ברוכה השבה שחר,
הייתי אצלה לפני מספר שנים וללא ספק אחת הטובות אבר.
בחורה מקסימה , יפה , מיוחדת ופינוק מהמם... , וגולת הכותרת ישבן מדהים!!!!!
שחר - מאהבת פרטית להגשמת פנטזיות ומשחקי שליטה
33רוני אישתי לא מכינה אוכל בבית אז זה בעיה כל יום ארוחת צהריים
יש לי ידיד מאד חכם שאומר שאם אתה רק חולם אף פעם לא תגשים
אז תפסיק לחלום ולך ותגשים
כי הזמן קצר והמלאכה מרובה
וכן אני אלך לשחר לקבל את מתנת הבר מצווה שלי
נקווה שזה באמת משהוא שווה ולא איזה סיפולוקס של פעם
בכל מקרה תקבלו דיווח
34פיסטינג אנאלי? (עוד לא פגשתי במשהי שבאמת מסוגלת לזה.)
קשירת שדיים חזק בחבל?
36שמח שאני הראשון שמספר איך היה:
שחר רק שתדעי לך שאין עליך בעולם! כל חודש שבא אני אומר לעצמי! יאללה איזה בר מזל אני שאני פגשתי אותך!
כל פעם תחושות אחרות, כל פעם חלומות חדשים נפתחים, כל פעם פנטזיה אחרת באה!
הפנטזיה שלי היא: הייתי שעברתי לגור לבד!
רציתי נורא, נורא, נורא, להזמין אותה ולא הייתי בטוח שהיא עושה את זה! דיברנו כמה פעמים על זה אבל לא ממש. בפעם האחרונה שאנחנו נפגשנו סיפרתי לה את הפנטזיה שלי לארח בחורה בתשלום אצלי בדירה אם תהיה לי! אם היא אמר בכיף מאמי בכיף!!! חולה על זה להגשים פנטזיות!
הגיעה היום! מתכונן בשיא קונה דברים בשביל הבית!
הגיע. השעה והיא טיפה מאחרת לא נורא! לא מאשים!
שומע דפיקות בדלת אומר לה שלום היא נכנסת בסערה כאילו היא מכירה את הדירה הזאת! אומרת דירה חמודה! אומר לה תודה!!! מחבק אותה אומר לה תודה רבה פנטזיה ראשונה שהשגתי. נותן לה את הכסף אומר לה זה בשבילך סופרת מכניסה לארנק!
מתלקחת וחוזרת.
מדבר איתה שאני קצת לחוץ בגלל שזה הפעם הראשונה שאני מארח בת בבית לבד אז אם אני לא אגמור סליחה! היא כמובן מרגעיה אותי, מפשיטה אותי, לאט, לאט, היא מתחילה להוריד ממני את התחתונים! אני כבר בעננים ומתחילה לאט, לאט, למצוץ כמו שאני אוהב! אומר לה אני רוצה לזייו אותך היום היא מבינה אותי ואז היא לוקחת את הקונדום שום קצה הקרחון שאני פה מוכן לספר!!!
תודה רבה שחר שמח שאת בפורום!
אנשים תעריכו אותה תתנהגו אליה יפה והיא תחזיר לכם פי2 ממה שהייתם עם כל אבל כל מישהי אחרת! שחר זה כבר רמה אחרת לדעתי רק דעתי!!!!
תודה רבה שחר שמח שאת בפורום!
אנשים תעריכו אותה תתנהגו אליה יפה והיא תחזיר לכם פי2 ממה שהייתם עם כל אבל כל מישהי אחרת! שחר זה כבר רמה אחרת לדעתי רק דעתי!!!!
37אחי הצהוב (-כחול) .
קראתי לא פעם ולא פעמיים את הדיווחים שלך ...כנראה שהפעם שחר באמת זיינה לך את הצורה ...חחחח
תעשה הגהה על הדיווח שלך...
קראתי לא פעם ולא פעמיים את הדיווחים שלך ...כנראה שהפעם שחר באמת זיינה לך את הצורה ...חחחח
תעשה הגהה על הדיווח שלך...

38וואו, כמה מפתיע: דיווח חיובי של ילו הורני על שחר.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
39הייתי עם שחר פעם אחת ב 2012 . שילמתי לה 2000 שקל לשעתיים בערך ואני יכול להגיד שחבל על הכסף . יש לה גוף גדול מדיי ולא סקסי ובכלל לא בפרופורצייה לפנים שלה .היא די חמודה בפנים אבל כל החוויה מאולצת דיי ולא טבעית . לשלם 2000 שקל בשביל בחורה בת 30 פלוס , רק בשביל לתת לה סטירות זה ממש לא שווה . תראו דיווחים באתר הזה של בחורות פרטיות ומתאגיד מסויים שעושות בדיוק אותו דבר בשביל 500 שקל . בקיצור , בכסף הזה עדיף ללכת לכמה פרטיות ולהנות הרבה יותר .
40ג'רסי אני איתך - מחוץ לתקציב ודי מחוץ לטווח דגימה שלי. לא הייתי איתה, אומר ש600 שקלים הם לא מעט לשעה, ושהסטנדרט הדי גבוה היום מדבר על 500. לגבי הסאדו איני בקיא בתחום וגם לא רוצה, המחיר נשמע לי גבוה מאוד, במיוחד כאשר התגובות פה מעורבות אך אולי בשוק הזה המחירים הם אלו. בכל אופן, למי שרוצה סאדו קל (ספנקינג, קצת חניקות, משיכות בשיער) הרבה בחורות יזרמו עם זה בחינם או בתוספת קטנה. סאדו כבד זה כבר עניין אחר.
בכל אופן, תגבי כמה שאת רוצה ומי שרוצה שילך, בהצלחה.