אם תחפש , תמצא!!!
בסוף אתה גומר (בתקווה ) , וההרגשה לא נמשכת יותר מ 15 שניות, אז גם פה וגם פה אתה גומר, ,נכון שיש את עניין החוויה, אבל רבאק, לא להגזים!!
[/QUOTE]
בסוף אתה גומר (בתקווה ) , וההרגשה לא נמשכת יותר מ 15 שניות, אז גם פה וגם פה אתה גומר, ,נכון שיש את עניין החוויה, אבל רבאק, לא להגזים!!
מה ששאלתי ומה ענית?
אתה חושב שרוב הצרכני מין כאלה מפגרים או כל כך עשירים שמוצאיאם 200-300 ש"ח נוספים רק על הבדל במראה של חדר מדרגות בבניין בו מתגוררת זונה?? נו באמת....
ציינתי כבר שהרבה פעמים כן התפשרתי במראה/נוחות/זמן/דיסקרטיות על מנת לקבל שירות מבחורה עובדת בזול, אבל אני לא אשקר לעצמי ולאף אחד אחר שזו חלופה שווה למה שחברה מקבלים ברוב המיקרים ב500 ש"ח וצפונה.
אם מה שאתה או צעיר אומרים "למה להוציא 120 ש"ח על עוגת קרם כשאפשר לקנות בורקסים טעימים ב15 שח" אז אין פה שום סתירה לוגית והכל הגיוני. רק שלהשוות בין בורקס לעוגת קרם זה לא תמיד לעיניין גם אם את שניהם אופים בתנור.
ואם הכוונה בדבריכם "למה להוציא 120 ש"ח על עוגת קרם כשאפשר לקנות בול עוגת קרם טעימה לא פחות ב50 ש"ח במאפיה פחות מוכרת/קצת פחות נגישה/קצת יותר עמוסה" אז פה כבר יש מבחינתי סתירה לוגית בין דבריכם לבין המציאות.
אז או שתראו לנו איפה יש "שעה של סקס עם חתיכה צעירה שירותית בנוחות ובדיסקרטיות עם מקלחת סבירה " ב200 ש"ח, ולא "מציאה" אחת או שתיים אלה "הרבה" או שתודו שחלופה שווה לא קיימת.
אני אישית עד עכשיו לא נכנסתי פעם אחת אפילו ב500 וגם תעריף 400 אצלי שמור רק למקרים מיוחדים מאוד, אבל בין זה לבין לטעון שאני ב200 משיג את מה שמשיגים אנשים שמשלמים עליו 400 או 500 יש מרחק גדול.
ואם אתם יותר חכמים ומנוסים וכן יודעים להשיג ב200 בחורות שיתחרו בבחורות המוצלחות של תאגידים אז אשמח (ובטח לא רק אני) להחכים וללמוד, רק תתנו לי(לנו) רשימה להתרשם.
כי תגובות בסגנון "אם תחפש, תמצא!!!" לדעתי לא יקדמו את הנושא של הורדת המחירים. כבר חיפשתי לא מעט ועד כה מה שמצאתי שככלל יש יחס ישר בין גודל הסכום שמוציאים לאיכות שמקבלים וב200 לא יצא לי לצאת מרוצה מאוד אבל עוד לא יצא לי למצוא בחורות שיוכלו להתחרות בבחורות המוצלחות של תאגידים.