בעקבות שליחות במסגרת העבודה שמתי פעמי לאשדוד
החלטתי לדגום "על הדרך" את ניקול...
טוב, יש פה מציאה לדעתי
לאוהבי המילפיות ניקול היא פשוט הפנטזיה האולטימטיבית.
מקבלת בדירה נחמדה.
פותחת את הדלת בבגד סקסי צמוד. אחרי שיחה קלילה (מדברת עברית כמו כל ישראלי יוצא רוסיה) אני קם חולץ את שדייה הרכים, הנעימים והכי חשוב הגדולים(משופצים אבל לא עם סיליקון אלא בהזרקת שומן מה שנותן הרגשה של שדיים אמיתיות). מעמיד אותה מרים את החצאית הצמודה והפתעה - אין תחתונים, והגברת עומדת ככה כמו בובת מין מחרמנת בטירוף עם השדים בחוץ וכוס חשוף ומתחילה לרדת למציצה.
עמוקה, רטובה, מושקעת ולא מתוזמנת (כמובן חשופה), לא הפסיקה לשניה עד שבקשתי חליפה.
הלבישה את הכובעון בחושניות ועברנו לזיון פראי במיוחד.
דוגי רגיל + דוגי אנאלי
הפכתי אותה על הגב ושוב קדחתי אותה בכל החורים כשקרסוליים שלה נמצאים בדיוק במקום הנכון (מאחורי האוזניים שלה) - אני מת על הפוזה הזאת .
חזרנו למציצה פצצתית עד לגמירה שהוציאה מימני קולות של חיה פצועה. הגברת בלעה הכל עד לטיפה האחרונה (לא הוציאה אותו מהפה עד שהתרפס).
נתנה לי מגבת, מקלחת זריזה (נקיה מסודרת וחמה).
יצאתי שתיתי איתה קפה הדלקנו סיגריה וקשקשנו (אשה מענינת שאוהבת את מה שהיא עושה)
בזמן הקפה היא ישבה שלגופה מין חלוק רשת שחור שקוף, נעלי עקב וזהו - כלום מתחת.
כשהיא הולכת פה ושם בורח שד החוצה, והכוס מבצבץ בין לבין - מאוד סקסי ומחרמן.
בדרך כלל פה זה היה נגמר, אני גבר של גמירה אחת-במקרים נדירות ביותר שתיים, ובכן פה זה המקרה הנדיר
חזרנו לחדר העבודה והיא לא וויתרה (גם כשאני ויתרתי) ובמשך 20-25 דק מצצה עם כל הלב עד לגמירה המיוחלת שהיתה אחת מהחזקות שחויתי.
מקלחת נוספת,
ביצוע התשלום (לא בקשה בהתחלה)
ויציאה עם חיוך של אושר גדול
לסיכום :
מיקום - 6 (בגלל המרחק, לאשדודים זה 10)
מראה - 8 (לאוהבי המילפיות הסקסיות מראה - 10)
נקיון - 10 (לכל המלעיזים למעלה - מדבר באישה נקיה ביותר, אחרי כל סיבוב התקלחה, מריחה מצויין)
זיון - 10 (קונטרות מטורפות מיללת כמו חתולה מיוחמת)
מציצה - 9 (אף אחת עוד לא קבלה 10 אצלי)
אנאלי - 10 (מקבלת יפה מאוד בלי תלונות)
נחמדות - 10 !!!
אני נהנתי מאוד, בטוח שאחזור !
תמיד להיות בנתינה.
במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...