כ אורטל פרטית לחלוטין - דף 3 - סקס אדיר

אורטל פרטית לחלוטין

22
[QUOTE=פין-חס]לפי דעתי היה כאן נסיון כושל לסחיטה כואבת.

* השיחה התנהלה בווצאפ, כך שיש לבחורה את הטלפון וככל הנראה גם את השם האמיתי,
בהנחה שהנסיך לא מחזיק מס' טלפון יעודי למשימות כאלו.

* הבחורה בקשה 500 ש"ח וכעבור שעה הסכימה ל-350 ש"ח מיוזמתה.

* בקשה לקיים יחסי מין לא מוגנים מיוזמתה.

* לדעתי השלב הבא, כעבור חודשיים, היה, "ממי אל תשאל אני בהריון, אני צריכה תמיכה כספית או שאני יולדת!!"

מפחיד לא פחות ממחלה קשה,

לכן, לא מזיינים ללא קונדום!!!
[/QUOTE]

חזק ואמץ!! אני חושב שדווקא בעניין הזה אסור להקל ראש ואם כבר ישנו ניסיון לייצר רעש ובאזז לגבי עליות מחירים מן הראוי שנעשה מאמץ למגר את התופעה של יחסי מין בלתי מוגנים בין נותנות השירות! חשוב להבין שאין זה נושא פשוט כלל וכלל, על מי מוטלת האחריות כאן? הלקוח לפעמים לא פחות אשם מנותנת השירות! לפני הסיפור הזה עם אורטל מישהו צייץ שאולי נדבק(לכאורה) מטאיסה בולעת הכידונים במחלת מין ונשאלת השאלה האם קויימו יחסי מין ללא הגנה.
אם ידוע לחברי הפורום על נותנות שירות כאלו ואחרות, שמוכנות ואפילו רוצות לקיים יחסי מין ללא אמצעי הגנה רצוי וחשוב לדווח עליהן!! וכפועל יוצא מכך אם תתקבלנה מספיק עדויות לכך על הנהלת האתר לפעול בחומרה באם מדובר בנותנת שירות מהמדור הפרסומי ולהסיר את מודעתה מהאתר! לעניות דעתי גם רצוי לפתוח נגדה בהליכים נוספים..
מצד שני גם אותו לקוח שהתפתה לקיים יחסי מין לא מוגנים או אפילו היה זה הוא שהציע ואולי אף כפה אותם לא חף מאשמה. כשמדובר בפרטיות הנושא חמור באותה המידה וכאן חיוני שלא להעביר מספר של כאלו הלאה, אני מודה שביקשתי את המספר של אורטל אבל מבטיח לכם שאין בכוונתי להיפגש איתה וגם לא להעביר את פרטיה הלאה לאף אחד.
אני מבין את הקושי שיש כאן לבוא ולדווח על אקט מיני ללא הגנה עם נותנת שירות, יש כאן אנשים נשואים עם משפחות וגם רווקים שפרטיותם חשובה להם ואולי כאן רצוי מצד ההנהלה לפתוח ערוץ להודעות פרטיות בנושא וטיפולן המיידי.
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

אורטל פרטית לחלוטין

23
אני מכיר את הבחורה אישית! והיא לא נותנת שום "שירות"!
ישנו בחור בשם ************************שפרסם את הטלפון שלה כאן רק כי היא מסרבת
לפגוש אותו אז בתור נקמה הוא מפרסם כאן את הטלפון שלה. לגמריי במקרה מסתבר שאותו ********
כבר מתנהל נגדו תיק על אונס וסחיטה של צעירה אחרת עם הפרעות אישיות

עו"ד: בחורות כמהות להיות עם החשוד באונס

*********** אף איים כי יעלה לרשת את תמונותיה החושפניות. במשך חודשים המשטרה התקשתה לאתרו והנאנסת העלתה פוסט ארוך בבלוג שבו תיארה את התקיפה. הפרקליטות: הוא ניצל את חולשתה הנפשית ואין זה מן הנמנע כי ישוב וינצל את חולשתן של נשים אחרות בדרך זהה

קישור לכתבה המלאה בYNET:

http://www.ynet.co.il/******איסור פרסום /0********************.html

עמוד הפייסבוק של האנס:

https://www.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/pa***********ol/

מדובר באנס ובחור כפייתי שכופה עצמו על נשים! והבחורה היא בחורה זהב! והיא לא נותנת שום שירות מין כזה או אחר! בזמן שהטלפון שלה לא מפסיק לקבל שיחות מגברים שמחפשים שירותי מין דבר שפוגע בה מאד!

