כמה זמן רציתי להיות עם האחיות ליסה וכריסטינה לפני כשבועיים הרמתי טלפון לליסה ואחרי שהיא ענתה קבעתי איתה ועם אחותה לעוד כשעה מרגע הטלפון.
לקחתי את האוטובוס מהעבודה לעבר המלונית שבה הן מקבלות.
הגעתי כמה דקות לפני שקבענו והתקשרתי כריסטינה ענתה לי ואמרה שליסה תחזור עוד כמה דקות.
חיכיתי מספר דקות והתקשרתי שוב לליסה והפעם ליסה ענתה ושאלה אם הגעתי למקום עניתי שכן אמרה חמש דקות אנחנו מגיעות.
ואכן אחרי כחמש דקות הן הופיעו ונכנסנו שילמתי להן 900 שקל כולל החדר.
ליסה התקלחה אחריה נכנסתי אני להתקלח ואז כריסטינה נכנסה להתקלח.
נשכבתי בינהן והן התחילו לפנק אותי נשיקות ליקוקים והתמזמזויות הן התחילו למצוץ לי את הזין האחת והשניה את הביציים בו בזמן שאני לש וינק משדיהן ועם היד הנוספת אני משחק בכוס שלהן מרטיב אותו אחרי זה הולבש הקונדום וליסה עלתה עליי והתחילה לרכב בזמן הזה התנשקתי ולשתי את שדיה של כריסטינה ומדי פעם שולח יד לכוס שלה אחרי כחמש דקות אנחנו מחליפים תנוחה לדוגי אני מזיין את ליסה וממשש לה את הדגדגן כריסטינה נמצמה אליי מאחור עם השדיים על הגב מדי פעם התנשקנו אחרי כרבע שעה שתיהן שוב עברו למצוץ לי כמה דקות הולבש קונדום חדש וכריסטינה עלתה עלייה ורכבה בעדינות (בגלל ההיריון לא יכולה הרבה ובכל תנוחה)
שיחקתי קצת עם ליסה בזמן שכריסטינה עלתה וירדה על הזין שלי. הן כל הזמן חייכו כשהסתכלתי עליהן.
בגלל שהתרגשתי קצת היה לי קשה לגמור אבל בסופו של דבר גמרתי.
יצאתי משם אחרי כ50 דקות.
סך הכל נהנתי מאוד, הן מאוד יפות וחמודות ויודעות את העבודה למרות שלא תמיד יוזמות בעצמן ומחכות שתגיד להן מה אתה רוצה.
סך הכל הגשמתי פנטזיה גם להיות עם אחיות וגם להיות עם מישהי בהיריון.
אז אני מרגיש שה900 שקל ששילמתי אכן השתלמו.
יש מצב שאחזור שוב