כ נפילה קשה - ליאל מרמת גן - דף 3 - סקס אדיר

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

21
[QUOTE=almoni2009]
[QUOTE=מומחה לאוראלי]... איני יכול להכנס למלחמת הגרסאות בין מדריך הכושר לבין ציקו....[/QUOTE]אבל אני כן יכול, אחרי כמה שנים טובות אשר בהם קראתי הרבה הודעות מכל הסוגים, ממשתמשים מכל הסוגים.

וההתרשמות הסובייקטיבית שלי מצ'קו היא שהוא משתמש תורם ואמין, שלא כהתרשמותי מהמשתמש בעל שני ניקים. זאת הן מההודעות של צ'קו בשרשור הזה והן מהודעות שלו בשרשורים אחרים. לכן אין לי ספק שהתיאור של צ'קו אמתי ושהנפילה רובה ככולה בשל היחס של הבחורה אליו ולא להיפך.

יתרה מכך, אני מצפה מה"מנהל האומנותי" שלה, זה בעל שני הניקים, להימנע מניסיון השמצה של משתמש תורם ואמין, ובמקום זאת להסביר ביושר שהבחורה שלו חדשה ולא מנוסה, להודות יפה על הביקורת, להבטיח שלמד את הלקח וככל שנוגע לו, יהיה שיפור בתודעת שרות הלקויה של הבחורה. אחרת, משתמשים אחרים אשר קוראים את השרשור הזה יבינו שיש להם עסק עם בחורה אשר נותנת שרות גרוע כעיקרון ולא כנפילה חד פעמית.

ולצ'קו - תודה על הדיווח ובהצלחה בפעם הבאה.
[/QUOTE]
שלום אלמוני 2009 ...
דברי חכמים בנחת נשמעים !!!!מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

22
[QUOTE=almoni2009]
[QUOTE=מומחה לאוראלי]... איני יכול להכנס למלחמת הגרסאות בין מדריך הכושר לבין ציקו....[/QUOTE]אבל אני כן יכול, אחרי כמה שנים טובות אשר בהם קראתי הרבה הודעות מכל הסוגים, ממשתמשים מכל הסוגים.

וההתרשמות הסובייקטיבית שלי מצ'קו היא שהוא משתמש תורם ואמין, שלא כהתרשמותי מהמשתמש בעל שני ניקים. זאת הן מההודעות של צ'קו בשרשור הזה והן מהודעות שלו בשרשורים אחרים. לכן אין לי ספק שהתיאור של צ'קו אמתי ושהנפילה רובה ככולה בשל היחס של הבחורה אליו ולא להיפך.

יתרה מכך, אני מצפה מה"מנהל האומנותי" שלה, זה בעל שני הניקים, להימנע מניסיון השמצה של משתמש תורם ואמין, ובמקום זאת להסביר ביושר שהבחורה שלו חדשה ולא מנוסה, להודות יפה על הביקורת, להבטיח שלמד את הלקח וככל שנוגע לו, יהיה שיפור בתודעת שרות הלקויה של הבחורה. אחרת, משתמשים אחרים אשר קוראים את השרשור הזה יבינו שיש להם עסק עם בחורה אשר נותנת שרות גרוע כעיקרון ולא כנפילה חד פעמית.

ולצ'קו - תודה על הדיווח ובהצלחה בפעם הבאה.
[/QUOTE]

אפילו חיים הכט נתן הזדמנות שנייה העונה הזאת
אז מי אנחנו?
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

