כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 22 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

211
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=המשוטט האדום]ועוד איך העביר ביקורת[/QUOTE]
לא אתווכח איתך (כבר למדתי שזה חסר טעם).
שאל את ערבה אנושית אם הוא העביר עליה ביקורת או לא.
[/QUOTE]

קישקשתא כמובן צדק, ולא רק שלא היתה שום כוונה לבקר את ליסה אלא ההיפך, והמשוטט האדום טעה, אך לזכותו (של המשוטט) ייאמר שהוא לפחות לא מתקשקש בסוגיות שאין לו מושג ירוק בהן, וזאת בניגוד למישהו אחר שהשתרבב פה לדיון.

האחיות ליסה וכריסטינה

212
לכול אלה שהרגישו שקשה מאוד לתפוש את ליסה בחודשים אחרונים:
עכשיו היא עוד פעם הרבה יותר זמינה. ממליץ לקבוע עד שעה 18 הכי מאוחר.

ולגבי כריסטינה - היא נמצאת בחודשים מאוד מתקדמים....

נ.ב. ולCyborg: לא יודע על מי כתבת: שהוא לפחות לא מתקשקש בסוגיות שאין לו מושג ירוק בהן, וזאת בניגוד למישהו אחר שהשתרבב פה לדיון.
אם על רימינג: אז דעה לך שהוא מתמצא מצוין ומעבר לזה בעולם סקס בתשלום.

ואם במקרה עלי - אז אין תגובהערבה אנושית2013-06-27 19:34:24

האחיות ליסה וכריסטינה

213
[QUOTE=ערבה אנושית]

נ.ב. ולCyborg: לא יודע על מי כתבת: שהוא לפחות לא מתקשקש בסוגיות שאין לו מושג ירוק בהן, וזאת בניגוד למישהו אחר שהשתרבב פה לדיון.

אם על רימינג: אז דעה לך שהוא מתמצא מצוין ומעבר לזה בעולם סקס בתשלום.

ואם במקרה עלי - אז אין תגובה[/QUOTE]

ברור שלא עליך.
ואף אחד לא כתב שרימינג לא מתמצא בעולם הסקס בתשלום.
המילים "עולם הסקס בתשלום" לא הופיעו בכלל באף תגובה שלי.
בתגובות שלי כל מילה מחושבת, כך שאם משהו לא מסתדר לך בהודעה שלי - מומלץ לקרוא אותה שוב.

האחיות ליסה וכריסטינה

216
שלום לכם. זהו הדיווח הראשון שלי, ואקדיש אותו כמחווה לערבה אנושית.

הסתפקתי זמן רב בין ליסה לכריסטינה, כי את שתיהן לא אדגום, גם לא בנפרד [גבול אישי/מוסרי שלי]

ההיריון של כריסטינה פתר לי את הדילמה. מה לעשות? קרץ לי מאד...

קבענו, המלונית הקבועה, ו...

כריסטינה הייתה אז בחודש הרביעי/חמישי. בובה אמיתית, זורמת ומתופעלת. חוויה אמיתית. כל תנוחה וכל רעיון, בארשת פנים של מי שרוצה מאד מאד לספק...
[סתם קוריוז: בחורה עובדת שהייתי אתה אז בקשר קבוע אמרה לי שלא אסלח לעצמי לעולם אם אנצל אשה הרה. חלקתי על דעתה -והנה הדיוח שלי!]

