* השיחה התנהלה בווצאפ, כך שיש לבחורה את הטלפון וככל הנראה גם את השם האמיתי,
בהנחה שהנסיך לא מחזיק מס' טלפון יעודי למשימות כאלו.
* הבחורה בקשה 500 ש"ח וכעבור שעה הסכימה ל-350 ש"ח מיוזמתה.
* בקשה לקיים יחסי מין לא מוגנים מיוזמתה.
* לדעתי השלב הבא, כעבור חודשיים, היה, "ממי אל תשאל אני בהריון, אני צריכה תמיכה כספית או שאני יולדת!!"
מפחיד לא פחות ממחלה קשה,
לכן, לא מזיינים ללא קונדום!!!
[/QUOTE]
חזק ואמץ!! אני חושב שדווקא בעניין הזה אסור להקל ראש ואם כבר ישנו ניסיון לייצר רעש ובאזז לגבי עליות מחירים מן הראוי שנעשה מאמץ למגר את התופעה של יחסי מין בלתי מוגנים בין נותנות השירות! חשוב להבין שאין זה נושא פשוט כלל וכלל, על מי מוטלת האחריות כאן? הלקוח לפעמים לא פחות אשם מנותנת השירות! לפני הסיפור הזה עם אורטל מישהו צייץ שאולי נדבק(לכאורה) מטאיסה בולעת הכידונים במחלת מין ונשאלת השאלה האם קויימו יחסי מין ללא הגנה.
אם ידוע לחברי הפורום על נותנות שירות כאלו ואחרות, שמוכנות ואפילו רוצות לקיים יחסי מין ללא אמצעי הגנה רצוי וחשוב לדווח עליהן!! וכפועל יוצא מכך אם תתקבלנה מספיק עדויות לכך על הנהלת האתר לפעול בחומרה באם מדובר בנותנת שירות מהמדור הפרסומי ולהסיר את מודעתה מהאתר! לעניות דעתי גם רצוי לפתוח נגדה בהליכים נוספים..
מצד שני גם אותו לקוח שהתפתה לקיים יחסי מין לא מוגנים או אפילו היה זה הוא שהציע ואולי אף כפה אותם לא חף מאשמה. כשמדובר בפרטיות הנושא חמור באותה המידה וכאן חיוני שלא להעביר מספר של כאלו הלאה, אני מודה שביקשתי את המספר של אורטל אבל מבטיח לכם שאין בכוונתי להיפגש איתה וגם לא להעביר את פרטיה הלאה לאף אחד.
אני מבין את הקושי שיש כאן לבוא ולדווח על אקט מיני ללא הגנה עם נותנת שירות, יש כאן אנשים נשואים עם משפחות וגם רווקים שפרטיותם חשובה להם ואולי כאן רצוי מצד ההנהלה לפתוח ערוץ להודעות פרטיות בנושא וטיפולן המיידי.