28
לצערי לא קראתי את הפוסט הזה לפני........ כאמור פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים !!
מי אמר אמצע שנות ה 20 ? היא נראית טוב למישהי בת 30+ , בטן, סנטר כפול, רק במבט ראשוני היא עושה רושם של צעירה, אם יורדים לפרטים רואים שהיא ממש לא. לא סתם היא מכניסה מיד לחדר חשוך וסגור.
הודעתי חצי שעה מראש שאני מגיע, מספיק זמן לעשות גילוח נורמאלי במשולש שלא ידקור לא ?
הבחורה אה מינית, היא מתייחסת אליך כמו לקוח במוסך (בהתחלה ), "תשכב על הגב", "יותר למעלה"....
ניסיתי קצת לחמם את האוירה לנגוע קצת וללטף, היא הבינה את הרמז ונגעה בי כמו חבר שלי מהצבא, יותר תפיכה על השכם כזאת.
גניחות מזוייפות כאלו לא שמעתי בחיים, ומשפטי "כן ,זיין אותי חזק..." שבא למות.
וכאן הגיע השוס, מיד כשגמרתי, כשעוד הקונדום עלי, לא הספיקה אפילו להוריד אותו, אמרה :"קשה לגמור פעם שניה בטח לא תצליח", לא התרגשתי אמרתי לה , לא דווקה אם ננוח כמה דקות יהיה בסדר ויש לנו שעה לא ? (זה היה אחרי 20 דקות אולי ) ואז היא התחילה לספור לי זמנים..... ואז אחרי 3 דקות היא קופצת, טוב יאללה ממשיכים, חכי שניה תני לנשום, גם ככה אין על מה לדבר איתך כי ייבשת את האוירה. שוב שכבה ליידי, שפכה מלא שמן והחילה לטלטל את המסכן טילטולים שהשב"כ לא היה מתבייש בהם, כמובן שכל 30 שניות, אתה רואה הוא עייף, הוא לא זז, כלום לא קורה..... מטומטמת, עם משפטים ויחס כזה גם אם בר רפאלי היתה פה הוא היה זז !!
אני לא נוהג להתבטא ככה כלפי הבנות, יש לי המון כבוד תמיד, אבל הפעם זה היה ממש הזוי, בחיים לא חשבתי שזה יכול להגיע לרמה הזאת.
שומר נפשו (בעיקר, כספו פה לא חשוב ) ירחק מאוד !!!
ככה זה כשאתה חרמן בבוקר ורב הבנות מתחילות בצהריים, אתה נופל ובגדול...
מקווה שחיזקתי את הדיווחים האמיתיים לגבי הגברת כדי שיבינו מי פה היחצנים (או הגברת עצמה... )

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

29
ראשית, ממש כואב לי שאת ההודעה הראשונה שלי אני מבזבז על נפילה כ"כ כואבת.
צ'יקו (נעים להכיר), אני מצטער שלא הקשבתי לך.
בכל מקרה, אני כרגע בתהליך גמילה מכל עניין המין בתשלום, אולם השרשור הזה תפס את עייני:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=39097
החלטתי לקחת ברייק קטן מעניין הגמילה ולבדוק במה מדובר.
בשרשור שציינתי פה ראיתי שליאל, לפי התגובות שלה, נפגעה מכל הביקורות עליה ולכן החלטתי בצעד חריג לבדוק את העניין.
קודם כל אני רוצה לציין שהמשתמש שלי אולי חדש בפורום אבל אני מכיר את הפורום כיותר מ4 שנים.
אני לא אוהב כ"כ לדווח וגם לא לקרוא דיווחים (מידי פעם את אלה של רוני), רוב הפעמים פועל לפי תחושות בטן.
וזה בד"כ עבד.
עד היום הלכתי בעיקר לדירות בבת ים, ונפלתי אולי פעם או פעמיים וגם את הנפילות אללו אני מוכן לקחת על אחריותי (וגם הן הסתיימו בחיוך).
אבל מה שהיה היום אצל ליאל עבר כל גבול.