האחיות ליסה וכריסטינה

217
כמה זמן רציתי להיות עם האחיות ליסה וכריסטינה לפני כשבועיים הרמתי טלפון לליסה ואחרי שהיא ענתה קבעתי איתה ועם אחותה לעוד כשעה מרגע הטלפון.
לקחתי את האוטובוס מהעבודה לעבר המלונית שבה הן מקבלות.
הגעתי כמה דקות לפני שקבענו והתקשרתי כריסטינה ענתה לי ואמרה שליסה תחזור עוד כמה דקות.
חיכיתי מספר דקות והתקשרתי שוב לליסה והפעם ליסה ענתה ושאלה אם הגעתי למקום עניתי שכן אמרה חמש דקות אנחנו מגיעות.
ואכן אחרי כחמש דקות הן הופיעו ונכנסנו שילמתי להן 900 שקל כולל החדר.
ליסה התקלחה אחריה נכנסתי אני להתקלח ואז כריסטינה נכנסה להתקלח.
נשכבתי בינהן והן התחילו לפנק אותי נשיקות ליקוקים והתמזמזויות הן התחילו למצוץ לי את הזין האחת והשניה את הביציים בו בזמן שאני לש וינק משדיהן ועם היד הנוספת אני משחק בכוס שלהן מרטיב אותו אחרי זה הולבש הקונדום וליסה עלתה עליי והתחילה לרכב בזמן הזה התנשקתי ולשתי את שדיה של כריסטינה ומדי פעם שולח יד לכוס שלה אחרי כחמש דקות אנחנו מחליפים תנוחה לדוגי אני מזיין את ליסה וממשש לה את הדגדגן כריסטינה נמצמה אליי מאחור עם השדיים על הגב מדי פעם התנשקנו אחרי כרבע שעה שתיהן שוב עברו למצוץ לי כמה דקות הולבש קונדום חדש וכריסטינה עלתה עלייה ורכבה בעדינות (בגלל ההיריון לא יכולה הרבה ובכל תנוחה)
שיחקתי קצת עם ליסה בזמן שכריסטינה עלתה וירדה על הזין שלי. הן כל הזמן חייכו כשהסתכלתי עליהן.
בגלל שהתרגשתי קצת היה לי קשה לגמור אבל בסופו של דבר גמרתי.
יצאתי משם אחרי כ50 דקות.

סך הכל נהנתי מאוד, הן מאוד יפות וחמודות ויודעות את העבודה למרות שלא תמיד יוזמות בעצמן ומחכות שתגיד להן מה אתה רוצה.
סך הכל הגשמתי פנטזיה גם להיות עם אחיות וגם להיות עם מישהי בהיריון.
אז אני מרגיש שה900 שקל ששילמתי אכן השתלמו.
יש מצב שאחזור שוב

האחיות ליסה וכריסטינה

219
שלום לכולם.
הייתי עם ליסה שבוע שעבר.
קיבלה אותי לאחר תאום טלפוני קצר.
בחורה נאה, קומפקטית מאוד.
המקום לא דיסקרטי בכלל, נכנסנו למלונית ובדרך פגשנו אנשים במסדרון ומציצים מהחדרים!
נכנסנו לחדר נחמד, טלוויזה, אווירה סבבה.
מקלחת ולעבודה.
לליסה יש גוף רזה, רזה מידי עבורי וחזה נפול.
היא החלה במציצה חשופה ומאוד מושקעת. מבטים סקסיים תוך כדי מציצה, שינוי קצב, שינוי זוויות מציצה.
שאלה אותי בשלב מסויים אם אני רוצה לעבור לזיון, עניתי לה שתמשיך עם המציצה האלוהית הזו.
אחרי כ 10 דקות הולבש קונדום וליסה הרזה התיישבה על ידידנו הזקוף.
היא רכבה עליי כמו שאני אוהב, בקצב מהיר אבל לא בכוח.
תוך כדי ברכיבה משמיעה ציוצי זיון נעימים שמוסיפים לאוירה.
אחרי מבפר דקות עברנו לדוגי.
אני לא אהבתי את המראה שלה אז לא התלהבתי, אבל אין מה לעשות, אני בדוגי תמיד גומר ואכן גמרתי.
נשכבנו על המיטה...
כיוון שיש לי כבר נסיון עם בחורות עובדות, אני יודע שאני לא אגמור פעם שנייה, לכן אחרי שיחה קלה, התקלחתי ויצאתי.
שוב במסדרון אנשים...
לסיכום:
מראה- לא אוהבתי- 4
דיסקרטיות- על הפנים- 5
שירות- סבבה- 8
GFE- לא היה בא לי אז אני לא הראתי רצון.
מציצה- מעולה- 10
זיון- שווה- 8
כללי- לא בשבילי אבל בהחלט טובה- 7
חשוב לומר שיש הרבה רעש מסביב במלונית, ולפעמים נדמה שמישהו עלול להכנס...
על כל מקרה, היא לא לטעמי ואני לא אשוב, אבל כזיון ומציצה היא מומלצת!

כי חיים רק פעם אחת!

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”