לתשומת ליבכם ולתשומת לב מנהל הפורום היתי מציע למחוק את השרשור מידית!

============================================================

פי** ידידי ... אנחנו לא עושים אאוטינג ולא שיימינג - האתר בנוי מחברים אנונימיים !!!!
אם נרשמת לשם התגובה הזו ...אני מזכיר לך - כפי שתוכל לראות מהקישורים - שהחלפתי...שמי שגר בבית
מזכוכית ייטב לו לא לזרוק אבנים על אחרים ....
אנחנו כפורום סומכים על רשויות החוק שימצו את הדין לפה ולפה !! אל תערב אותנו !!!
פה זה לא בית משפט !! ואם מישהו יעבור על חוקי הפורום הסנקציה היחידה שיש לנו היא השעייה .
את כל הדברים שניסית להעלות פה - תגיש במקומות שמטפלים במקרים כאלו .שום דבר לא אישי
פשוט אל תכניס אותנו למקומות שאנחנו מתרחקים מהם ...
תודה על ההבנה ויום טוב
rd06

אורטל פרטית לחלוטין

24
[QUOTE=הנסיך_הירוק]
אז אחרי הרבה זמן שלא דיווחתי ולא הלכתי לדגום אף אחת עקב המחאה האישית שלי!
החלטתי לחזור!!
אז ככה הבחורה בת 23-24 מקסימום טיפה מלאונת!
חזה בנוני עד גדול טבעי לא עומד נראת סבבה
מתאם דרך הווצאפ שואלת אם נפגשנו בעבר אמרתי לה שכן (ככה אמר לי החבר לעשות) שואלת באיזה מחיר נפגשנו אמרתי לה 350 (גם את זה החבר אמר לי לרשום) טוענת שאין מחיר כזה ושזה לא יכול להיות!!
אמרתי למה כמה זה היום אומרת לי 500 פלוס חדר!
אמרתי לה בהצלחה ויצאתי מהווצאפ לא עוברת שעה והיא שולחת אם בא לי להפגש ב 350 אמרתי לה שכן מתארגן ויוצא לעיר הגדולה!!
מגיע אוסף אותה מהבית כמה בלוקים לפני!
נוסעים לחדר שהיא שלחה לי שהוא זול יחסית אמצע שבוע ב 150 בלי גקוזי ו 200 עם גקוזי!
לקחתי את החדר הפשוט!
נכנסים לחדר יושבים שיחה קלה לשבור את הקרח!!
היא דיי ביישנית עד שהיא נפתחת!
ויאללה לעבודה נשכב על הגב מציצה רטובה ועמוקה יודעת את העבודה!!
ליקוקי גוף את אמת מאוד רציתי לרדת לה אבל בסוף החלטתי שלא!
הופך אותה על הגב ומתחיל ללקק לא את החזה מתנשקת וממש מתמסרת!!!
טוב הגיע הזמן לחדור!
מבקש קונדום ואז מגלה שהיא לא הביא!!!
אופס מה עושים היא התחילה לשכנע אותי שאין לא מחלות ושהיא נקיה ושהיא מאוד רוצה להרגיש את הזין שלי בלי כלום!
אמרתי לה בסדר מאמי אבל לא איתי!
מתקשר לבעל הצימר ושואל אותו אם יש לו קונדומים למכירה אמר לי שלא אבל יש מטר מהחדר פיצוציה ויש שם כמה שאני רוצה
התלבשתי ורצתי לקנות!
חזרתי ושוב הכל מהתחלה!!!
חברים הבחורה יודעת להשפריץ ורטובה תמיד רק צריך לדעת לזיין אותה!!
כל הסיפור היה כשעתיים וחצי לא מלחיצה ולא עומדת עם סטופר רצוי לסגור את הפינות מראש כדי שלא היא אי הבנות!
אהבתי מאוד וכמובן שאחזור!!
* אל תשכחו לבוא עם קונדום!!!
** אז ככה טלפון אני אמסור רק אחרי סינון שלי מראש אומר לא כולם יקבלו את המספר שלה בגלל טעויות מעבר שהיו לי פה!
בהצלחה למי שיקבל!

[/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”