נפילה איומה אצל נטלי!!!!!! אזהרה חשובה !!!!
אחרי ביקור פשוט מדהים אצל בת ימית אחרת עליה פירטתי בפוסט אחר, שבוע שעבר, חזרתי הביתה מהבסיס הרחוק כולי נוטף חשק, ברכבת דיברתי עם הפקידה שקבעה לי לארבע וחצי. הפקידה אמרה שמספר הבית הוא 63. הגעתי בארבע וחצי לבית הזה, אך אני רואה מולי רק קיוסק. בעל המקום טען ש63 זה קיוסק. חייגתי שוב לפקידה שענתה בטון דיבור בוטה שהיא טעתה במספר והיא מצטערת.
נמרצות, הלכתי ליעד, לאחר כ5-7 דקות הגעתי אליה עליתי במדרגות , המתנתי שתי דקות שהבחורה תפתח.
שומו שמיים
איזה פנים יפות וסקסיות ואיזה נעליים. יש לה פרצוף גרוזיני מהאיומים שראיתי. משהו סגנון אילנה גאולה, אולי יותר נורא .
הייתה קורקטית ויבשה. למרות שליטה כלשהי משותפת של שנינו בשלושת השפות , היה קשיי תקשורת בינינו לאורך כל הפגישה .
הגישה לי וויסקי עם קרח
הזרימה אותי למקלחת. התפשטה. טוב היא אכן עונה בהצלחה להגדרה שמנמנה, התחת שלה מוצק, יפה ושמן אך סקסי. חזה קטן ומגעיל, בטן עם שני קפלי שומן. פנים על הפרצוף. בקיצור בחורה חצי קלאץ.
התקלחנו, סיבנה לי תביצים ומשכה את המכלול החוצה. אחרי ניגוב קל הלכנו למיטה, שם החלה ישר במציצה מהירה, וואלה מציצה סבבה רצח, פה רותח, המון עבודת לשון, שאיבות, העמקות , מציצות כיפה, ליקוקי מפשעה. שלקה לי את הביצים, האמת שזה היה בחוסר רגש אז נתתי איזו צעקה קלה, כאב... טוב מפה לשם רציתי לטעום אותה עברנו ל69, לא כיף לרדת לבחורה, לא מגיבה, כוס נורא רחב, דגדגן עמוק וקטן, היה גם טעם לוואי, טוב הפכתי אותה לדוגי הכנסתי לה בתחת. חור התחת שלה דווקא סבבה, די הדוק ונקי , 2-3 דקות של אקט, התפוצצות אוכלוסין טובה, ומנוחה. טוב הולכים להתקלח, עוד פעם משחקת לי בביצים מנסה להעמיד , יוצאים מהמקלחת יושבים על הספה שלה, מדברת איתי על הדג זהב שלה וכל מיני שטויות ניסתה לפתח שיחה מאולצת.
טוב זורמים למיטה , מוצצת, הפעם אני לא נותן לה את התענוג של לרדת לה, עושה סימנים עצבניים משום מה למרות יחס נחמד וקליל שנתתי לה, כל חצי דקה בערך שואלת :"קונדם?" , בסוף התייאשתי הסכמתי, כבר לא היה לי עצבים , אמרתי לה לרכב עליי אמרה לי שאין לה כוח, אמרתי לה דביי דביי, טוב עלתה לרכיבה, וואלה רכבה בסדר , נשימות די מזוייפות וסתמיות, הבנתי שלא נוח לדבע הזו לרכב עליי, עברנו לדוגי, ניסיתי להכניס אחורה הוציאה אותו בטון מרוגז, אמרה שיש רק כניסה אחת אחורה בפגישה, טוב כבר באמת שלא היה לי כוח אליה רציתי רק לעוף משם, פמפמתי אותה בדוגי, ניסתה לתקתק אותי אז כמובן שהתגובה הביולוגית הטבעית היא התכווצות.
טוב שידלתי אותה לרדת לי לאחר מספר רגעים סרה מהמיטה, עישנה סיגריה וטענה שעשיתי לה פצעים בפה, התיישבה על המיטה מעשנת ודירבנה אותי לעשות על הגוף המגעיל שלה ביד. לא הלך. סיימה את הסיגריה, ומצצה לי מייד אחרי (לא שטפה פה לא שטפה ידיים לא כלום. גועל נפש) . טוב העמידה אותו, אמרה לי שהיא תרכב עליי דקה אחת אם אני לא גומר אין מה לעשות . יאללה רכבה לאט, הפעילה סיבובי מנוע , סלד גבוה , התאמצתי לגמור נזכרתי בפנטזיות אישיות שלי ויאללה גמרתי ועפתי משם. נפרדה באדישות, תוך כדי שהיא מסדרת את החדר ללקוח הבא.
בקיצור- פשוט לא !!!!!!!!
חוויה איומה ובזבוז כסף משווע, מי שרוצה מישהי בסגנון שילך כבר לאילנה מגאולה , שירות יותר טוב ויעיל, מראה חיצוני דומה וכמעט רבע מחיר !
שומר נפשו יירחק!!!
UMA2013-04-26 08:45:34