין בדיקה מיידית ואני אמור לסבול חודשיים עד שיהיה אפשר לאבחן את זה בבדיקות דם.

חיים בזבל

UMA2012-12-31 01:22:09

נטלי - סקסית בבת - ים.

28
אני חושב שאתה צריך להירגע קצת. סהכ היא בטוח שומרת על עצמה במקצוע הזה ומקפידה על סקס מוגן. היא לא נרקומנית מהרחוב. כמו גם שקראתי פעם שברוב הפעמים ההדבקה נעשית אחרי כמה פעמים ולא בפעם אחת. שוב פעם רק ברוב המקרים... בכל מקרה תבדק

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”