ראשית עוד בדרך לליאל, כאשר הייתי בת"א חטפתי שפריץ מ2 ערבים שישבו במרפסת באחת הדירות וצעקו לי "גשם גשם".
אולי זה היה סימן מלמעלה שעלי לוותר על כל העניין.
אבל עוד לפני שהספקתי לחשוב, חבר שלי הגיע עם הרכב והסיע אותי אל הגברת.
לאחר המתנה של כ20 דק' בחוץ, נכנסתי לדירתה של ליאל.
ליאל (טוענת שהיא בת 19 ומשהו), הביאה לי כוס משקה קר, וניסתה להיות אדיבה כמה שאפשר.
הבחורה נאה, קצת שמנמנה.. התמונות, איך אפשר לומר, צולמו בזווית הנכונה.
עוד מלפני שבאתי, בגלל הביקורות עליה, אמרתי שאני אהיה עדין איתה, לא אבקש יותר מידי, פשוט אהיה שקט ואזרום עם מה שהיא עושה.
אז כמו שרשמתי, ליאל ניסתה להיות כמה שיותר נחמדה,
אבל ברגע ששאלה אותי 2 דק' אחרי שנכנסתי אם אני על סמים, כבר הבנתי שמשהו מוזר.
פה רק אציין, אני מתאמן לפחות כ3-4 שעות 6 פעמים בשבוע, לא מעשן ולאחרונה גם לא שותה. אז אני מבטיח לכם שסמים אני לא לוקח.
דבר נוסף אציין, כאשר נכנסתי, לאחר שקראתי פה על התקתוק של הבחורה, ישר אמרתי לה את השעה שנכנסתי בה. "הכל טוב" היא אמרה.
אחרי קצת דיבורים ומקלחת מהירה עברנו למיטה.
אז לגבי הסקס- אין לנשק את הבחורה באיזור הפנים, שלא נדבר בכלל על הפה. לגבי שאר הדברים לא העזתי לשאול.
קיבלתי מציצה של חצי דקה וזיון של 2 דק' עד שגמרתי.
בד"כ אני גומר נורא מהר בפעם הראשונה (במיוחד אחרי שלא שכבתי חודש), והאקט שאני באמת נהנה בו הוא האקט השני.
כבר אומר לכם שלאקט הזה לא הגענו.
אחרי הסקס (אם אפשר לקרוא לזה ככה), דיברתי איתה קצת. לא ארשום על מה דיברנו כדי לא לפגוע בפרטיות הבחורה,
אבל שמתי לב במהלך השיחה שהיא מתחילה לסתור את עצמה. בנוסף לזה היה חשוב לה לציין כמה היא מכירה את העבודה וכמה הרבה אנשים מגיעים אליה.
הרגשתי בכאילו היא יודעת שקראתי את מה שנרשם עליה פה והיא מנסה להוכיח לי כמה היא "שווה".
לאחר כחצי שעה הליאל יצאה שנייה מהחדר, זרקתי מבט לשעון שבווידאו, ובדיוק ליאל חזרה עם הודעה מדבר המלך-
"נשארה לנו רבע שעה מאמי". רגע מה?!
פה כבר הבנתי- נפלתי חזק.
אני אזכיר לכם שוב, שכנכסתי אמרתי לבחורה את השעה שנכנסתי בה שלא "תתבלבל" חלילה.
ברגע שהגבתי לה שנשארה לנו עוד חצי שעה הטונים עלו.
היא התחילה לטעון שקרה לה מקרה דחוף, ושאני מלחיץ אותה ומה לא, ובינתיים השעון מתקתק.
בין היתר היא גם שאלה "תגיד לא הזדיינו כבר פעמיים?"
כל הזמן תירוץ אחר, הטונים ממשיכים לעלות, הדיבור שלה הופך לתקיף.
הסברתי לה שאם קרה לה מקרה דחוף, שתחזיר לי חלק מהכסף, אפילו 100 שקלים, ואני מיד אעזוב את הדירה, כי שילמתי לשעה.
"אין סיכוי" היא אמרה.
אם כל זה לא הספיק, המשפט הבא שאמרה גברת ליאל הבהיר לי שחטפתי את נפילה כואבת.
"אין, בדוק אתה על סמים" אמרה ליאל.
באותו הרגע קמתי מהמיטה והתלבשתי.
ניסיתי לסיים את זה יפה עד כמה שאפשר, ביקשתי מים (שהיו לה רק מהברז) למלא את הגיינר שלי (עוד חשבתי שאשרוף קלוריות איתה צחוק), ועפתי משם.
לכל דבר יש פעם ראשונה, והיום חטפתי את הנפילה, או יותר נכון לקרוא לזה התרסקות, הראשונה שלי.

כמו שרשמתי למעלה, אני לא אוהב לדווח, ואני לא אשקר שכואב לי לדווח על הנפילה הזאת,
אבל ליאל, שלא הפנימה את מה שנאמר עליה פה, עברה כל גבול מבחינתי.
אני האחרון שבא לבחורה בגישה תוקפנית כלשהי, אני האחרון שאלחץ על בחורה לעשות משהו שהיא לא רוצה.
התירוץ של ליאל יהיה כנראה שבא אליה מסומם לדירה.
אז ליאל, תחסכי מאיתנו.
מכל הזיונים שהיו לי בתשלום ולא בתשלום, ואתם יודעים מה, אני לא מדבר על זיון, אני מדבר על יחס.
בחיים לא נתקלתי בדבר כזה.
אני אמשיך בתהליך הגמילה שלי, ואתם חברים, תתרחקו מליאל כמה שאפשר.

לסיום, הדבר השלילי שלמדתי מהיום- לא ללכת יותר לזונה ישראלית. בחיים.
והדבר החיובי- החב"דניק שלקח טרמפ ברכב של חבר שלי, סיפר המון דברים מעניינים שהיה נחמד לשמוע.
אז אם למרות כל מה שרשמתי אתם מתכוונים ללכת לליאל- תתנו טרמפ לאיזה חב"דניק על הדרך צחוק
:)
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”