כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 35 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

341
[QUOTE=אחים שלו גברים]
נו באמת אם מלוכסנת מסויימת היא בת 20 מאז יסוד הפורום גם להן מותרקריצה

[QUOTE=mommik]

אולי גם כדאי לציין שמה שהעתקת נכתב בשנת 2011.... קריצהצחוק
[/QUOTE]

[/QUOTE]

אתה עיקרונית צודק שברור שיש תמיד ירידה בגיל המוצהר (כמו אצל רוב נשים). יחד עם זאת בפרסום של כריסטינה המעודכן רשום בת 32

ליסה לא עדכנה פרסום , אבל עם החזה המורם היא נראית אפילו יותר צעירה מב2011.Tongue

האחיות ליסה וכריסטינה

343
[QUOTE=dark prince]ערבה בבקשה תדבר עם ליסה שתשים תמונות מעודכנות שנדע אם לבוא...[/QUOTE]

אני אנסה לשכנע אותה. אבל בינתים ליסה לא רוצה להצטלם עוד. הקסם שלה שהיא בחורה רגילה שמתפרנסת בזנות ולא זונה במקצועית.

ולגבי לבוא או לא: אתה הרי זיינת גם אותה וגם את כריסטינה, כתבת שליסה נראית יותר טוב מאחותה וזה עוד לפני הרמת החזה.
היא גם יותר אקטיבית שלא מתביישת מחזה הנפול שהיה לה.

איניני חושב שתמונות יכריעו בך האם ללכת או לא. במחיר שלה יש מבחר גדול. ואתה מתמצא בו מצויין.

זאת ליסה שאתה כבר מכיר, עם גןף של נערונת אבל גם עם חזה יפהפה.

האחיות ליסה וכריסטינה

345
[QUOTE=dark prince]אני לא אוהב חזה משופץ ובגלל זה אני לא הולך לבוא שוב עד שאני לא אראה מה הנזק. ברוב המקרים עדיף נפול על שיפוץ[/QUOTE]

למרות שישנם סימנים מאוד חלשים של ניתוח, לא רק בתמונות אלה גם במפגש רואים רק חזה מושלם. אני אפרט בפרטי כי לא מכובד לדון על דברים כאלה

האחיות ליסה וכריסטינה

347
[QUOTE=wow]התמונות כאן-
של ליסה- עדכניות?

אם כן היא נראית מעולה..
[/QUOTE]

אלה תמונות מ12.2011
באחראיות מלאה ליסה רק השתפרה מאז. אותו גוף של נערה, פנים יפיפיות וחזה מושלם.
כול אלה שדיווחו מאז הרמת חזה כתבו על יפיה של החזה.

אי אפשר לראות סימני חיתוך לא רק בתמונה אלה גם במפגש. זה חזה טבעי שלה רק מורם.

האחיות ליסה וכריסטינה

349
[QUOTE=dark prince]אני לא אוהב חזה משופץ ובגלל זה אני לא הולך לבוא שוב עד שאני לא אראה מה הנזק. ברוב המקרים עדיף נפול על שיפוץ[/QUOTE]
נסיך - גם אני לא אוהב חזה מסולקן, אבל מהיכרות עם ליסה לפני ואחרי - בהחלט שווה ביקור נוסף
כתבכם בצפון

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”